למה אנשים באילת הולכים לישון בשבע?!

תראו מה שתגידו על ערסים

בקטע אחד הלוואי כולם היו כמוהם וזה בכבוד אח שלי עבד אצל אחד כזה והלוואי עלי בוס כזה חוץ מזה מפחיד להתפטר אני הייתי כזה עד גיל 18 וגיליתי שזה לא וורוד כמו שזה נראה וברוך השם יצאתי מהעולם הזה אבל האמת שהחברים האלה נשארו איתי עד עכשיו למרות שאני לא בקשר איתם מלא זמן אם אני צריך אותם הם שם בניגוד לאחרים

dod_basim

New member
אין מה להגיד

לפי הכתיבה שלך, מסתבר שגם אתה ערס, אוהבים אותך צהוב שחור!

Cobe Anan

New member
אבל על ה`כבוד` הזה אפשר להסתכל אחרת

כמה אנשים יושבים בכלא, או שוכבים מתחת לאדמה בגלל שלא היו מוכנים להוריד מכבודם? תחשוב רק איזה מאושר היית עם חברה שאתה אוהב, אם אחיה ואחיך לא היו הולכים מכות? (בינינו- אני לא יודע מה היה שם, אבל מישהו יכל לסתום את הפה וללכת הביתה מבוייש אבל שלם.) מה זה הכבוד הזה? מה הוא עוזר לך אם הוא בא על חשבון האושר, החופש, הבריאות, האהבה, או אפילו החיים שלך? לא יודע מה איתך, אבל אותי מפחידה חברה שבה אתה יכול להצביע על סתם מישהו, כי איזה שיכור במועדון אמר שהבנאדם התחיל עם החברה שלך, ופתאום עשרה אידיוטים `סוגרים איתו חשבון`. זה נראה לך כמו מקום אידיאלי לחיות בו? לי לא. זאת הבעיה שלי עם ערסים, ועם כל סוג אוכלוסיה שנע בעדר ומחפש צרות.

תשמע אני לא מצדיק את זה

אבל הכל תלוי איפה גדלת ומה הסביבה שלך במקום שאני גדלתי בו עד גיל 17 ברגע שאתה מוותר על הכבוד שלך אתה כלום ויציקו לך ותקבל מכות וקיצור החיים שלך יהיו גיהנום עובדה שעברנו דירה השתנתי 180 מעלות מה שבאתי לומר זה שהחברים שלי מהשכונה הישנה עד עכשיו יעזרו לי אם אצטרך לעומת אחרים ודרך אגב לכל אלה שאמרת אלה עברייני צעצוע ואני לא תופס מהם בשיט אני מדבר על אנשים שלא מחפשים את המכות אלא פשוט צריך לשמור על הכבוד שלהם אח שלי עבד אצל אחד כזה ותאמין לי היית מת לבוס כמוהו מביא לו כסף מתי שהוא צריך מביא לו טיפים מתנות לחג מדבר אליו בגובה העיניים אני כבר מזמן הבנתי שכבוד רק יכול להוריד בן אדם

dod_basim

New member
וואו אבל ההבדל בין ערסים לפריקים

הוא הרבה מעבר לאיזה מוסיקה הוא שומע. המוסיקה זה רק סממן לקבוצה חברתית מסויימת

Cobe Anan

New member
לא יודע..

בתור אחד שגר פה, לא יוצא לי להיתקל כל כך בריכוז ערסים יוצא דופן.. גם בשכונות המצוקה פה האנשים סבבה.. (אבל מאיפה לי.. אני גר באזור הכי שווה בעיר...).

Cobe Anan

New member
טוב, אז בסופו של דבר..

לקחתי את עצמי לפאב. הלכתי ברגל לטיילת, הסתובבתי הסתובבתי, מצאתי מקום שנראה לי נחמד (פאפאיה ביץ`), וישבתי על הבר. הסתבר שהברמן חדרעתי (שזה אומר שבמקור גרנו 10 דקות האחד מהשני, אבל מעולם לא נפגשנו לפני כן...), ו... זהו. היה נחמד. מי צריך חברים...

איכ! פאפאיה זה פשוט גועל.

באמת, מקום מגעיל.. פול ערסים ופרחות. וגם מוזיקה לא משהו.. אם אתה מחפש פאב-חוף, אז לך לניקי, אחלה חוף! (וגם כי אמא שלי ניהלה אותו
) ווווו.. אם כבר פאבים! לא חסרים לך טובים בתיירות :) אני ממליצה על ההיט, או על הלוצ'ו. בקיצור אילת זו אחת הערים הטובות, לא חסר בה כלום. :)

Cobe Anan

New member
פיספסת קטע קטנטן...

חיפשתי מקום שקט, רגוע, ריק.. בפאפאיה פשוט לא היו אנשים, והברמן שם גלגל"צ, שהיה סבבה.. אגב, בניקי ביץ`, קיבלנו חרא שירות בפעמים הקודמות שהיינו שם, וביום חמישי היה שם מלא בערסים ופקצות, והמוזיקה היתה פשוט זוועתית..

כן, מאז שאמא שלי התפטרה

אז המקום נהיה ממש מעפן
ברצינות.. כשהניקי היה הגרין ביצ', המקום פשוט היה איכות אמיתית.

TheWhiteTigris

New member
האמת

ששם לא הייתה לי חברה... קיצר היה לי גהנום שם, כמעט שנה של סיוט, עד שהצלחתי להשתחרר מהחוזה שבגללו נשארתי שם כמו איזה כלב. ברגע שהשתחררתי מזה - ברחתי משם כל עוד נפשי בי. וכמו שאמרתי - שתעלה בלהבות, שהסעודים יכבשו אותה, שהאיראנים יפילו עליה פצצות אטום. לא ממש אצטער על זה.

למעלה