למה אין את הפרק??? חשוב!! כנסוו

• פותח הנושא vini3
  • פורסם בתאריך
טוב אז אם כבר ../images/Emo58.gif218../images/Emo58.gif

חבל לפתוח שרשור חדש... הפרק היה דווקא די משעמם... לא הייתה התקדמות ממשית בעלילה... טוב נו - זה מה שקורה כשג'ולי לא נמצאת ב-OC...

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifחחחח

זה היה ממש מצחיק.....(; אבל מה שכן גיליתי זה שריאן ומריסה קיימו יחסי מין....מתי זה קרה??????? חוץ מזה טריי ממש חמודדדדדדדדד הוא ממש מזכיר לי את בריאן מהכי גאים שיש...:) למי שמכיר....או יותר נכון מכירה חיחי

218- לא משהו...

באמת היה דיי משעמם, וזה מוזר כי יש להם ממש חומרים טובים עבור הפרק הזה,יש את טריי, את זאק, מסיבה בקאנטרי, כל הזוגות כמעט בערך ביחד....מה עוד צריך ??????? וזה עדיין עשוי רע !!!! למה ???
הסוף של הפרק היה דיי נחמד, אהבתי איך שראין שם על מריסה את המעיל, כמו בפרק 4 בעונה ראשונה שהיה את הנשף הזה, שג'ימי חטף מכות ומריסה בכתה.
אהבתי את הרגעים הקטנים בין ראיין למריסה,חבל שכל הזמן הפריעו להם.
לגבי טריי הוא חתיךךךךךךך בטירוף, אבל אני שונאת את העובדה שהוא גנב את הביצה הזאת (או איך שלא קוראים לזה). ולגבי טריי ובראיין מ"הכי גאים"- יש דמיון מסויים,(נראה לי שטריי קצת יותר רזה)אבל אני חושבת שבראיין הרבה הרבה יותר חתיך-הבחור אליל
חסרונה של ג'ולי אכן מורגש, מעניין למה היא חזרה מוקדם מהחופשה ??
חוץ מזה לא היו מספיק סצנות בין ראיין לסת, בדרך כלל הסצינות של שניהם ביחד הכי טובות.(במקום זה יש לנו את סת וזאק המשעמם
-מתי מתכננים להעזיב אותו דרך אגב ?)
דבר אחרון-סת היה לבוש די מוזר במסיבה(אומנם הוא תמיד מתלבש מוזר אבל הפעם יותר מתמיד) נראה לי שהם ניסו להלביש אותו בסגנון של הסרט "The Risky Business" אבל אני לא בטוחה,לא ראיתי את הסרט הזה, פשוט זה נראה סגנון מיושן כזה.

POISEN G

New member
סת' סטייליסט!

סת' ממש לא מתלבש מוזר.... הוא ממש מתלבש יפה, ומאז שהתחלתי לראות את הסדרה אני כל השמן מתלבש כמוהו, לא כי אני מעריץ את אדם ברודי כי הוא פשוט לבוש הכי יפה בסדרה. לגבי הפרק הזה... אני לא יודע איך הוא התלבש...עוד לא ראיתי.... אבל בכללי......

vini3

New member
כנסו, תגובה לפרק.....

קודם כל היה פרק אחלה הצחיק אותי הקטע שראין וסת'נוסעים להביא את הביצה זה הצחיק אותי מאוד. ממש אבל ממש התעצבנתיי אל הקטע שכל פעם הפריעו לראין ומריסה אבל זה טוב כי אז אני נשאר במתח. טריי הוא תותח! ג'ולי הייתה חסרה ובאמת צריך שיהיה יותר דיאלוגים בין סת' לראין. טוב עכשיו בקשר ללבוש של סת'- הוא פשוט מתלבש יפה ומאז אני רואה את התכנית אני מתלבש ככה, זה עדיף בהרבה עך איך שראין מתלבש כמו איזה פועל בנין מסכן...

ה"גיק שיק"+../images/Emo58.gif קטנצ'יק ל218

בכללית- אני לא מתה על התלבושות של סת, אני שונאת שמלבישים רותו בסוודרים המוזרים האלה שהוא לובש, ובמכנסי סבא. אבל יש פרקים שהוא ממש מתלבש יפה, אני אוהבת שהוא לובש ג'ינס ואני מתה על החולצות טריקו המגניבות שלו, או שהוא לובש חולצה קצרה על חולצה ארוכה. אבל ספציפית לגבי הפרק עליו הגבתי- הכוונה שלי הייתה לא שהוא היה לבוש לא יפה, אלא מוזר, לא בסגנון הרגיל שלו. פשוט היה קטע של מסיבה שכולם לבשו חליפות שחורות ועניבות והוא היה לבוש עם חליפה לבנה וחולצה כחולה, פשוט נראה לי מוזר,אני דיי בטוחה זה איזה איזכור לסרט "דה ריסקי ביזניס".

POISEN G

New member
מי שרוצה להלבש כמו סת' כהן

אז יש דברים ממש בסגנון של איך שהוא מתלבש.... בסניפים של פול & באר (כל מיני חולצות פול, סריגים יפים בחורף) בכל חנות גלישה יש מכנסיים של דיקיס שנורא מזכירות את הסגנון ובזארה מאן (זארה - רק של בנים, מי שעוד לא הבין) יש דברים ממש ממש יפים...... אבל גם צריך טעם ולדעת להתאים עם הרבה חולצות מכופתרות ועל זה חולצה יפה..כל מיני.......בקיצור......... זה נקרא סטייל...חחח לא כל הסווטשרטים הדוחים האלו של בילבונג שכבר יצאו מכל החורים ורק שתדעו שכל החנויות שכתבתי לא ממש זולות....

Angelus

New member
החולצות בפול אנד באר עולות

בערך כמו הבית שלי. עזבו אותכם כולה טלוויזיה.. בסוף כולנו מוזנחים ואוהבים את הסמרטוטים האלה בבית

למעלה