למדתי אתמול לנגן את

rotemosh101

New member
למדתי אתמול לנגן את

under the bridge בגיטרה ויצא מזה יפה אני לא מפסיקה לנגן את זה ....

oNaRa

New member
../images/Emo45.gif

כמה זמן את מנגנת?

rotemosh101

New member
אההמ אני מנגנת שנתיים...

למנהלת (איזה רישמי זה נשמע) אם את אומרת ככה למה באמת את לא לומדת משהו ?

lollapalooza

New member
למנהלת יש שם.

הדס. נעים מאוד. למה אני לא לומדת? שאלה טובה. לא יודעת. לא יצא. אולי פעם. אם מישהו יצליח לשכנע אותי שיש לי איזשהוא כשרון...

Dr Drums

New member
חחח

קצת הערכה עצמית. תנסי, תאמיני לי זה כיף. אני כבר מתופף 3 וקצת שנים, ואני יודע לנגן את כל BSSM ועוד מלא מלא מלא שלהם... ***תקנאו*** חחח סתם עזבו אני עייף וחולה .....

lollapalooza

New member
לא צריך להתנצל

אין על מה. הלוואי ויכלתי ללמוד תופים אבל אין מצב שההורים היו נותנים לי...

lollapalooza

New member
*אאוץ'*

פגעת בנקודה רגישה. כן, כרגע אני אצל ההורים. לזכותי ייאמר שבשנתיים האחרונות לא גרתי בבית. ואני גם לא מתכוונת להישאר. אני בחופש עכשיו. מובטלת. אז כן, בבית.

Vdrums

New member
רותם מה מוזר בגיל 20 ועדיין בבית?

תגדלי ותגלי את המציאות.

Vdrums

New member
כן, אני אתחיל ללמוד שנה הבאה ואעבור

לעיר שבה אני אלמד, עד אז לבזבז כסף על שכירות וכו' זה מיותר. (אלא אם ההורים מפוצצים) עדיף לחסוך את הכסף לזמן האוניברסיטה. לצאת מהבית זה לא כל כך פשוט כמו שחושבים. שכירות, מים, חשמל, ארנונה, ועד בית, כלכלה. שתשתחררו מהצבא תדברו.

m a n k o

New member
ראסמי

גיל 20 זה סבבה לחיות בבית.. ובכלל אם אין חבר או משהו כזה מה הטעם לעבור? סתם חיים קשים.. בתכלס ממש לא נורא לחיות עם ההורים... תחשבי על זה ככה.. לא צריך לשלם חשבונות.. לדאוג לכביסה אוכל וזה.. הכל מוגש לך בכפית של זהב

lollapalooza

New member
טוב

אם אתם דנים בעניין, אז אני אבהיר את כל הנושא טוב? אז ככה: בצבא לא הייתי, מסיבות שאני מעדיפה לשמור לעצמי. תרמתי את חלקי בשנתיים שבהן עשיתי שירות לאומי. בשנתיים האלה גרתי בתל אביב, מחוץ לבית. זה הכל.

למעלה