למה אתם ככה?

מלחמה הוא קונפליקט דו-צדדי

שלא לדבר על כך שהמפנים (ממשלה, צבא, משטרה) לא קראו לזה מלמחה. את כן. את הכרזת על מלחמה.

נטלי 100

New member
אתה מבין את מה שבא לך להבין..

בטח שהם לא יקראו לזה מלחמה...למה שיקראו לזה ככה?? אני מדברת על העם שלנו! הוא מתפרק! אני לא מכריזה על מלחמה, ואל תוציא לי מילים מהפה... אני מתפללת שלא תהיה פה מלחמה אבל תראה את המצב!!! המדינה הזו מתחלקת למלא סוגים של אנשים שלא מוכנים לזוז מהדעה שלהם.. כל אדם שמדבר בשנאה כזו מכריז מלחמה...(להזכירך יש מלא אנשים כאלה..) ~נטלי~

Pyromanic

New member
וואו, אתה אידיוט.

התעלקות? ידעת שרמת ההכנסה של היהודים ברצועת עזה היא מהגבוהות בארץ?

shoreran

New member
מצטער... נשלח בלי שסיימתי לכתוב.

אם כבר מישהו חי בתוך בועה זאת את נטלי 100. את מדברת עליהם כאילו הם גורי כלבים שיושבים רטובים בגשם. אלו אנשים שקראו לרצח שני בממשלה, עשו פיגוע יהודי, שולחים את הילדים שלהם (הנפגעים האמתיים בכל הסיפור) לעמוד מול הצבא ואני מקווה מאוד שלא יקום מביניהם מטורף שילהיט את העניינים עד למצב שיהיה קשה לשלוט עליו. הם לא תמימים כלל. הם חבורה של אידיוטים שעולים לנו בהרוגים ובאבל לא נורמלי של חיילים ונפגעים. צריך לפנות את ההתנחלויות ולא להמשיך ולכבוש. ואם יש פה צד אלים בכל הסיפור והצד שיגרום למלחמת האחים (שאני באמת ובתמים מקווה שלא תגיע לעולם).

silverhawk

New member
אתה באמת מאמין במה שכתבת?

כל המנחלים קראו לרצח יצק רבין ז"ל? כל התנחלים קוראים לרצח נוסף? כל המתנחלים עשו נטלו חלק בפיגוע היהודי? וכו' וכו'. הכללה כזו נראית לך הגיונית?!

TheOrion

New member
ברור שלא כולם...

ההכללה שהוא עשה היא מוגזמת, אבל... הרבה מתנחלים קראו לרצח רבין(העצרות ההמוניות... מוכר לך?) הרבה מתנלחים מתירים דמו של שרון. יש יותר ממתנחל אחד שהיה שותף לפיגוע. לא להתייחס לזה כאל עשבים שוטים קטנטנים, כי הם כבר לא כאלה. ד"א, המשתמש "נחמן מלקוביץ" מזכיר מאוד את המשתמש שנחסם בעבר "...יעקב דהאן" או משהו כזה. הוא משתמש באותן תמונות, אותה שפה ואותן האשמות חסרות בסיס...
.

silverhawk

New member
הממ

אני לא יודע אם הרבה מתנחלים מתירים את דמו של שרון. אני ממש לא חושב שזה נכון. על סמך מה אתה טוען זאת? ואני מודע לעניין, אבל הוא לא עבר על החוקים.

TheOrion

New member
נמנמ

על סמך תגובות של מתנחלים בהפגנות כשמדברים בגנות שרון. על סמך פליירים שמפיצים באיזור שלי שאני מתבייש באנשים שמפיצים אותם(על הפליירים כתוב שהם מיש"ע... אני מניח שזה נכון). על סמך כל מיני דברים. עד כמה שאני יודע, יעקב דהאן הזה הורחק מהפורום. במידה וזה אותו אחד, זו לא עבירה על החוקים?

loony noony

New member
לא לא לא

זה עדיין לא הרוב. פליירים יכולים להדפיס גם שני אנשים. יש קיצונים, נכון. אבל רוב הציבור בהחלט מגנה אותם, מהרבה סיבות: מלבד המעשה עצמו זה גם גורם לאנשים כמוך לחשוב דברים מוטעים. יש גם שמאל קיצוני- למשל זו שעזרה לעשות פיגוע (טליה או משהו). אחרי הפיגוע בשפרעם, דיברתי על זה עם חברות {עם חולצות כתומות, היו בהפגנות, בצעדות ובשרשת האנושית) בכלל לא הבנו את הרעיון שמאחורי המעשה. דרוזים? הם אנשים טובים! הם אפילו מתגייסים לצה"ל! אני מתכוונת- אם זה היה פלשתינאים, זה היה לא פחות מגונה אבל מובן.בניגוד לדעה הרווחת נתן זאדה וברוך גולדשטיין הם לא שניים מצבא הרובוטים המשובטים הקרואים בשם המגונה: "מתנחלים". ואנשים כועסים על שרון. הוא איכזב בתור ראש ממשלה. מותר לו לשנות את עמדתו הפוליטית, אבל לפני שהוא ממשיך צריך לבדוק אם גם עמדת בוחריו השתנתה. אנשים הצביעו למנהיג אחד וקיבלו מנהיג אחר. הכעס לגיטימי. התרת דמו- זה מזעזע.

לוטם 3

New member
" מהרסייך ומחרבייך מימך יצאו..."

שרון הקים את ההתנחלויות בכוח הזרוע, שרון הורס התנחליות בכוח הזרוע. אותה גישה לעמדת חיים שונה. נו למה יש לצפות?

TheOrion

New member
והבהרה...

התרת דמו זה לא בהכרח קריאה מפורשת לרצח שרון כמובן. זה יכול להיות גם קריצה כשאחרים אומרים את זה. הסכמה כשאחד קורא לשרון רוצח, אנטישמי ושאר מיני אמירות שרומזות לעונש מוות בגינן. זה עריכת טקסים למען מותו של שרון. זה עוד הרבה דברים מלבד הקריאה עצמה לרצח.

shoreran

New member
כמובן שלא כולם

גם לא כולם פוגעים בחיילים וגם לא כולם חוסמים את הכניסה ליישובים. לא התכוונתי להכליל וכנראה שלא הבעתי את עצמי נכון. אני לא נגד כל המתנחלים, כמובן שלא נגד כולם אבל הקבוצות הקיצוניות ודרכי הפעולה של אלו שבחרו לייצג את המתנחלים פשוט מגעילות אותי ופה הטעות הכי קשה שלהם בנסיון להשיג דעת קהל. במקום לעשות את זה בנועם כמו לדוגמא בהפגנות שקטות הם בחרו לעשות זאת בדרך אלימה (שוב. לא כולם).

כל הערבים מחבלים?

כל תומכי ההתנתקות יושבים בפאבים בתל-אביב? לא חסרות כאן הכללות מטורללות.

TheOrion

New member
../images/Emo128.gif

מי שעשה את הפיגוע הוא יליד ארשל"צ ותושב ההתנחלות תפוח.

noamgk

New member
ממש לא נכון.

הוא בסך הכל בא לבקר שם בשבתות ומדי פעם במשך השבוע. הוא ישן אצל חברים וכלל לא היה רשום כתושב. החינוך שקיבל, כמובן, היה חילוני. מי שקרא את הכתבה בסופשבוע האחרון על עדן, ונכנס לאישיות המיוחדת שלו, יכול אולי אפילו להבין מאיפה נבעה ההחלטה האכזרית (לכאורה) הזאת.

למעלה