אוקיי.
תראה, אני ראיתי את השאלה שלך כשאלה סתמית וטיזרית והגבתי בהתאם. כעת, לארח שקראתי את ההודעה השנייה שלך בנושא, אני אגיב לעניינך. ואבקש שתקבל את התנצלותי. 1. לא כל הנשים רוצות את אותם הדברים, אבל אם תמשיך להציץ בפורום, תראה שמידי פעם מגיע/ה בחור/ה עם שאלה ורוב הבחורות עונות דברים זהים איך הן היו רוצות שינהגו בהם. בגדול. אני למשל אוהבת גברים אגרסיבים, יש נשים שאוהבות עדינות. יש דברים יותר גדולים מזה שרוב הנשים כן מסכימות עליהם. 2. למה נשים לא אומרות? לעיתים נשים מקבלות הרגשה שאת אף אחד זה לא ממש מעניין מה הן רוצות. בעיות תקשורת למיניהן.. לא צריך לנחש, צריך לשאול. לפעמים אפילו הבחורה לא יודעת להסביר מה היא בדיוק רוצה. 3. לא, גברים הם לא כאלה פשוטים. אבל הפורום לא עובד בצורה כזו. זה לא פורום שאלה-תשובה. זה פורום דיונים. אז יוצר שגם לגברים יש פה מילה ודיעה. אנחנו לא שוללות מהם את זה. אני, אישית, לא מסתכלת על גבר כעל בחור שצריך לכבוש אותי. אני גם מתחילה עם גברים ואני גם מחזרת. ורוב היחסים שלי עובדים של שווה בשווה, לא על 'איך הוא ישיג אותי'. ומעבר לזה, מה לעשות? טבע העולם. השבוע גבר אמר לי בפעם הראשונה דבר שאף גבר לא הודה בו בפניי לפני חן - שמי שלא מושגת הוא ירצה. אז מה לעשות? טבע העולם המעוות זה שאשה צריך להשיג והגבר הוא זה שמשיג. אתה יודע כמה גברים דוחים נשים כי הן היוזמות וזה כביכול מערער את החזקה שלהם? חבל, אבל מציאותי.