למה אין שרשור של הפרק היומי?

כן, באמת חבל

ומעצבן,אבל זה משעשע.. חח אני מדמיין אותך לוחץ על ביטול ואז אומר "אוישש מה עשיתי?!" חח מצטער אבל זה מצחיקק

thecharmedmen

New member
יותר נכון-

"אוי לא, אוי לאלאלא!!!" משהו כזה. ובפעם השנייה זה היה: "אני לא מאמין-לאלאלא!"

dandi221

New member
3X11../images/Emo99.gifמקום1שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo220.gif

3X11
הפרק הכי יפה במכושפות אי פעם
גם 3X22 מדהים
ועצוב

dandi221

New member
פרק זוועתי../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo220.gif

לדעתי לא פתחו לו שירשור מהסיבה הפשוטה שלא מגיע לו
אחד הפרקים הנוראים ביותר שראיתי
שום-דבר שם לא הגיוני
האווטורים- הדבר הכי תמוה בעולם שהם יוותרו כ"ך מהר כ"ך בקלות!!! חוצמזה, אחרי הפרק הזה הם כאילו זרקו את כל העונה השביעית עד עכשיו
כל העלילה הזאת כאילו הייתה כלום! פשוט כלום! כלומר, בלי האווטורים לא היינו מסתבכים עם קייל, אז תמחקו אותו. האווטורים לא עשו כלום, שינו כלום, השפיעו על משו משמעותי שנשאר לאורך זמן- כל מה שהם עשו בעצם נמחק ולא השפיע! בד"כ הרשע או העלילה העונתית משאירה חותם! כמו כריס למשל...לא עוברת ונעלמת כאילו כלום! אז אפשר למחוק גם אותם. בבנות, שום דבר לא השתנה... קיצר הדבר היחיד שנשאר בעונה הזאת זה: א. ליאו כבר לא בכיר. ב. יש שד חדש בשם זאנקו. וזה כל לקרות גם בלי האווטרים!!!!!!!! כלומר נכון שליאו הועף מהבכירים בגללם ושזאנקו חזר לחיים בגללם אבל זה הכל..........................................! ועכשיו נעבור למשחק המחריד של רוז
מצטערת לומר, אבל כמו יועד, גם אני לא הפסקתי לצחוק בפעם הראשונה שהיא בכתה
זה רשמית היה המשחק הגרוע ביותר בתולדות מכושפות
ותאמינו לי שאני צוחקת על זה, אבל אתם לא יודעים כמה זה כואב לי וכמה כאב לי לראות את זה...
הדבר היחיד היפה בפרק היה פיבי והחזיון שלה! אה, וגם שיתוף הפעולה של ליאו עם זאנקו.. וגם, איך היא שיכנעה את הבנות כ"ך מהר?! עוד פעם - תמוה... לבינתיים, אני שוכחת מקיומו של הפרק הזה...

Woogyman

New member
הוא לא עד כדי כך גרוע, ../images/Emo110.gif

ורוז לדעתי שיחקה בסדר גמור. המשחק הכי גרוע בסדרה, אגב, היה אליסה שמשחקת את פייג' כשהן החליפו גוף בעונה הרביעית. זה היה פשוט מזעזע.

anat113

New member
חח..דווקא לדעתי...../images/Emo60.gif

היא הייתה ממש מבדרת!!!

שלומית16

New member
ממש לא

זה היה ממש משעשע! אני לא מבינה למה חושבים שזה מזעזע ,היא עשתה את זה מצויין ואמין

MeetLofe

New member
גם אני חושב שזה היה ממש טוב!

היא פשוט הייתה פייג'..פייג' קצת מטומטמת
והיא עשתה את זה מדהים לי פה דווקא הייתה בעיה קלה עם פייג'..למרות שבד"כ אין לי...

dandi221

New member
אממ...לא נראה לי ממש../images/Emo220.gif

היא דווקא לא שיחקה אותה גרוע שם לדעתי.. כלומר, זה חילופי תפקידים, זה לא אמור להיות כזה מדהים.. למעשה, היא שיחקה בכלל לא רע, חמוד כזה
אבל ברצינות עכשיו, אותי רוז פשוט הבחילה

elena20

New member
וואווו איזו הגזמה!!! היה פרק

די נחמד,מה כבר נשאר למתגשמים לעשות חוץ מלוותר??? להרוג את המכושפות?? וגם לפייג' היה את השיקוי אז הם די פחדו שהיא תשמיד אותם לגמרי,ויכול להיות שהם יחזרו או שהם רוצים שכולם יחשבו שהם ויתרו ובינתייים יבנו איזו תוכנית שוב לשכנע אותם או משהו כזה. בקשר לרוז אני מסכימה, למרות שאני אוהבת אותה כשהיא בכתה היא נראתה כמו איזה כלבלב מסכן שלא נתנו לו לאכול, אבל רק בקטע הזה חוץ מזה היא שיחקה מצוין כל הפרק והיא תמיד משחקת מצוין!!!

dandi221

New member
קודם כל........./images/Emo220.gif

זו רק דעתי, זה הכל... וגם אני מתה על רוז, ולכן פשוט כ"ך התאכזבתי..... ובנוגע לאווטרים,
גדול להמשך העונה: ה
קרוב........... תמשיכו עוד קצת...
ממש עוד מעט.....
אתם קרובים........
עוד טיפ טיפה.............
הם לא חוזרים

למעלה