למה אתם ככה?

peach6

New member
למה אתם ככה?

האנשים האלה הולכים לעבור את המשבר הכי גדול בחיים שלהם.למה לשם שינוי,בלי דעות פוליטיות, אתם לא יכולים לתמוך ותלשתוק?פשוט לבכות איתם?תמיד חייבים לריב,לשנוא,לשנוא,לשנוא.אני דווקא מתנחלת,אז אני מבינה שעכשיו אני אהיה השעיר לעזעזאל..תלמדו להיות הוגנים,תלמדו להרגיש בכאב העצום הזה של גירוש מחיים שלמים,של גירוש מתוך חלום,תלמדו לכבד כאב,אז אולי מישהו ינסה/יצליח לכבד אתכם.

itaym02

New member
אחרי שהמתנחלים ירקו עלי בשמירה

וכמעט היכו את הקצין שלי - קשה, קשה לי להזדהות איתם.

peach6

New member
תשתדל,ממש חזק.

לק"י תפסיקו לראות בעצמכם קורבן,אמנם אני לא מסכימה עם כל פעולות המחאה שנעשו,אך גם אתם,כולכם,כל-כך אטומים,אתם באמת אטומים.יש פה מישהי(קרול לאב)שפושט נהנת מזה שמכאיבים לאנשים האלה,היא נהנת לראות את זה קורה.למה אתם כל-כך רעים?למה???אתם הייתם רוצים שיוציאו אתכם מהבית?הייתם שמחים להיות קורבן ללא תמורה?אתם הייתם רוצים??-נכון שלא?!אז למה אין לכם כבוד בסיסי,למה אין לכם אהבה אמיתית,ריקה מסטריאוטיפים,הם אנשים בדיוק כמוכם,אנשים שבנו חלום ועכשיו בא מישהו ומנפץ להם אותו,האנשים האלה יהיהו בהחלט שבורים,מרוסקים כמעט.למה כל-כך קשה להפגין אהבה,הזדהות,אכפתיות?למה להוציא סרט כחול??למה לשמוח לאיד??למה??מה אתם בגן???עוד לא התבגרתם??ולקרול לאב,אם את מגיבה כאן,לפחות תכבדי את האנשים ואל תגיבי כמו ילדה בת 4,זה משפיל,אמנם אותך,אבל אותנו יותר.

עד שבנאדם לא נמצא במצב

הוא לא יכול להזדהות באמת. כמה שהוא יתאמץ הוא לא יצליח...

TheOrion

New member
אתה קראת את מה שהוא עבר?

למה לא להזדהות איתו!? את הקצין המפקד עליו ניסו להכות! עליו ירקו! השפילו אותו, והוא צריך להזדהות איתם!? אני אישית חש אמפתיה כלפי המתנחלים, אבל זה לא מונע ממני לחשוב שהמהלך נחוץ.

silverhawk

New member
אז זה בדיוק מה שהיא אמרה

היא לא ביקשה שתשנה את דעתך, רק שתבין את כאבם. ואני בטוח שרובם המוחלט של התושבים לא ירקו לעולם על חייל או ינסו לפגוע בו.

TheOrion

New member
אבל,

היא אפילו לא הגיבה למה שהוא אמר. ועוד בראש ההודעה היא כותבת: "תפסיקו לראות בעצמכם קורבן...". בחרה בדיוק למי לומר את זה
. אני אמרתי כבר, אני חש אמפתיה כלפי המתנחלים, ומבין שקשה לעזוב א תהבית. זה עדיין לא משנה את דעתי
, כמו שאמרת P:.

itaym02

New member
היה לי הרבה יותר קל להזדהות איתם

אם הם לא היו מנסים לפגוע בנו לפני כן (חסימות, פינצור גלגלים, פיזור מסמרים בכבישים ראשיים ועוד שיטות שלמדו משכניהם הערבים). אני מצטער, אך הם הביאו על עצמם את הכעס של אזרחים רבים.

Pyromanic

New member
שכינהם?

הם גם שכנים שלך? אולי די לא"אנחנו" ו"הם"? כולנו עם אחד, ולכולנו צרה אחת. זה מה שהכי הכאיב - לראות היום את האדישות בתל אביב. בשלב מסוים אחרי ההתנתקות, כשיפלו קסאמים גם בתל אביב, תצטרכו להבין שזו לא בעיה "שלהם" אלא של כולנו.

OMER G17

New member
יש הזדהות.הסרט הכחול מסמל את הרצון

לצאת מרצועת עזה ולהפרד מהפלסטינים..לא רצון להראות שאנחנו שונאים מתנחלים ורוצים לגרש אותם!

איך אתה תגיב מתי שיבואו לגרש אותך

מהבית שלך? גוש קטיך רק ההתחלה. אחרי יש"ע יגיע התור שלך.

OMER G17

New member
מה הקשר? לא יגרשו אותי מהבית שלי...

אני גר בארץ ישראל..לא ברצועת עזה!

לא לעולם חוסן

גם אני גרה בארץ ישראל, בשטחים שסופחו. אין לי מושג אם יפנו אותי אי-פעם או לא. ואתה יודע מה? יש עוד סיבות לפינוי. שלא תדע.

shoreran

New member
אתם רוצים אמפתיה? תשנו את הגישה!

אתם לא יכולים לפנצ'ר לנו את הגלגלים על הכבישים ובזמן שהאוטו שלנו תקוע על איילון נראה את השלט "אחי. תסתכל לי בעיניים". אתם יצרתם את השנאה כלפיכם במו ידיכם. יש דרך למחות. ואתם חציתם את כל גבולות ה"טעם הטוב". בטח שעכשיו תהיו השיעירים לעזאזל ולעזאזל איתכם! סוף סוף ההתעלקות נגמרת, חיילנו האמיצים שעליהם אתם יורקים בבוז יוכלו לשרת במקום בטוח ולא לשמור ולמות בשביל כפויי טובה כמוכם שמריעים בכתבה בנענע על העובדה שקצין שבר את ידו במהלך הפינוי. הם נותנים לכם את החיים שלהם ואתם לא מחזירים כלום! אתם בושה לעם ישראל ואם זה היה תלוי בי בכלל לא הייתי משיב אתכם לגבולות הארץ. הייתי משאיר אתכם שם שתראו מזה לחיות ללא שמירת הצבא שעליו אתם יורקים. הרי הערבים שגנבתם להם את הבית ישחטו אותכם במקום!

נטלי 100

New member
תגיד לי

מי שטף לך ככה תמוח???? איך בן אדם מפתח שנאה כזו לבני אדם??? אני קוראת את הדברים שלך וממש עצוב לי שיש בן אדן בארץ הזו ואני בטוחה שיש עוד כמה וכמה שלא מוכנים לפחות ברגע האחרון להזדהות עם האנשים שנוטשים היום ת'בתים שלהם... אז דיברת על החוסמי כבישים.. אז לך עצרו את החיים לשעתיים... את חשוב שלהם החיים נעצרו לתקופת זמן הרבה יותר גדולה!! הסתגלות עכשיו למקום חדש... מציאת עבודה חדשה... תחשוב על זה בןאדם!!!! וצא מהסרט שאתה חי בו לא יהיה פו שקט או שלום אחרי פינוי הרצועה... הנה ציטוט ישיר אלייך אבו-מאזן, אמר להמונים: "היום אנחנו חוגגים את שחרור רצועת עזה, ומחר נחגוג את שחרור ירושלים אינשאללה... מכאן ייצאו ההמונים כדי לבנות את המדינה הפלשתינית, שבירתה ירושלים". אתה לא מבין שבשבילהם זו רק ההתחלה?????? נתן עוד שטח ועוד אחד... למי איכפת מכל האנשים שהשקיעו את הדם שלהם בבנית הבתים שלהם, והחיים שלהם.. לא יהיה פה ש-ק-ט בטח שלא אחרי הכניעה הזו.... ~נטלי~

shoreran

New member
חחח... עבודה... זה בכלל באוצר המילי

המילים של המתנחלים? להתעלק לא נקרא עבודה! ובעצם למה להמשיך את השרשור הזה... זהו האמפתיה לא חשובה... לא הלך לכם, לא לפנצ'ר לנו את הגלגלים, לא לצבוע לנו את המדרכות ולא להכות לנו את החיילים... אתם תתפנו... המדינה שלנו חיוורת ממציצת הדם של המתנחלים... סוף סוף זה הולך להיגמר.

נטלי 100

New member
מה נסגר איתך?

טוב זה ברור שאתה לא מוכן להקשיב! כל המטרה שלך זה הגיד שאתה צודק ולעזאזל עם העולם הזה! אז צר לי שאני מפוצצת לך את הבועה אבל אתה לא הבן אדם היחד בעולם הזה! ויש להם עבודה!!!!! מה זה כל החממות האלה שיש להם? בן אדם אין לך רגשות.. אתה מדבר עליהם כיאלו זה לא בני אדם...... בטח שהכל הולך להגמר.... היום אנחנו מתחילים מלחמה.... לא רק מלחמה מדינית..אלא גם מלחמת אחים... כמו שעכשיו קורה איתך.. יש בך שנאה כל כך גדולה.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. על זה אני ממש מצטערת... שיהיה לך המשך יומטוב ~נטלי~

את אומרת שאת מתחילה היום מלחמת אחים

ואז מדברת על שנאה של אחרים? מלחמה לא מתחילים מתוך אהבה.

נטלי 100

New member
האלו!!! אני לא מתחילה מלחמת

אחים! המלחמה מתחילה בפינוי... ובי אין שנאה... לאפחד! ~נטלי~

למעלה