למה אין על מקפלי במעריב לנוער?

loli kiss

New member
אוקיי lol דבר ראשון ..

כנראה שקוראי ראש1 שולחים יותר בקשות לדברים וכתבות של מקפליי. בקשר לדיסקים - יש בארץ דיסק אחד שלהם (לפחות לפי מה שאני יודעת) Just My Luck - בגלל הסרט שבו הם משתתפים. חוצמזה תמיד אפשר להזמין P: חח פוסטרים זה בכלל לא בעיה.. יש עיתון בשם TOP OF THE POP שאפשר להשיג בארץ (אני יודעת שיש אותו בדוכן כזה בדיזינגוף) ובדר"כ או לפחות לרוב תמצאי פוסטר שלהם בפנים. מקווה שעזרתי :) דרך אגב- פעם הבאה לנצל"ש בשירשור OFF/נצל"ש :)

GuitarSoundGirl

New member
אין לי מושג איפה זה דיזינגוף../images/Emo10.gif

תודה, אני בכל זאת אנסה לחפש, מה זה "נצל"ש" (זה מטומטם שאני לא יודעת...אני די חדשה כאן)

sweet shir

New member
דיזינגוף סנטר, בת"א. אני חושבת שכל קווי

האוטובוס לת"א עוצרים שם.. נצל"ש זהו ניצול שרשור. במקום לפתוח הודעה חדשה את צריכה לנצל שרשור אחר, כמו למשל שרשורי אוף או שרשורי נצל"ש (
).
אסור לנצל שרשורים שהם פינות.

sweet shir

New member
כי הם בני זונות! D:

ברצינות חחח לפני כמה חודשים נשלח להם תלונה שהם לא מפרסמים שומדבר על מקפליי, והם טענו שמקפליי לא עושים שום דבר חדש, ועל כן לא פורסם. זוהי הייתה תקופה שבה יצא סינגל חדש, אלבום חדש יצא חודש-חודשיים לפני והם תכננו לנסוע שוב לאוגנדה. מאז אני מחרימה אותם. :) עצבנו לי את האמ-אמא. XD וכן, יכול לנצל"ש. ^^

OneStepCloser

New member
אם את רוצה...

יש רק דיסק אחד ש'מסתובב' לו בארץ..קוראים לו Just My Luck וזה הפסקול של הסרט Just My Luck
.. את שאר הדיסקים,DVD'S, סינגלים וכו' את יכולה הזמין דרך האינטרנט.. יש אתר מעולה שקוראים לו אמזון... קישור לקניית הדברים של מקפליי: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/202-0714389-5884611?url=search-alias%3Daps&field-keywords=mcfly ופעם הבאה בבקשה לנצלש

למעלה