למה אנשים באילת הולכים לישון בשבע?!

Cobe Anan

New member
למה אנשים באילת הולכים לישון בשבע?!

למה אני חוזר מהעבודה ביום חמישי בערב, וכולם הולכים לישון? זאת פאקין אילת, אנשים!!! מיליון פאבים, מסיבות, אפילו טיילת יש פה- אבל כולם כבר במיטה! אחחח, אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים!

free soul

New member
אל תגיד לי שאילת לא סוערת

במסיבות ובילויים בסוף שבוע

pain is MY love

New member
נראה לי כי נמאס להם..

כשיש לך כמות גדולה מדיי ממשהו מסויים אתה מפסיק להעריך אותו.... אני יודעת שאני לא הייתי הולכת לישון באילת!!!

האמת אני אישית לא אוהבת את אילת

וזה בטח דבר שנשמע מוזר לחלק מכם, אבל לא מתחברת לעיר הזאת.. מעדיפה את ת"א, חיפה..

pain is MY love

New member
ת"א, חיפה

הן ערים של יום יום... אילת מבחינתי היא עיר החטאים.... כי לאילת אני לא מגיע מדי שבוע או שבועיים עד שכבר יורדים לאילת יש הרגשה שונה... הרגשה של חופש, של הזדמנות לעשות כל מה שאין לנו אומץ לעשות בבית.. ודווקא האנשים שגרים באילת לא מרגישים את זה...

dod_basim

New member
יש הבדל בין "בכל מקום יש ערסים"

לבין עיר של ערסים, כמו אילת, כמו נתניה. לדוגמא בירושלים יש המון ערסים אבל זה לא עיר של ערסים.

dod_basim

New member
אני סופר אותם לפי האופי שהם נותנים

לעיר. וכן לאילת יש אופי ערסי, בטח בכל הפן של הבילויים

pain is MY love

New member
איזה שטויות!!!

איזה מין דבר זה "עיר של ערסים"! הגזמת... וחוץ מזה באילת האנשים שבאים לבקר כל הזמן מתחלפים ככה שאתה לא יכול להגיד שרק ערסים מגיעים לשם...

HyPeR SoNiC

New member
אבל אם מסתכלים על התושבים...

מגלים בכל זאת שזו עיר של ערסים...

dod_basim

New member
מי אמר שרק ערסים באים לשם?

אמרתי שכל פעם שאני שם (אני לא ערס) אני מרגיש כאילו זה ערסידה אחת גדולה

מזה לעזעאל עיר של ערסים...

ואיך בדיוק אתם קובעים מזה ערס... לפי מה.. האי קיו.. פסיכומטרי.. סגנון מוזיקה.. הגילוח.. אין דבר כזה ערסים כמו שאין דבר כזה פריקים ושאר השטויות.. יש אופי של בנאדם ולכל אחד יש אישיות שונה..

Cobe Anan

New member
זה לא משהו שנקבע עפ"י קריטריון בודד

וזה גם לא משהו מוחלט, ודאי. אבל תסכים איתי שיש הגדרות שיותר מתאימות לערסים, ואחרות שמתאימות לפריקים, חנונים וכו`. נכון, לא כל מי ששומע מזרחית, האוס, או ראפ הוא ערס- בדיוק באותה מידה שלא כל מי ששומע רמשטיין הוא פריק (כן, תגיד עכשיו "חרא מוזיקה, לא שומע את זה", אני יודע. אבל זה לא קשור.) מה שכן אפשר להגיד בוודאות הוא שאם תיקח מאה אנשים שהצביעו עליהם כפריקים ומאה אנשים שהצביעו עליהם כערסים, תיתן לכל אחד לחבר פלייליסט, סביר להניח שתמצא את עצמך אחרי כמה דקות עם לפחות 90 בקשות לשירי רוק ומטאל, ולפחות 90 בקשות להסביר לאט ובשקט מה זה פלייליסט לפני שיהיה רע. למה? ככה זה. מהרבה סיבות שהביאו לזה. יש פריקים, יש ערסים, יש חנונים, יש הכל. ההגדרה הסובייקטיבית היא איפה עובר הגבול בין לבין. שנינו יודעים שאבי ביטר הוא לא פריק, ושרמי קליינשטיין הוא לא ערס. פשוט הרבה יותר קשה לנו להגדיר אנשים כמו יהודה סעדו, או עידן רייכל..

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif הסבר טוב...

ואגב גם בתוך "הפריקים" אנשים מוגדרים לפי ההעדפות מוזיקה שלהם בד"כ, ולרוב אם תקרא למישו פריק והוא מגדיר את עצמו כמטאליסט או רוקיסט או אימו אתה תחטוף את מכות חייך.

Piren

New member
הלו הלו אני מבקש!

רמי קליינשטיין ערס חבל על המזמן... כל האשכנזיות הזו זו הצגה
אחרת מה תגיד ריטה להורים שלה?
בכל מקרה, מסכים איתך, הקיטלוג הכללי הוא די נכון.

למעלה