למה אנחנו בעולם/משמעות החיים.

yaakii

New member
זה קטנוניות לבקש הגדרה למילה "טוב"

כשאני שואל שאלה עם המילה הזאת, וזמן קצר לאחר מכן להשתמש במילה הזאת כברורה מאליו. כשאת אותו היחס יכולת להעניק למילה גם בשאלתי.

לא אני לא

וזו בדיוק הקטנוניות . כאשר אתה שואל אם משהו טוב אתה לא יכול לדבר עליטו בלי לדעת מה זה טוב בכלל . כאשר כתבתי כאן טוב , בללי יחסתי את זה לגן העדן . אבל עזוב . למה אני מסביר לך ? הרי בטוח שתמצא שאני טועה ואין מצב שאני בסדר.

yaakii

New member
נחליף את המילה "להתנפל" במשפט הבא, בהגדרה שלך

המשפט: "להתנפל על העוגה
מעיד על חזירות" אחרי ההחלפה: "לקטר באגרסיביות דעות או חמרניות מעיד על חזירות". ?

yaakii

New member
אני צריך לקבל הגדרה של "בריא"

ע"מ שאוכל להבין מה אמרת..

yaakii

New member
ההגדרות שלך לא שוות כלום..

אם את רוצה להגדיר את זה עבור מישהו שלו מכיר אותי..? או בזמן שאהיה בריא..?

האדם דפוק ומטומטם כי

הוא פוחד, והכי גרוע הוא פוחד מאי ידיעה, שזה הכי דפוק ועוד יותר גרוע, האדם חושב שהוא "חכם" שזה לדעתי הורס את הכל. אני אסביר בקצרה: כוחו של הטיפש הוא שהוא יכול לילמוד מאחרים ולחשוב באמת חכם הוא תמיד "חכם" בעיניים של עצמו, ואף פעם לא טועה לא משנה מה כל מדען/רב/מציאות יגידו ואתה יכול לראות את זה פה, בפורום, הרבה פעמים. יש פה מלא מלא "חכמים" שאף פעם לא טועים. כל האנשים טיפשים, החכמים יודעים שהם טיפשים

אבל מי החליט שלפחד

או לפחד מהכלום זו דפיקות? או בכלל - מי אמר שאנשים שחושבים שהם חכמים הם טיפשים? על סמך מה אתה קובע את זה ?

yaakii

New member
בן אדם הוא לא חיה הוא בעל-חיים.

ומסתבר שהרוב המוחלט של בני האדם שוסבר בצורה שונה ממך. חוקי המדינות בעולם ביחס לבעלי-החיים יוכלו להוכיח זאת.

antreprize

New member
כן? מה ההבדל?

בני אדם הם חיות כמו כל החיות, ההבדל היחיד ביננו ובין החיות הוא שלנו יש מספיק שכל בשביל לספר לכל העולם שאנחנו המרכז שלו.

yaakii

New member
לבעלי החיים אין:

מצפון (נכון יש לחלקן, אבל גם למי שיש זה במינון נמוך בהרבה מזה של בני האדם), הכרה בשורשים ולמידה מהדורות הישנים, (במילים פשוטות:לא מכירים סבא-סבתא), ועוד..

antreprize

New member
...

איך אתה יודע שאין להם מצפו ושלמי שיש יש ב"מינון נמוך"? יש אנשים חסרי מצפון או בעלי "מינון נמוך" שלו, זה אומר שהם לא בני אדם? יש הרבה אנשים שלא מכירים בשורשים שלהם, שהסבים והסבתות שלהם מתים והם מעולם לא הכירו אותם ושמעולם לא למדו מהדורות הקודמים, זה אומר שהם לא בני אדם? למה החלטת שבני אדם הם לא חיות רק כי לחיות אין מצפון והן לא מכירות את העבר שלהם(שתי טענות שעדיין לא הוכחו)?

yaakii

New member
יש גם את העובדה שחיות לא מדברות.

פשוט ביקשת הבדלים-אז נתתי.. לחיות אין מצפון על פי התצפיות שערכו בני האדם.. נכון יש גם אנשים עם יד אחת, זה אומר שלכל האנשים יש יד אחת? -אני מדבר בכלליות.

למעלה