למה אין לפינק פלויד מוסיקה על אהבה?

ואם אני ...

ואם אני אכתוב איזה שטות ליד כל משפט זה כבר בסדר
כאילו חוקים זה חוקים זה חוקים, אני לא אעבור עליהם סתם ואעצבן את המ"מ (יש לי סיוטים משלי, אני לא צריכה עוד אחד), אבל זה ממש שטות. מי יקבע אם ניתחתי או כתבתי הבל הבלים לגבי איזה שטות

The Albatross

New member
תפוז משנים את החוק הזה

בערך כל שבועיים, בעיקר בגלל שהוא כל כך לא ברור.

melancholy man

New member
החוק נשאר זהה

משום שזה חוק של המדינה ולא חוק של תפוז, לא כל המנהלים אולי מתיחסים אליו באותה רצינות אבל זה החוק!. ולשאלתו של ברוטוס, מאחר ואני מנהל את הפורום והאחריות היא שלי, אני מחליט מה הוא ניתוח ומה הוא "כאילו" ניתוח, פשוט אני זה שיצטרך להסביר למה לא מחקתי. תבינו, המילים של השיר הם חלק אינטגרלי ממנו וככזה הם מוגנים על ידי חוק זכויות יוצרים ממש כמו השיר המלא (מילים ומנגינה), יחד עם זאת, אפשר לקשר לאתר בו נמצאות המילים.

The Albatross

New member
לפי מיטב זכרוני,

בראשית היה אסור לגמרי לצרף שירים, אח"כ היה מותר לגמרי, ולבסוף התפשרו על מותר לצרכי ניתוח.

melancholy man

New member
החוק נשאר זהה

הפרשנות שלו משתנה לעיתים, בכל מקרה, בשום שלב לא היה מותר לגמרי לפרסם מילים לשירים. בכל מקרה, כל עוד אני כאן, הודעה שתכיל מילים של שיר ללא ניתוח תמחק.

amitexc

New member
למי התגובה לי?

כי אם כן כנראה שלא קראת את ההודעה כי זה היה בצחוק!

N a V e

New member
שכחתם את אחד הגדולים של הפלויד

שהוא גם שיר אהבה: Green Is The Colour שיר מקסים ...

סליחה על הבורות

מאיזה אלבום זה בדיוק
לא שיר מוכר במיוחד, אלא אם כן זו איזו מנגינה שלא חשבתי שיש לה שם שווה בדיקה...

אכן

אחרי הקשבה לדיסק- לא התאהבתי בו כלל, אבל השיר הזה פשוט וחביב. תודה מ"מ

melancholy man

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

ותני לדיסק עוד הזדמנות, ככלל אני חושב שזה אחד הדברים היותר מבולבלים והפחות מעניינים שהלהקה עשתה אבל יש שם כמה שירים ששווים הקשבה חוזרת.

berrya

New member
כל המוזיקה שלהם זה אהבה

אל מה אתה מדבר?? גם מוזיקה וגם מילים אהבה טהורה (אפילו הפסיכודאל)

berrya

New member
אממ ואנחנו לא מסכימים שאפשר

לעשות רשימה נכבדת? אולי הם לא מתייחסים לקונספט של האהבה בצורה הרגילה שלה בגלל זה אמרתי יש אהבה טהורה במילים שלהם ובמוזיקה בכלל.. בלי קיטש מאד אמיתי מאד חופשי ומאד אישי ופנימי. אהבה אמיתית. אני יודעת שכשאני שומעת אותם אני מתאהבת ואוהבת כל פעם מחדש. כל שיר של פינק פלוייד שיוקדש לי ירגיש לי אהבה טהורה הרבה יותר משירים אחרים שמדברים בתחלס על אהבה אבל בדרך כלל מרגישים כמו דקירה בבטן עם טעם חמוץ אם אתה מבין למה אני מתכוונת... אפשר לתת דוגמאות אם תרצה

אני מבין, ויותר מזה.

אני ממש מבין למה אתה מתכוון... אבל בכל זאת, השאלה שלו הייתה אם ווטארס כתב על אהבה, ככונספט. בכל שיר אפשר למצוא אהבה,(כמעט)אם לוקחים אותו מהנקודה הנכונה... אבל יש הבדל בין שיר שאומר " וולקאם טו דמשין " לבין " אני אוהב אותך ",

pinki26

New member
pigs on the wing

The opening and closing tracks are almost identical, and are actually love songs, which is very uncharacteristic of Waters. He wrote the songs for his new wife, Carolyne Christie, who is the niece of the Marquis of Zetland and a one time secretary to Pink Floyd producer Bob Ezrin. At first listen, it is an obtrusive, meaningless piece in the way of the meat of the album. Upon closer inspection, it is the only thing that keeps the album from being a 45 minute, as Waters puts it, "scream of rage". Apparantly, Carolyne was exactly what Waters needed, someone to match wits with his argumentative and pessemistic mind. "Roger was very good with words, and you had to be good at semantics to beat him in an argument." says Peter Jenner. "Poor Syd didn't have that skill, and neither did any of the others for that matter. I think he was looking for someone to stand up to him all along." The song was one of the last to be recorded, and was written by Waters in a demo session a few months earlier. The song's meaning is that Waters had finally found someone who can help him escape the madness of life. This especially rang true for Waters following the huge success of "Wish You Were Here" and "Dark Side Of The Moon", and his new wife made him much happier and stopped him from transforming into a "pig". Even the band said he was much easier to work with.The third line comes from the original version of "Sheep", called "Raving and Drooling", and stems from the phrase "and pigs might fly", meaning achieving the impossible. The Floyd certainly did just that with this incredible album.​

למעלה