אתה צודק../images/Emo8.gif
זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ואני עדיין לא מכירה את הנפשות הפועלות - ולמרות זאת לא יכולתי להתאפק ואני חייבת ממש מוכרחה לאמר משהוא: זרטוסטוס , אתה צודק! צריך פורום של מה גברים רוצים ואני חושבת שאולי כדאי שתיזום אחד כזה (אתה יודע, זה אפשרי). אני חושבת שאם תהיה כן עם עצמך תמצא שכן אכפת לך ואפילו אכפת לך מאד מה נשים רוצות, כל גבר רוצה לדעת מה הן רוצות כדי לשמוע את המילים הנכספות :"אתה תותח!, מתה עליך!".... אני חושבת שעל קצה המזלג זה מה שגברים רוצים. גברים רוצים לעשות למען נשים כדי שאלו ילטפו להם את האגו ויגנו עליהם מפני התחושה שהם למעשה קטנים. אני גם חושבת שכדאי לנשים להשקיע יותר מאמץ בלגלות איך להפעיל את הידע הזה. בקשר ההפוך מה נשים רוצות? בתור אשה אני יכולה לאמר שאני רוצה הרבה דברים, והרצונות שלי משתנים כל הזמן - ואני מאמינה שככה זה אצל נשים אחרות גם, ואני מודעת שזה יכול לבלבל... ואני גם חושבת שזאת אחריות שלנו לגלות איך להעביר אליכם את הרצונות שלנו ככה שלא תתבלבלו ושתשארו עם מוטיבצייה לרצות לעשות בשבילנו. כלומר, אנחנו צריכות להשקיע מאמץ בלגלות איך לדבר איתכם, איך להפעיל אתכם, איך לתת לכם מה שאתם רוצים כדי לקבל מה שאנחנו רוצות