למה אתן חושבות שזה מעניין אותי

למה אתן חושבות שזה מעניין אותי

מה אתן רוצות? זאת שאלה רצינית. מישהו החליט שזה רעיון מדליק להקים את הפורום הזה. מעניין אותי לשמוע: 1. למה? (קראתי את ההודעה בכניסה לפורום - לא עוזר לגבר
כמוני) 2. למה אין פורום מה גברים רוצים?

ברוך הבא לך../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

>סקארלט במחוות ידידותיות למרות ששונאים לה את הפורום
< למה אנחנו חושבות שזה מעניין אותך? אז ככה, למה 'אתן' [כנשים]? הפורום עצמו נפתח ע"י שני גברים ולא ע"י נשים. זה א'. וב' - מישהו החליט שזה רעיון מדליק להקים את הפורום הזה. כן, ומישהו אחר החליט שזה מדליק להקים פורום של כריסטינה אגילרה. זה מעניין אותי? לא. נכנסתי לשם אי פעם? לא. אבל יש אנשים שזה כן מעניין אותם והם אילו שממלאים את הפורום בנוכחותם. ג', תפנה למנהלת תפוז, אולי יפתחו פורום 'מה גברים רוצים'. למרות שבו יש עירוב בין מה נשים לבין מה גברים רוצים. אין טוטאליות נשית.

אוקיי אז עוד כמה שאלות

אבל קודם חשוב לשים לב שכל מה שאמרת לי לא עונה לשאלה למה צריך פורום כזה. המסר היחיד שקבלתי ממך ומחברות אחרות הוא "הפורום קיים. אנשים משתמשים בו. לא מתאים לך לך מפה." אז אני אחדד את השאלה: 1. כל הנשים רוצות את אותם הדברים? אין שוני אינדיוידואלי בין נשים? הנשים הן מן מסה חסרת מוח כזאת שמתנהגת לפי איזה תוכנה נשית אחידה? אם התשובה היא לא אז איזה טעם יש בפורום כזה? 2. למה בעצם נשים לא אומרות מה הן רוצות? אני מניח שאם הפורום הוקם יש הנחה סמויה שנשים לא מספרות מה הן רוצות וגברים שנמצאים עימן במערכות יחסים צריכים לנחש, ומוצאים את עצמם אובדי עצות לא פעם. 3. חזרה לפורום מה גברים רוצים. הבנתי שזה לא האחריות שלכן, בלה בלה בלה. מה שעוד הבנתי מהתשובות שגם לא נראה לכן שצריך. למה? כי נשים הן מן תעלומה מסובכת כזאת וגברים הם "פשוטים"? אני יודע שזה מה שרוב האנשים חושבים, אבל אישית אני לא מסכים. גברים הם גם בני אדם עם רגשות ובניגוד למה שאתן חושבות לא כולנו בול אותו דבר מבחינת מניעים והתנהגות. (למעשה אני חושב שהרבה מערכות יחסים נגמרו בגלל שהבחורה/אישה "הבינה" את בן זוגה בצורה הלא נכונה. לרוב היא גם קיבלה חיזוק מחברות ש"מבינות" את המצב באותה צורה). בקיצור אם יש הצדקה לפורום כזה יש גם הצדקה לפורום ההפוך (אישית אני חושב ששניהם חסרי ערך). אבל, ואולי אני מבין לא נכון את מה שאנשים עושים פה, התפיסה הבסיסית שלכם/כן של מערכת יחסים היא זאת שמפריעה לי. האישה היא מן יעד מבוצר מוקף מוקשים ומלא במנהרות סודיות שהגבר צריך לכבוש. הגבר צריך להבין מה האישה רוצה דרך רמזים וסימנים ובאמצעות עצות טובות של מבינות דבר ולגבש תוכנית התקפה וכיבוש. האחריות להבין נחה על כתפיו. האישה היא התעלומה והגבר הוא שרלוק הולמס. לי אישית כל המודל הזה נראה קצת אנכרוניסטי, שלא לומר מעליב את האינטיליגנציה של שני הצדדים. זה גם כאילו נותן לנשים מן חופשי-חודשי להיות קצת (או הרבה) לא הגיוניות כי בסופו של דבר בן הזוג המסכן יתרגל שהוא לא תמיד זכאי להבין "מה האישה רצתה ?".

אוקיי.

תראה, אני ראיתי את השאלה שלך כשאלה סתמית וטיזרית והגבתי בהתאם. כעת, לארח שקראתי את ההודעה השנייה שלך בנושא, אני אגיב לעניינך. ואבקש שתקבל את התנצלותי. 1. לא כל הנשים רוצות את אותם הדברים, אבל אם תמשיך להציץ בפורום, תראה שמידי פעם מגיע/ה בחור/ה עם שאלה ורוב הבחורות עונות דברים זהים איך הן היו רוצות שינהגו בהם. בגדול. אני למשל אוהבת גברים אגרסיבים, יש נשים שאוהבות עדינות. יש דברים יותר גדולים מזה שרוב הנשים כן מסכימות עליהם. 2. למה נשים לא אומרות? לעיתים נשים מקבלות הרגשה שאת אף אחד זה לא ממש מעניין מה הן רוצות. בעיות תקשורת למיניהן.. לא צריך לנחש, צריך לשאול. לפעמים אפילו הבחורה לא יודעת להסביר מה היא בדיוק רוצה. 3. לא, גברים הם לא כאלה פשוטים. אבל הפורום לא עובד בצורה כזו. זה לא פורום שאלה-תשובה. זה פורום דיונים. אז יוצר שגם לגברים יש פה מילה ודיעה. אנחנו לא שוללות מהם את זה. אני, אישית, לא מסתכלת על גבר כעל בחור שצריך לכבוש אותי. אני גם מתחילה עם גברים ואני גם מחזרת. ורוב היחסים שלי עובדים של שווה בשווה, לא על 'איך הוא ישיג אותי'. ומעבר לזה, מה לעשות? טבע העולם. השבוע גבר אמר לי בפעם הראשונה דבר שאף גבר לא הודה בו בפניי לפני חן - שמי שלא מושגת הוא ירצה. אז מה לעשות? טבע העולם המעוות זה שאשה צריך להשיג והגבר הוא זה שמשיג. אתה יודע כמה גברים דוחים נשים כי הן היוזמות וזה כביכול מערער את החזקה שלהם? חבל, אבל מציאותי.

מקבל מה שאת אומרת

ודי הוצאת לי את רוח הקרב מהמפרשים. אבל בכל זאת עוד קצת מהאינרציה. מה שכולכן בעצם אומרות הוא שזה פורום על זוגיות ומערכות יחסים. כאלה כבר יש כמה. מה עושה את הפורום הזה שונה? תשובה: השם השיווקי שלו - היכנס אלינו ותגלה את הגביע הקדוש שכל הגברים מחפשים... <טא-דא> מה נשים רוצות ? <גונג ענק> הצטרף אלינו למסע אל ארץ הקסמים הלא נודעת של הרצונות הנשיים. פה תוכל לטעום מפרי הדעת ולהפוך להיות אחד מאותם גברים יחידי סגולה ש... (תתכוננו) מבינים נשים. אז לפי התגובות שלכן לא זאת מטרת הפורום - אני מבין נכון? אין אמת בפרסום? אני באמת מקווה שזה ככה בגלל כל ההסתיגויות שהעלתי קודם. חוץ מזה שאני עדיין לא מבין איך נשים אינטיליגנטיות מוכנות להשתתף בפורום בשם הזה. לי זה נשמע משהו מהמשפחה של: "מה תינוקות חושבים?", "איך לאלף את הכלב?", ו-"גידול ירקות בגינה בהצלחה". מן פורום עזר לתפעול דברים שלא מגיעים עם ספר יצרן.

../images/Emo9.gif

אני אקבל את זה כמחמאה שהוצאתי לך את הרוח מהמפרשים..
הודעת הפתיחה [שעליה כנראה אתה מדבר כעל שיווק הפורום] הינה מהולה בהלצה. אנחנו לא איזה זן נדיר שצריך שיתייחסו אליו בכפפות משי. אבל כמה פעמים יצא שלא הבנת בחורה וישבת עם החברים לנסות לפתור את התעלומה? אז כאן יש לך הרבה מעבר. דיעת החברים, וכאן דיעת כותבים, נשים וגברים זורקים השערות. יש בי חלק של הסכמה לגבי מה יש לנשים אינטלגנטיות לחפש פה, אבל אני מוחה על ההשוואה לפורומים כגון - מה תינוקות חושבים או איך לגדל ירקות גינה. למה? כי חלק ממה תינוקות חושבים או עושים בנוי על תורתו של פרויד, שאני מוצאת כ'דבר' מאוד אינטלגנטי ואני חושבת שיש המון אינטלגציה בנושא. ולמה שנשים אינטלגנטיות לא יקחו חלק בפורום שלנו? לכל אחד יש מה לתרום. לאינטלגנטים יותר.

דווקא אם היית מנסה

לשוטט קצת זמן בפורום הזה ולקרוא שרשורים, אולי היית מבין יותר מה קורה פה. דווקא הרבה בנים/ בנות שמגיעים לפה בתקווה לקבל תשובה מוחלטת, ובטוחים/ות שאפשר לתת תשובה מוחלטת בנושא מסוים כשמדובר בבנות - מתבדים מהר מאוד, ומגלים שבנות זה קשת רחבה ובהחלט יצורים אינדוידואליים. בטח לא "עם" שחושב בקו ישר ובצורה הומוגנית. בדיוק כמו שהרבה אנשים חושבים ככה לגבי בנות, יש אותה דעה (מוטעית) לגבי בנים. וזה אמנם פורום "מה נשים רוצות", אבל מכיוון שחלק גדול מהשמתתפים פה הם בנים, ורב שואלי השאלות והמגיבים על התשובות הם בנים, אז בסופו של דבר אפשר ללמוד מהפורום הזה גם מה אתם רוצים... ושוב, לגלות שאין חיה כזאת "מה בנים רוצים". אולי זה טוב שיש פורום כזה, כדי שיותר אנשים יוכלו ללמוד לא לחדוב על קבוצה מסוימת בתור מקשה אחת, אלא יבינו שאנשים הם שונים אחד מהשני בדעות וברצונות שלהם.

אותי לא מעניין פורום מוזיקה מזרחית

אז אני לא נכנסת לשם. אבל אני מניחה שאם אני אכנס, אני אראה שם הרבה משתתפים,שזה כן מזיז להם משהו. נכנסת, אתה רואה שיש כאן בנים ששואלים שאלות וכן מעניין אותן הפורום. אותך לא מעניין. למי אמור להיות אכפת שזה לא מעניין אותך מה נשים רוצות? (אולי רק את הבת זוג שלך, אם יש או תהיה כזאת). אתה רוצה פורום מה בנים רוצים - לך תפתח. למה אין? כי כנראה שלא מעניין אף אחת מה בנים רוצים, או שזה כל כך ברור מה אתם רוצים, שלא צריך להקים פורום כדי להבין אתכם.

אלפקה יקרה

א. תקראי מה שכתבתי למעלה ב. אחלה תשובה שבלונית. נראה לי שכשתצברי קצת יותר קילומטראז' במערכות יחסים העולם יראה קצת פחות שחור ולבן וקצת יותר עם עומק. מקווה עבורך שזה יהיה ככה כי זה רק ישפר לך את התקשורת עם בן הזוג. צריך לומר שלא בטוח כי למרבה הצער לא כולם מחכימים עם הנסיון.

אין קשר בין מערכות יחסים

לבין דעתי על ההודעה שלך... להיכנס לפורום, שהוא פעיל ויש בו עניין ואנשים שואלים שאלות, ולהגיד שהוא פורום מיותר כי אותך הוא לא מעניין - נראה לי נקודת השקפה מאוד צרה ולא בוגרת. הסברתי את עצמי יותר טוב?

ומסכימה עם סקארלט

שההודעה הראשונית שלך נראית טיזרית ומתגרה בחוסר טעם, ובגלל זה התגובות שקיבלת הן באותה רמה. שאלת ההמשך שלך כבר יותר מעוררת מחשבה... והתשובות עליה בהתאם.

T r i l i a n

New member
אני משתתפת בפורום מאז הקמתו

עדיין לא הבנתי, אבל ממשיכה להכנס (שלום, אני טריליאן...נו, אתה יודע). החלק המעניין הוא שכל הזמן נשאלת כאן השאלה "מה גברים רוצים?" מכאן מתבקשת המסקנה שנשים רוצות לדעת מה גברים רוצים.

בשם כל הגברים אני יכול לומר לך

שום דבר. לא מייצג אותם וגם לא יודע מה הם רוצים. די לא אחידים ה-50% מהאוכלוסיה האלה. אני יכול להגיד לך מה אני רוצה וגם זה בקושי.

T r i l i a n

New member
יאללה, שפוך.

טופס רצונות: אני, ___________, החתום מטה מצהיר בזאת כי 1. רצונותיי הם: -____________________ - ____________________ - _____________________ 2. לא יזיק לי גם: - ___________________ - ____________________ - _____________________ 3. אני מדבר : - בשם עצמי בלבד - בשם עצמי ועוד כמה שפרטיהם : שם: גיל: מין: סוג קרבה: - בשם עצמי ועוד כמה שפרטיהם לא ידועים . 4. חתימה: תאריך: מי שלא ימלא את הטופס הנ"ל מילוי משאלותיו יחסם ב17/08/2003. ראו הוזהרתם.

יש לי רק שאלה קודם ../images/Emo12.gif

מרגע הגשת הטופס תוך כמה זמן את ממלאת את הרצונות? יש דברים שאת לא עושה?

למעלה