למה אין לפינק פלויד מוסיקה על אהבה?

למה אין לפינק פלויד מוסיקה על אהבה?

על אהבה, אני יודע??? שיר שאפשר להקדיש אותו לחברה .... חוץ מ'הלוואי והיית כאן' שהם התכוונו למשהו אחר לגמרי, קשה לי למצוא, אולי אולי, השיר היפה הזה MEDDLE - A PILLOW OF WINDS . באמת קשה למצוא?! אל תבינו אותי לא נכון, לא ששאר הנושאים שפינק פלויד התעסקו בהם לא יפים, כן!, רק הם (הוא! ווטרס ואח"כ גילמור) לא עסקו באהבה יותר מדי... מעניין אותי למה?! שווה לחקור את זה חברים

קבלו בלת"ם.. דווקא יש?!

COMING BACK TO LIFE אחלה שיר שבעולם!!! מרגש, חודר ישר לליבם של האוהבים, הביצוע והסולו ב-PULSE ביצוע מצויין של דייב. אז כנראה אחרי כמה דקות אני רק מוציא את דייויד גילמור מהפינקים שלא כתבו על אהבה... נשארנו רק עם 'הקומוניסט המרושע' |סהדגש| ויסלחו לי מעריציו הרבים... כן כן! ערב טוב לכולם!!!!

pink floydror

New member
שורשים חבריה..

גם אני שאלתי את עצמי לא אחת על האחוז הנמוך יחסית מאודדד של פינק פלויד אל מול שאר הלהקות בנות זמנם ובכלל - בכמות של שירי אהבה, הנושא נפוץ ביותר עליו נכתבים שירים. אבל בכל מקרה, בתקופתם המוקדמת...בארט כתב כמה שירי אהבה חמודים שכאלה.. וסאמר 68 הוא גם שיר על אהבה קצרה (ארקדי דוכין אתה לא לבד), סטוץ. אם שירים על מערכת יחסית בכללי נחשבים, ולא על אהבה, בחומה יש כמה מציאות... וחוץ מזה, זהו.

melancholy man

New member
מי שראה (ושמע) את החומה

יודע למה, רוג'ר ווטארס, הכותב הראשי של הלהקה הוא פשוט שונא נשים (מיזוגן), בתפישת העולם הילדותית שלו, נשים הן אמהות או מפתות (זונות) כשרואים את העולם ככה, אין הרבה מקום לאהבה. מה עוד שאהבה היא לא חלק מציר הנושאים הקבוע שלו: אבא שלי מת, סיד השתגע, תעשיית המוסיקה היא מושחתת, מלחמה זה רע והמלחמה שאבא שלי מת בה הייתה רעה במיוחד (דרך אגב, הזכרתי שאבא שלי מת במלחמה וסיד השתגע?)

Rinor

New member
זו הביקורת שלו - זו המוסיקה המהממת

אלו המסרים של ווטרס, נכון... סיד בארט כחבר ילדות שהשתגע, והמלחמה הלא צודקת לדעתו, אביו שנהרג שם...אבל עדיין יש מעבר לכך, אדם שבונה חומה סביבו, מסתגר מהעולם, מתכנס לתוך עצמו עד כדי איבוד כל הכרה עם העולם בחוץ ומה נכון או לא...זה אהבתי גם ואל לנו נשכח - השירים, המוסיקה - פשוט מדהים! זו דעתי הצנועה לפחות...

amitexc

New member
יש DIVISON bell

what do you want form me בהחלט נוגע לאהבה לא?
אם אתה רוצה שיריי אהבה לך לSCORPIONS להם יש הרבה

ממש, אבל ממש לא

It was just before dawn One miserable morning in black 'forty four. When the forward commander Was told to sit tight When he asked that his men be withdrawn. And the Generals gave thanks As the other ranks held back The enemy tanks for a while. And the Anzio bridgehead Was held for the price Of a few hundred ordinary lives. And old King George Sent Mother a note When he heard that father was gone. It was, I recall, In the form of a scroll, With gold leaf and all. And I found it one day In a drawer of old photographs, hidden away. And my eyes still grow damp to remember His Majesty signed With his own rubber stamp. It was dark all around. There was frost in the ground When the tigers broke free. And no one survived From the Royal Fusiliers Company C. They were all left behind, Most of them dead, The rest of them dying. And that's how the High Command Took my daddy from me. איך זה מדבר על אהבה?!

melancholy man

New member
זה "When The Tigers Broke Free"

ובלי קשר לכלום, זה באמת לא שיר אהבה... אגב, אסור להשאיר מילים לשירים שלמים בלי לנתח את השיר (זה החוק במדינה, מצטער) להבא אמחוק הודעות כאלה.

brotos

New member
רגע

אם אני מנתח את השיר אז מותר? ומי קובע מה ניתוח ומה לא? ומה הבעיה לשים מילים של שירים? למי לעזאזל זה מפריע?

למעלה