למה אין שרשור של פרק 13???????

פרק מעולה!!../images/Emo58.gif../images/Emo152.gif

ההיילייטס מבחינתי: האינטרקציה בין דיימון/אלנה ממש עשתה לי את הפרק,כשהם נכנסו יחד ל"גריל" הם ממש נראו כזו זוג באד-אס שכזה
וסצנת הקנאה הקטנטנה תרמה לא פחות.. סטפן/קרולין: מבחינתי עוד זוג נולד!!!יש להם כימיה מטורפת,אני ממש רוצה שהם יהיו האנד-גיים!
יש להם את המשהו הזה שיש בכל פריים של דלנה,משהו שאי אפשר לזייף..! סצינות העירום של דיימון...
וואו.....והקטע עם הכתבת היה מעולה,דווקא חששתי ממנו...כולי קנאה! דוד ג'ון-איזו דמות!ממש אהבתי את המשחק,וגם את הדיאלוגים בינו לבין דיימון ובינו לאלנה...הוא מעולה!מעניין מה הקטע שלו ושל איסבל עם קט...
טיילר אכזב ובגדול
אחרי כל מה שק' עשתה בשבילו...
סיכנה את עצמה בליל הירח המלא...לא לעניין בכלל! ומהפרומו בכלל ניתן להבין שהוא הצטרף סופית לזאבים המציקים..
זהו בערך....רק שהפרומו בשבוע הבא מעצבן אותי כי: א. מענים את דיימון המסכן שלי!!
ב.סטפן ואלנה ברומנטיק וויקינד..
מתי הכותבים יבינו שהם ממש אבל ממש מיצו את עצמם?

noam229

New member
../images/Emo99.gifהוא פשוט כזה חתיך ומושלם!!

אין עליו הוא בהחלט עושה את הסדרה!

lady blah blah

New member
מסכימה בקטע של ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

קרוליין וסטפן, איזו כימיה יש שם.. לרגע אפילו חשבתי שהולכת להיות נשיקה או משהו
איך שאני רואה את זה עכשיו... סטפן וקרולין צריכים להיות ביחד, אבל דיימון מתחיל להיראות לי אומלל בכל הקטע של ההתאהבות באלנה.. זה שהכותבים התחילו להתעסק עם זה יותר מדי, הפכו אותו למיוסר כזה ומעצבן ואנושי ממש מוריד ממנו. הוא היה הדמות האהובה עליי ועכשיו יש סצנות שממש בא לי להעיף לו כאפה, או לכותבים.. הם מתחילים להרוס את כל הקטע של דיימון הסקסי והשנון ולהפוך אותו למשעמם וממורמר

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכימה!../images/Emo58.gif

דמות מעולה, שהולכת ונהרסת מפרק לפרק! איאן זה איאן וזה תמיד טוב, אבל דיימון - הדמות נעלמת! וזה שהוא מאוהב באלנה כן מוסיף לו נקודות אצלי, אבל כל האובר-התייסרות והאובר-התעסקות בזה ממש מעצבנת ומעייפת והורסת את הדמות. וגם מסכימה עם קרוליין וסטפן!! וואו, הכימיה ממש מורגשת! וכל סצנות האהבה של אלנה וסטפן ממשיכות להיות לא אמינות בעליל. יאללה שיפרידו אותם!! זה לא עובדדדדד

אני חייבת לציין../images/Emo58.gif

שקרוליין קצת טיפשה... ומאט קצת מסכן
אבל ההיילייט של הפרק... דיימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו! אחפור יותר כשאחזור

mikej007

New member
פרק מעולה כרגיל...../images/Emo58.gif

פינקו אותנו עם סצנה של דיימון במקלחת....אלנה סופסוף עולה לו על העצבים בפרט בקוקו עקרת בית שסידרו לה כול הפרק..מוזר Be the better man..פכככ נראה לי אנדי הזאת היא ממש בחורה שאולי דיימון יתאהב בה בזמן שהוא שותה את דמה אולי בזכותה יתגבר על אלנה סטפן סופסוף מראה קצת אופי אהבתי את הסגנון הזה ג'ולס והמפלצות שהביאה מעצבנים אותי ממש...בא לי להקיא..הם ממש התעללו בקרוליין...כול הכבוד למכשף שהציל אותם ג'ון שקרן כרגיל שמתם לב ששמו את השיר מהעונה הראשונה only one...אפרופו שירים שאוהבים מהפסקול

Orush the Best

New member
קוקו עקרת בית../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif [../images/Emo58.gif]

אז ככה, חזרתי לפה אחריי שהשלמתי את פרקים 12+13 באמת אין לי מילים ! לא באלי להגיע ל14 כדיי שלא יגמר מהר חח אני אוהבת שתמיד ישלי מה לראות...אניוואיי... דיימון חתיך על אין מה להוסיף, וגם באופן כללי אחריי שכולן פה כתבו כבר הכל על הכל, ישלי רק דבר אחר להגיד.. רק לי ממש ממש ממש עצוב על מאט???
הוא וקרוליין יפים יותר מקרוליין וטיילר, שלא לדבר בכלל אחרי איך שטיילר התנהג *ברוגז* ומאט המתוק... מסקנצ'יק, קרוליין תמיד משקרת לו
נ.ב נבלות מקשור שמישהי רנדומלית מתחרמנת להנאתה עם דיימון?!

ורדונה2

New member
אוף!! אני כ"כ אוהבת ושונאת את דיימון!../images/Emo58.gif

מצד אחד הוא כזה סקסי ויפה ואני נמסה ממנו, מצד שני הוא זבל. מי הכלבה שזכתה להתחרמן עם איאן ככה?! ועוד במקלחת!!!
זונה! גם אני רוצה
ולעזאזל, מה, הוא לא מסוגל אפילו פעם אחת פשוט לעשות סקס בלי לתקוע ת'שיניים שלו בגרון של הבודי-קולס שלו? (וזה במקרה הטוב, כן? זה כשהוא לא הורג אותן, כמו בפרק הקודם שהוא ממש ממש עיצבן אותי)

למעלה