למה אין לסטודנטים בחיפה אתר פורומים נורמלי???

hiGh jacKed

New member
למה אין לסטודנטים בחיפה אתר פורומים נורמלי???

מספיק עם פורומים פורמלים- אנשים רוצים פורום בלתי פורמלי של סטודנטים למען סטודנטים עד מתי השמרנות הזאת !?! לסטודנטים בב"ש יש אחד כזה מצויין : http://bgu.co.il לסטודנטים בבר-אילן יש: http://biuforums.com אז למה שלסטודנטים בחיפה לא יהיה אלה סטודנטים שבנו את זה , וממש לא למטרת רווח אולי שמישהו בחיפה כבר ירים את הכפפה

ואיפה בדיוק אתה כותב עכשיו?

לא בפורום? "אלה סטודנטים שבנו את האתר"...אז קדימה לעבודה, למה להגיד לאחרים מה לעשות? אתה מוזמן להרים את הכפפה.

berta84

New member
אירוצ'קה

כמה טוב לראות אותך כאן כל כך כואב לי הראש באתי היום לכלכלת ישראל באיחור ולא הצלחתי ללמוד אפילו שניה כי הרגשתי כל כך רע...הראש שלי האקונומטריקה הזאת שוחקת אותי לגמרי למרות שישי מעוז מותק וראית מה בסוף הליצן שלנו באינפורמציה פירסם לנו?! רשימת מאמרים בלי שום חומר קריאה ממשי ועוד איזה 500 מאמרים שלו! מישהו אמר מגלומניה?! אה, ויום שלישי ב-10 יש שיעור השלמה, כ"כ לא השעה שלי 10 בבוקר רק קיטורים אני...מבאסת

hiGh jacKed

New member
>אנשים שרוצים להרים אתר פורומים - להיכנס כאן<

אם יש כאן אנשי תכנות אתרים , שרוצים להרים כזה פרוייקט , וזה לא כזה סיפור גדול לדעתי אז שייתפקדו , צוות של כמה . אני מוכן לארגן את זה - אם תיהיה היענות טובה אז כל מי שבעניין והוא רוצה למצוא לזה זמן אחרי הבחינות , שישלח הודעה בפרטי

berta84

New member
מה בדיוק חסר לך?

יש כאן פורום, אין דבר שאי אפשר לדבר עליו כאן וכפי שאתה רואה לא לכל הסטודנטים יש זמן ו/או חשק לגלוש בפורומים, ככה שמערכת תהיה ממש מיותרת, הפורומים יעמדו שוממים

hiGh jacKed

New member
עם האוכל יבוא התאבון

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שכפי שאני רואה אין לכל הסטודנטים זמן/חשק/וואטאבר אנשים רוצים פורומים בלתי-פורמלים של החוגים שלהם, בלי מנהלים ובלי מתחכמים עם שרשורים שהולכים לאיבוד זה אחד הדברים היפים שבאינטרנט . יש לי אינטרנט כבר 15 שנה... עוד מהימים שעוד לא חלמו על פורומים איך גמרת את הסיפור בשורה האחרונה לפני שהוא התחיל - מה קרה אני מציע לך להיכנס ל bgu.co.il שימי לב

berta84

New member
דרך אגב שאלה

אתה מכיר אולי פורום פעיל של הטכניון? (שום ציניות, אני צריכה)

זיגזג8

New member
כנסי ל...

forums.asat.co.il ומשם לפורום "טכנובלוג". זה הפורום הכי פעיל שיש שם.

אליהו ד

New member
מבחן אחד באקונ' לא יביא את ה100 בטא

לדעתי עדיף לרכז את המאמצים בפשוט ללמוד את החומר , והספר זו אופציה מעולה כמו גם התרגילים

berta84

New member
מה אתה עושה כאן?

לא מבחנים באקונומטריקה אני מחפשת, רציתי לשאול אותם לגבי הרצאות מוקלטות באלגברה לינארית

stkachov

New member
למה צריך אלגברה לינארית?

זה קורס חובה של כלכלנים(או במקרה שלי חשבונאים)?

berta84

New member
מבוא למודלים לינאריים בסטטיסטיקה

זה אלגברה לינארית ברובו, ואח"כ הרגרסיות גם מגיעות תתאזר בסבלנות

אליהו ד

New member
היה רעש גדול השנה מכיוון הסטודנטים במסלול

שלך , במועד הראשון אליו הם ניגשו הממוצע היה 51 , וכמובן שהם הגיעו עם המחאה שלהם עד לראש החוג והרקטור ומי יודע איפה עוד . אבל בסופו של דבר היו כמה אנשים שהצליחו לקבל מעל 51 אז כנראה שזה לא בשמיים , מודלים זה קורס מקדים לאקונומטריקה והוא משותף למסלול מנהל עסקים וחשבונאות . השנה בניגוד לשנים עברו הוא עבר שידרוג , ולכן היה לא פשוט לארגן את החומר ללמידה .אצלכם כבר העניינים יהיו יותר מיושבים .

berta84

New member
המסלול שלהם הרבה יותר עמוס

אבל איך היו המרצים? יצא לי להכיר את צ'יריגייב פעם, הוא היה טוב?

אליהו ד

New member
תותח , וגם גריסקין המרצה השני

שניהם צעירים מבריקים ואנשים מדהימים , את ההשקעה שלהם אני עד היום מרגיש באקונ' , בהבנה של הכיוון של הקורס .

amitk80

New member
הוא תקע לנו

מבחן במודלים סטטיסטים א' שהיה קצת קשה אבל סביר. הצלחתי לגמור את הקורס בציון טוב למרות שהייתי רשום אצל המרצה האחרת ששבתה ובכל זאת ניגשתי למבחן שלו.

למעלה