למה אין לסטודנטים בחיפה אתר פורומים נורמלי???

שמעו סיפור עליו...

עשיתי איתו בסמסטר הקודם את הקורס אקונומטריקה יישומית. בקורס היו לנו תרגילים להגשה. התרגיל הראשון היה פשוט להריץ רגרסיה ב e-views, מה שאומר שכולם הגישו את אותו הדבר. אותם נתונים, אותה תוכנה, אותה רגרסיה. לא היה ציון על התרגילים, אלא רק וי שאכן התרגיל הוגש. כשהמתרגל החזיר לנו את התרגילים הוא החליט לנסות להצחיק אותנו, וכשהוא עבר על התרגילים הוא אמר שם ואמר שיש לו מכונה טובה. הוא הגיע לתרגיל של ולדימיר ואמר שיש לו מכונה טובה. ולדימיר התחיל להשתולל, איך אתה מעיז להאשים אותי בהעתקה, אני עשיתי את התרגיל לבד, מי אתה בכלל ועוד ועוד. המתרגל לא הבין מה ולדימיר רוצה ממנו, ואמר שהוא לא התכוון למכונת צילום ואפילו לא רמז שולדימיר צילם ממישהו, אולי הוא התכוון להגיד שיש לו מדפסת טובה בבית, מדפסת היא גם מכונה. ולדימיר לא הקשיב אפילו, הוא צרח עליו שהוא יתבע אותו, שהוא ממציא עליו שקרים, מוציא לו שם רע, הוצאת דיבה, התחיל לקרוא למתרגל שיראה שיש את התרגיל באימייל שלו וכו'. המתרגל לא הבין מה נפל עליו, ופשוט עבר הלאה. כמובן שולדימיר הלך להתלונן למרצה שהמתרגל מכפיש את שמו הטוב. המרצה קרא להם לשיחה, וולדימיר לא הפסיק לצעוק שהוא יתבע אותו. הבחורצ'יק קצת הוציא דברים מפרופורציה. המתרגל עוד אמר לפני זה שאין לו בעיה שיעתיקו אחד מהשני, רק שיתאמצו קצת וישנו גם את השם.

אליהו ד

New member
ולדימיר הרבה יותר טוב בשביל אנשים כמוכם

חבל שהוא מתבזבז כאן בין אנשים שאוהבים ללעוג לאנשים רציניים

berta84

New member
מה אתה כבד?

ובכלל מה אתה עושה כאן? לך ללמוד יא חתיכת חרשן אתה בטח גולש בפורום תוך כדי עשיית דברים אחרים בשביל לא לבזבז זמן זה לא בריא לאכול מול מחשב

berta84

New member
אירה, לא יפה

גם אני התפתיתי לכתוב זאת אבל עצרתי בעצמי (אתם סיפרתם לי) אבל הצחקת אותי לחשוב שהייתי מדוכאת קודם

amitk80

New member
הוא לא נורמלי

האמת שאני ממש לא מופתע מזה. הוא פשוט לא נורמלי לפעמים...

זיגזג8

New member
אלגברה לינארית

עשיתי את הקורס הזה בטכניון. אחד הפשוטים. אם את צריכה עזרה בחומר הזה, אני יכולה לייעץ לך למי לפנות...

אליהו ד

New member
מעניין איך הוא צץ פתאום עם מורה בשלוף

אם יש לך הפניות מהדיקנאט יש אחלה מורים בחוג לסטטיסטיקה אבל תמהרי

זיגזג8

New member
לייעץ זה

להפנות אותך למישהו שלומד בטכניון, שישמח לתת לך שיעורים פרטיים בזה אם את צריכה

berta84

New member
תודה על ההסבר אבל לא הבנתי

יש לך מורה פרטי גם להבנת הנקרא?

אליהו ד

New member
בטא יש ספר מעולה שלמדתי ממנו למבחן בסמ א

תחפשי אלגברה לינארית בספריה , תסנני את הספרים של הפתוחה ויישאר לך הספר הזה , הוא בכללית

berta84

New member
אני יודעת

סדרת שאום הוא אצלי בבית עכשיו, אבל זה הרבה מדי, נורא קשה ללמוד לבד אני מטרטרת כל הזמן את חברה שלי ועדיין זה לא עוזר לי וגם ההרצאות של מודלים שצלמתי הן די מעפנות ועוד צילמתי מבחורה מסודרת(אם כי כתב מיקרוסקופי) טוב אני אבקש ממנה גם את התרגולים הבעיה היא שאני לא יודעת במה להתמקד, עומר בתחילת הסמסטר עוד אמר לי שמספיקים הדפי נוסחאות...מצחיק אחד

למעלה