למדתי אתמול לנגן את

lollapalooza

New member
לא בהכרח כיף

וד"א רק עכשיו ראיתי את החתימה שלך. ?my name is jim morrison !you wish

the papercut

New member
חחחח

מקלדת מפגרת לפעמיים היא מחסירה אותיות כי המקשים לא טובים אז לא תמיד זה מקבל את הלחיצה

מה רע בלעשות צבא?

מילא נשים כי הם לא עושות כלום חוץ מקפה אבל צבא זה בסך הכל שלוש שנים שאתה תורם למדינה שלך ולרוב האנשים שאני מכיר זה תקופה מהנה , סך הכל שלוש שנים שמחשלים אותך והופכים אותך לאזרח שווה

oNaRa

New member
../images/Emo46.gif

לא עושות כלום חוץ מקפה?! מה אתה אומר.......

Vdrums

New member
יצאת ממש אדיוט וילד קטן. (rage)

נשים עושות הרבה בצבא, ויכול להיות שיעשו הרבה יותר ממה שאתה תעשה. אל תשגר בורות לחלל הפורום.

RuStY RaStA

New member
דווקא כן../images/Emo70.gif חסרי הומור, די כבר עם ה

התקוממויות הפמניסטיות האלו
זה היה ממש במקום וממש מצחיק.... זה הרי ברור שזה לא היה ברצינות!

Vdrums

New member
אחי, אל תתעצבן אבל באינטרנט

לא שמים לב לטון דיבור כך שאם לא תשתמש בסמיילים כדי להעביר את מה שכתבת כמו שרצית שזה ישמע זה לא יעזור לך. תחשוב על זה

o0O0o

New member
איזה שוביניסט!!!! אני לא מבין -

-איך אתה מעיז לכתוב דברים כאלו !!!!
בכל מקרה צבא זה חרא!!! הוא משרת את הכיבוש!!!! ואת השם הרע שלנו בכל העולם ואת הכיס של שרון! ואת...

oNaRa

New member
טוב...

אז מצטערת...פעם הבעה שאתה הולך לזרוק איזו הערה שוביניסטית בצחוק שים לפחות איזו קריצה

טובבב../images/Emo8.gif

בנוגע לזה שאמר שהצבא זה חרא ושהוא נועד לכיבוש אני אתן לך כמה עובדות הפיגועים נגד ישראל התחילו ב1960 השטחים נכבשו ב1967 במלחמה שאנחנו לא התחלנו!!!! ומה הקשר לשרון???????????????????????????? אם אתה לא מבין אז פשוט תשתוק!

lollapalooza

New member
אנשים...

אני באמת מבקשת להירגע. מה נכנסנו עכשיו לעניין הכיבוש והפיגועים? אני לא אומרת אל תדברו על פוליטיקה וצבא וכיבוש, אבל מנסיון, הוויכוחים האלו לא מובילים לשום מקום. סתם כעסים מיותרים.

למעלה