עניתי לניר בגדול כבר..
שעדיין לא ממש מצאתי משהו שהצלחתי לסמוך עליו ב-100% דרך אגב, הבדיקה היא פשוטה מאוד.. מוצאים מישהו שיודע לפרוץ ומבקשים ממנו לפרוץ לך למחשב מהמחשב שלו... (איזה לוגיקה מופלאה אה?)
.. "איך" פורצים .. אמממ.. הלוואי והייתי באמת יודע. זה דווקא תחום מופלא.. בנתיים מה שאני יודע זה להוריד איזה 1000 תוכנות לא חוקיות שיודעים לעשות את זה בעצמן ולפעמים אפילו מצליחות (למחשבים שלא מוגנים כמו שצריך). הבעיה שאני לא איזה מומחה... סתם אחד שיודע להוריד תוכנות פריצה כמו ילד בן 11
זה חמוד אבל כזה מצליח... קסם כזה.. (אני לא עושה נזקים.. יש הרבה שאוהבים להשאיר נזק פה ושם, אני סתם מתלהב מהרעיון שאנחנו פשוט
אף פעם לא יכולים להיות בטוחים שאין איזה מישהו שיושב בכיתה ליד, או בצד השני של כדור הארץ, ומסתכל לנו על הקבצי עירום של החברה). בנתיים לדעתי שווה להשתמש בפתרונות ההגיוניים הקיימים.. כל מיני תוכנות ממשפחת NORTON או חברות גדולות אחרות. יש עכשיו את הסדרה שהמשכים הזאת של דנה וייס בערוץ 2. מתעסקים שם בכל הנושאים האלה שבעצם אנחנו כל כך חשופים וגלויים שזה מפחיד. כמה תוכנות הגנה שלא נשתמש וכמה סורקים תדרים לבדיקה שאף אחד לא התקין לנו במקלחת מצלמה נסתרת... אף פעם לא נוכל לדעת ב-100%...
הפתרון הכי הגיוני לדעתי.. וזה מה שאני עושה... זה פשוט להשתמש בתוכנות שונות ומשונות שישמרו לך על המחשב.. אבל ללא קשר לזה פשוט לא לשמור דברים סודיים ואישיים מידי במחשב נייד או מחשב ביתי שמחובר 24 שעות לרשת האינטרנט החיצונית. עולם דבילי יש לנו כאן אה?