את לא צריכה להתנצל
ואת יכולה להרגיש בנוח.... אני כבר למדתי מזמן שתמונה המון פעמים לא משקפת שום דבר המסנג'ר עם מצלמה הרבה יותר אמיתי, ואפילו בו אפשר לטעות, ואין כמו פגישה פנים מול פנים. אני יכולה לספר לך על מישהו שראינו תמונה שלו באינטרנט , ואפילו כמה תמונות, ופשוט "התעלפנו" מול התמונה, כי הוא היה יפה בצורה מפחידה... וברגע שהוא ישב מולנו, זה היה כמו לשבת מול תמונה יפה אבל חסרת חיים עם מבט "אנמי"..שכזה... בקיצור, עם כל הכבוד לתמונות ולמסנג'ר, הן יכולות להוות מכשיר סינון ראשוני ביותר ותו לא. אבל עדיין רצוי לראות לפחות תמונה, כי אם יש מישהו שהוא ממש ממש ממש לא הטעם שלך, אז תוכלי לחסוך התקדמות לשלב הבא ממנו וממך. בנוגע ללראות תמונות, כמוני כמוך, לא מוותרת על לראות ולא מוותרת על להיראות, רוצה לדעת שעברתי סינון בדיוק כמו שרוצה לדעת שהעברתי סינון... ולמרות זאת, אני אספר לך עוד משהו שאני עדה לו... מישהו שאין לו תמונות, לא כי הוא לא רציני ולא כי הוא לא משקיע, אלא כי הוא ממש לא בקטע של מחשבים ואין לו עצבים לשטויות והוא סופר רציני... והיתה כימיה הסטרית בטלפון ולכן הוחלט בכל זאת לנסות פגישה.. והיתה שם התאהבות הסטרית, ומעבר לכך, אני יכולה להגיד לך שנאמר לי מאחד הצדדים לפחות "איזה מזל שלא ראיתי תמונה, כי הוא כל כך לא הטעם שלי חיצונית במבט ראשון שבטוח לא הייתי נפגשת איתו בעקבות תמונה, ואני לא מאמינה שהייתי מפסידה את זה!!!"