למה אני צריכה להתנצל???

את לא צריכה להתנצל

ואת יכולה להרגיש בנוח.... אני כבר למדתי מזמן שתמונה המון פעמים לא משקפת שום דבר המסנג'ר עם מצלמה הרבה יותר אמיתי, ואפילו בו אפשר לטעות, ואין כמו פגישה פנים מול פנים. אני יכולה לספר לך על מישהו שראינו תמונה שלו באינטרנט , ואפילו כמה תמונות, ופשוט "התעלפנו" מול התמונה, כי הוא היה יפה בצורה מפחידה... וברגע שהוא ישב מולנו, זה היה כמו לשבת מול תמונה יפה אבל חסרת חיים עם מבט "אנמי"..שכזה... בקיצור, עם כל הכבוד לתמונות ולמסנג'ר, הן יכולות להוות מכשיר סינון ראשוני ביותר ותו לא. אבל עדיין רצוי לראות לפחות תמונה, כי אם יש מישהו שהוא ממש ממש ממש לא הטעם שלך, אז תוכלי לחסוך התקדמות לשלב הבא ממנו וממך. בנוגע ללראות תמונות, כמוני כמוך, לא מוותרת על לראות ולא מוותרת על להיראות, רוצה לדעת שעברתי סינון בדיוק כמו שרוצה לדעת שהעברתי סינון... ולמרות זאת, אני אספר לך עוד משהו שאני עדה לו... מישהו שאין לו תמונות, לא כי הוא לא רציני ולא כי הוא לא משקיע, אלא כי הוא ממש לא בקטע של מחשבים ואין לו עצבים לשטויות והוא סופר רציני... והיתה כימיה הסטרית בטלפון ולכן הוחלט בכל זאת לנסות פגישה.. והיתה שם התאהבות הסטרית, ומעבר לכך, אני יכולה להגיד לך שנאמר לי מאחד הצדדים לפחות "איזה מזל שלא ראיתי תמונה, כי הוא כל כך לא הטעם שלי חיצונית במבט ראשון שבטוח לא הייתי נפגשת איתו בעקבות תמונה, ואני לא מאמינה שהייתי מפסידה את זה!!!"

ד נ י ת3

New member
השאלה היא

למה את מרגישה צורך להתנצל? את רוצה משהו, זה לגיטימי. למה להתנצל עליו? לא ברור לי. ואני הייתי נוהגת פשוט - אין תמונה, לא נפגשת.

straycat

New member
צודקת לחלוטין ../images/Emo45.gif

... וממש אין צורך להתנצל. במרבית המקרים, אילה שמתחמקים מלצרף תמונה עושים זאת מפני שיש להם משהו להסתיר. הכלל הזה תופס גם לגבי כאילה שבוחרים לצרף תמונה שבה הם מצולמים כשהם מרכיבים משקפי שמש (כדי שלא נראה את הפחד בעיניים שלהם?...), או כאילה שמצרפים תמונה שבה רואים אותם בקושי ממרחק של כמה קילומטרים (רואים בתמונה הר, והם מציצים מאחורי ההר...
). כיום, הנגישות לסורק או למצלמה דיגיטלית היא כ"כ זמינה, אפילו למי שאין באופן פרטי. כמעט בכל חנות צילום אפשר לסרוק תמונות ולשמור על דיסק (וזה אפילו לא יקר). יש לי כלל ברור ופשוט: חוק ההדדיות. אם צירפתי תמונה, אני מצפה לראות תמונה של הצד השני באותה רמת פירוט לפחות. אם לא -- אין פגישה. אני גם לא מתביישת לומר/לכתוב להם את דעתי (לעיל) בנושא. קיימת תופעה נוספת, שלדעתי היא המשך של התופעה הזו. תמונה ברורה אחת כבר לא מספיקה להם... קרה לי מספר פעמים, שביקשו ממני תמונה "שרואים בה יותר" (
), למרות שלכרטיס שלי היתה מצורפת תמונה שממנה בהחלט ניתן לקבל מושג ברור לגבי המראה שלי. אולי, אם אחליט אי פעם לחזור ולהכיר בשיטה הזו, אצרף גם תצלום וגינלי הישר מכיסא הגיניקולוגית... מקווה שזה יספיק.....

כוכבית33

New member
יפה אמרת! ../images/Emo13.gif

בהחלט יש תמונות לא לעניין. פגשתי כאלה ששמו תמונות מלפני תקופת האבן וכאלה ששמו תמונה שכל קשר בינה לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין. אבל לשם האיזון, היו לא מעט כאלו שנראו הרבה יותר טוב (הכוונה לטעמי) במציאות מאשר בתמונה.

straycat

New member
... וגם להיפך

כבר נפגשתי גם עם כאילה שבתמונה נראו ממש טוב, אבל במציאות היו די "מעוכים"... ואפרופו תמונות מתקופת האבן או מהבר-מיצווה, הכרתי פעם מישהו שבתמונה נראה חתיך, גבוה ושרירי -- במלוא אונו... אבל לפגישה הגיע איזה סבא'לה עייף ומאפיר, ואפילו עם כרס קטנה.... מה שנקרא: "אמת בפירסום".

Puzzluna

New member
עוד פרט קטן...

אם מישהו שולח לי במייל תמונה וזה לא נראה לי הוא מעמיד אותי במבוכה כי הוא מצפה לתשובה ממני. אני רוצה את החופש להסתכל בתמונה ולהחליט אם מתאים לי או לא בלי שאני אצטרך לתת לתמונה ציון או הערכה. בגלל זה התמונה שלי גלויה כדי לא להעמיד גם את הצד השני במבוכה, מי שלא מתאים לו שיעבור הלאה. אם הייתי שומעת את כל האנשים שאני לא נראית להם נותנים לתמונה שלי ציון הייתי מסתגרת בבית ולא יוצאת ממנו, אני מעדיפה לשמוע מאלו שאני כן הטעם שלהם. לא מזמן מישהו התכתב איתי ושלח לי תמונה, לא נראה לי אז לא עניתי. קיבלתי ממנו מסר בלשון הזו "חשבתי שיש עוד אנשים נחמדים, כנראה שטעיתי... מה קרה לנימוסים שלך?" מה הוא מצפה שאני אגיד לו? אתה לא לטעמי? לא נראה לי שאני אמשך אליך? למה הוא מעמיד אותי במצב הלא נעים הזה בכלל? מאז אני מעדיפה אנשים עם תמונות גלויות.

הפלא ה8

New member
זה בדיוק מה שהוא התכוון לדעתי

לגיטימי לחלוטין שהוא לא הטעם שלך או רחוק ממנו מאד. הבנאדם טרח ושלח תמונה ואין לי ספק שהוא ציפה לתגובה כלשהי , גם היא לא תמצא חן בעיניו - עדיין יחס זה יחס ועדיף מהתעלמות מוחלטת. זו דעתי. גם אני הייתי מעדיפה שיגידו לי לא מאשר שיתנו לי לנחש ולהבין בסופו של דבר אחרי התעלמות מוחלטת... אני תמיד, בעצם 95% מהפניות עונה - גם אם זה לא נראה לי. ה 5% זה להוכיח לעצמי שאני לא מושלמת

את ממש אבל ממש לא צריכה להתנצל

בפני אף אחד בנוגע למה שאת רוצה.... בכלל הייתי רוצה שאנשים יתנצלו פחות וישימו לב למעשיהם יותר אבל מה לעשות
מצד שני, שקיפות מלאה מי שלא מוכן לשלוח תמונה בשלבים הראשונים לוקח סיכון, שיחשבו שהוא מכוער נשוי וכו... המכניקה של הדייטים היעילים, הדרך הקצרה ביותר לדייט המושלם, תכונות משותפות "משיכה" בסיסית, שיווק (מישהי כתבה על אמת בפרסום ?) חוק המספרים הגדולים... תצא (תצאי) עם 10000 אחד מהם יתאהב בך עד כלות ויהיה האחד והיחיד... ברם אולם לחזור על אותו דבר ולצפות לתוצאה שונה היא אחת מהגדרות הטירוף... אני משתדל ללמוד מכל קשר אפילו אם הוא בן שעה או חצי שעה, לא תמיד מצליח איש באמונתו יחיה... אני

הפלא ה8

New member
לא חייבת ובטח שלא להתנצל

אני תמיד אומרת להם - אם אני טרחתי ושמתי תמונה למרות החששות הרבים והכל - גם אתה יכול לעשות את זה ואין בעצם סיבה שלא. אלא אם כן יש לו מה להסתיר ואז זה לא מעניין אותי מעבר לזה...

BellA עלמה

New member
אני תמיד ..

שולחת תמונה במייל אבל גם זה לא לכל אחד תלוי איך מבקשים אילה ש"דורשים" תמונה אני אומרת ביי ביי. בדרך כלל אני גם מבקשת תמונה קוסם ז'א אני אשלח אחרי שאראה אחת משלך. באתרים אני לא שמה תמונה בגלל עיניין שאני לא ממש רוצה שהתמונה שלי תסתובב בנט.

gilad269

New member
כבר לא

לא הייתי מציע להפגש עם מישהו בלי תמונה.תמונה יכולה למנוע בעדך את שלב הסינון.אם הוא לא ההראה לך לפי התמונה,אז חבל"ז. יחד עם זאת,יכול להיות שהוא יהיה שונה מאשר בתמונה,וימצא חן בעיניך

3שרונית

New member
להתנצל לא, אבל להסביר אפשר..

את יכולה להגיד שמאוד חשוב לך לדעת מי האדם שאיתו את מדברת.... מסכימה עם הרוב ולכן לא ארחיב רק דבר אחד קטנטן.. אימא שלי קוראת לי "ילדה יפה שלי" אבל כשהיא רואה אותי בתמונות היא צועקת " אימאל'הההה מפלצת..." הבנת???

אוףףף שירשור ארוךךך המממ...

קראתי את רובו ונחמד לראות שיש פה דעה מגובשת . בלי תמונה לא בא בחשבון, כמו שאמרו אז חבל לחזור על זה שוב. אבל כמו שאתן מבקשות תמונה מגבר- אז אתן צריכות לנהוג כך גם.

היי

בהחלט יכולה להבין אותך, כשאת רואה תמונה יש לך בערך קווים כלליים על תווי הפנים של הבחור ובכלל על החיצוניות אך לפעמים זה יכול לפגוע בשיפוט שלנו כאשר התמונה לא ברורה והבחור לא בדיוק נראה כמו בתמונה, יש מצבים שהתמונה עושה עוול ואת בוחרת לא להפגש ומי יודע אולי להפסיד קשר משמעותי, אצלי אני שמה דגש יותר על השיחות אם הם זורמות ויש על מה לדבר אם מעניין לי בשיחות אם יש כימיה ואם מעבר לקו יש בחור חיובי אז היופי מבחינתי פחות חשוב. אבל הכי חשוב שתתנהגי כמו שאת מאמינה ורוצה. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה