למה ביבי לא מפטר את רונן בר וסוגר עניין

marabo

Well-known member
מה הרעיון שהוא נותן לו לטפס לו על הראש?
לפי החוק הוא רשאי לפטר אותו בכל עת בלי נימוקים ובלי הצטדקויות

שחר 676

Well-known member
מפני שהשמאלנים הללו חותרים כרגע אל עבר משבר חוקתי מכוון.

השמאל איבד את המשטרה , הוא איבד את צה"ל וכרגע הוא עומד לאבד את השב"כ ואת היועמשית.

הערב ראש השב"כ הקודם ארגמן יצא בהתבטאות מאיימת כלפי ראש הממשלה נתניהו מה שמעיד יותר על הלחץ בו מצוי השמאל.

נתניהו רוצה וצריך לפטר את רונן בר מיד אולם הוא ישתדל לעשות זאת עם כמה שפחות זעזועים.

צביקה5311

Well-known member
מפני שהשמאלנים הללו חותרים כרגע אל עבר משבר חוקתי מכוון.

השמאל איבד את המשטרה , הוא איבד את צה"ל וכרגע הוא עומד לאבד את השב"כ ואת היועמשית.

הערב ראש השב"כ הקודם ארגמן יצא בהתבטאות מאיימת כלפי ראש הממשלה נתניהו מה שמעיד יותר על הלחץ בו מצוי השמאל.

נתניהו רוצה וצריך לפטר את רונן בר מיד אולם הוא ישתדל לעשות זאת עם כמה שפחות זעזועים.
זו הרוח, הימין (המקופח) הכריז מלחמה על חצי מהציבור (הסקרים הכי אופטימיים לימין מנבאים לביבי לכל היותר גוש חוסם). אתם בעמוק. להכניס את רוח כהנא לאיפה שרק אפשר.
איך ביבי יכול לפטר את ראש השב"כ כשזה בעיצומה של חקירת יועציו? זה כבר לא שלטון החוק, זו הפקרות.
עכשיו יחליפו את היועצת, ימשכו חזרה את תיקי נתניהו
ויאללה בלאגן. רוח ההרסנית של בן גביר, הסרטן הזה עוד יהפוך לממאיר.
אנחנו בפרשת דרכים.
מדינת ישראל קמה כבית לעם היהודי.
כמו שזה נראה כרגע, דו קיום בין היהודים מגיע לקיצו.
כשהקיצוניים משתלטים על כל חלקה טובה
לא נראה לי שנשאר לנו בסיס משותף לדו קיום.
ממשלת נתניהו מתנהגת בסגנון שמזכיר מאפיה.
זה רצון הבוחר, הם אומרים לנו.
ב 7/10 ההוא עם ישראל עבר טלטלה. חוקית זה נכון.
ערכית ומוסרית, ממש לא. ממתי ב 77 שנות קיום המדינה, הממשלות מילאו את "רצון הבוחר"?
להעיף עכשיו את ראש השב"כ כשהוא חוקר את הכוורת של ראש הממשלה, מה זה משדר? אם זה לא נגוע במניעים זרים, מה כן?
אם לא נרגיע,כולנו, נראה לי שמלחמת אחים בפתח.
הימין הכהניסטי גורר אותנו לשם. הם מאמינים שהמחנה שלנו אדיש ולא יצא לרחובות.
הם מאמינים שאנחנו מסרי מצפן אידאולוגי
שאת מדינת תל אביב על כל שלוחותיה לא מעניין כלום חוץ מדיסקוטקים

Harrington

Well-known member
מנהל
זו הרוח, הימין (המקופח) הכריז מלחמה על חצי מהציבור (הסקרים הכי אופטימיים לימין מנבאים לביבי לכל היותר גוש חוסם). אתם בעמוק. להכניס את רוח כהנא לאיפה שרק אפשר.
איך ביבי יכול לפטר את ראש השב"כ כשזה בעיצומה של חקירת יועציו? זה כבר לא שלטון החוק, זו הפקרות.
ויאללה בלאגן. רוח ההרסנית של בן גביר, הסרטן הזה עוד יהפוך לממאיר.
אנחנו בפרשת דרכים.
מדינת ישראל קמה כבית לעם היהודי.
כמו שזה נראה כרגע, דו קיום בין היהודים מגיע לקיצו.
כשהקיצוניים משתלטים על כל חלקה טובה
לא נראה לי שנשאר לנו בסיס משותף לדו קיום.
ממשלת נתניהו מתנהגת בסגנון שמזכיר מאפיה.
זה רצון הבוחר, הם אומרים לנו.
ב 7/10 ההוא עם ישראל עבר טלטלה. חוקית זה נכון.
ערכית ומוסרית, ממש לא. ממתי ב 77 שנות קיום המדינה, הממשלות מילאו את "רצון הבוחר"?
להעיף עכשיו את ראש השב"כ כשהוא חוקר את הכוורת של ראש הממשלה, מה זה משדר? אם זה לא נגוע במניעים זרים, מה כן?
יש פה מישהו באמוק, אבל זה לא הצד הביביסטי :). אין אגב שום בעיה לפטר את ראש השב"כ גם אם יש חקירות נגד יועצים בלשכת ראש הממשלה. הטענה הזאת מגחיכה את השירות אגב, למקרה שאינך קולט זאת :). האמירה בעצם אומרת שראש השב"כ כל כך מעורב בחקירות הללו, שפיטוריו ישפיעו עליהן השפעה אנושה. דא עקא, השירות עובד קצת אחרת. בכל אופן כך יש לקוות. יש מחלקת חקירות, יש לה אפילו ראש משל עצמה, וראש השב"כ כלל לא קשור ובוודאי שלא אמור להיות קשור לחקירות הללו. אין לפיכך כל מניעה לפטרו גם כאשר יש חקירות (וטוב שכך, שכן לא יתכן שהחלטת מאן דהוא לפתוח בחקירה תהווה תעודת ביטוח מפני פיטורים) והלכה למעשה אין שום קשר בין הדברים.

לגבי הדו-קיום בין היהודים, אציע שתסיר חשש מליבך. אמנם מחנה הרל"ב צעקני מאוד ומציג עצמו כאילו הוא רוב במדינה, כאשר אכן יש לו מיקרופונים רבים ורמקולים חזקים, בין השאר באדיבות התקשורת הישראלית שמזוהה לחלוטין עם האג'נדה שלו. אבל הלכה למעשה הוא מיעוט במדינת ישראל. רוב הציבור נורמטיבי לחלוטין, חי בשלום עם חבריו ואֶחיו לעם ועל אף חילוקי דעות (שתמיד היו וכנראה תמיד יהיו) מסתדר מצוין עם החיים המשותפים (שלא נכון להגדירם "דו-קיום" כאשר מדובר באותו עם ובאותו ציבור).

אתה בהחלט צודק ש"על כולנו להרגיע", אבל מלחמת אחים לא עומדת בפתח. אלו שחוזים אותה עושים זאת כבר שנים, לחלקם יש חלומות רטובים שכך יקרה, אבל זה לא עומד על הפרק. העם בוגר מדי ולא טיפש מספיק בשביל להתדרדר לשם.

צביקה5311

Well-known member
יש פה מישהו באמוק, אבל זה לא הצד הביביסטי :). אין אגב שום בעיה לפטר את ראש השב"כ גם אם יש חקירות נגד יועצים בלשכת ראש הממשלה. הטענה הזאת מגחיכה את השירות אגב, למקרה שאינך קולט זאת :). האמירה בעצם אומרת שראש השב"כ כל כך מעורב בחקירות הללו, שפיטוריו ישפיעו עליהן השפעה אנושה. דא עקא, השירות עובד קצת אחרת. בכל אופן כך יש לקוות. יש מחלקת חקירות, יש לה אפילו ראש משל עצמה, וראש השב"כ כלל לא קשור ובוודאי שלא אמור להיות קשור לחקירות הללו. אין לפיכך כל מניעה לפטרו גם כאשר יש חקירות (וטוב שכך, שכן לא יתכן שהחלטת מאן דהוא לפתוח בחקירה תהווה תעודת ביטוח מפני פיטורים) והלכה למעשה אין שום קשר בין הדברים.

לגבי הדו-קיום בין היהודים, אציע שתסיר חשש מליבך. אמנם מחנה הרל"ב צעקני מאוד ומציג עצמו כאילו הוא רוב במדינה, כאשר אכן יש לו מיקרופונים רבים ורמקולים חזקים, בין השאר באדיבות התקשורת הישראלית שמזוהה לחלוטין עם האג'נדה שלו. אבל הלכה למעשה הוא מיעוט במדינת ישראל. רוב הציבור נורמטיבי לחלוטין, חי בשלום עם חבריו ואֶחיו לעם ועל אף חילוקי דעות (שתמיד היו וכנראה תמיד יהיו) מסתדר מצוין עם החיים המשותפים (שלא נכון להגדירם "דו-קיום" כאשר מדובר באותו עם ובאותו ציבור).

אתה בהחלט צודק ש"על כולנו להרגיע", אבל מלחמת אחים לא עומדת בפתח. אלו שחוזים אותה עושים זאת כבר שנים, לחלקם יש חלומות רטובים שכך יקרה, אבל זה לא עומד על הפרק. העם בוגר מדי ולא טיפש מספיק בשביל להתדרדר לשם.
זה בדיוק מה שאמרו על חמאס. הוא מורתע. הוא לא ירצה ולא יעז, זה לא האינטרס שלו.
אנחנו מיעוט, נכון. 49.9% מהעם
אתה באמת רוצה להתעלם מאיתנו?
חוץ מערוץ 14 כולם שמאלנים?
מי מונע מכם לפתוח עוד 10 ערוצים?
אז ממקום של יהירות שאינה ברורה לי, לחשוב שכחצי מהציבור טיפשים או מלאי שינאה עצמית
ושברור מאליו שלכם יש מונופול על מה נכון למדינה
לא כדאי לעצור לרגע ולשאול את עצמכם, אולי אנחנו טועים? אולי הלהט שלנו לשנות את פני המדינה עלול להיות הרסני?
אם מה שקורה עכשיו אתה קורא לו אחוות אחים?
ראינו. משפחות החטופים וקורבנות הטבח פונים לטראמפ ולא לראש הממשלה שלהם אחרי שמשמר הכנסת, "בהוראה מגבוהה" שבר להם את העצמות.
אתם "בכיוון הנכון", אין ספק. תמשיכו.
נראה לי שרבים וטובים כבר אתרים של דרכונים לאיחוד אירופה עובדים שעות נוספות.
כי מי שלא ביביסט, החיים במדינה הזאת הפכו ללא נעימים בלשון העדינה.
עכשיו הוחלט לנכות לנו מהתנאים של שכירים יומיים הבראה לטובת עלות הלחימה בעוד שחרדים "פטורים"
"מאמץ לאומי"
תפקידם רק לקחת. אתם אשכרה בכיוון הנכון.
אשריכם. אולי החיים בארץ הזאת ללא "השמאלנים" יהיו טובים יותר. פחות "בוגדים"

Harrington

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שאמרו על חמאס. הוא מורתע. הוא לא ירצה ולא יעז, זה לא האינטרס שלו.
אנחנו מיעוט, נכון. 49.9% מהעם
אתה באמת רוצה להתעלם מאיתנו?
חוץ מערוץ 14 כולם שמאלנים?
מי מונע מכם לפתוח עוד 10 ערוצים?
אז ממקום של יהירות שאינה ברורה לי, לחשוב שכחצי מהציבור טיפשים או מלאי שינאה עצמית
ושברור מאליו שלכם יש מונופול על מה נכון למדינה
לא כדאי לעצור לרגע ולשאול את עצמכם, אולי אנחנו טועים? אולי הלהט שלנו לשנות את פני המדינה עלול להיות הרסני?
אם מה שקורה עכשיו אתה קורא לו אחוות אחים?
ראינו. משפחות החטופים וקורבנות הטבח פונים לטראמפ ולא לראש הממשלה שלהם אחרי שמשמר הכנסת, "בהוראה מגבוהה" שבר להם את העצמות.
אתם "בכיוון הנכון", אין ספק. תמשיכו.
נראה לי שרבים וטובים כבר אתרים של דרכונים לאיחוד אירופה עובדים שעות נוספות.
כי מי שלא ביביסט, החיים במדינה הזאת הפכו ללא נעימים בלשון העדינה.
עכשיו הוחלט לנכות לנו מהתנאים של שכירים יומיים הבראה לטובת עלות הלחימה בעוד שחרדים "פטורים"
"מאמץ לאומי"
תפקידם רק לקחת. אתם אשכרה בכיוון הנכון.
אשריכם. אולי החיים בארץ הזאת ללא "השמאלנים" יהיו טובים יותר. פחות "בוגדים"
לא יודע מה לדעתך מופיע בדברי שאמרו גם על החמאס. מחנה הרל"ב הוא מיעוט בישראל, מה לעשות. בוודאי החלק הצעקני (קפלניסטים) שבו. לא, הוא לא מתקרב לשיעור שציינת לעניות דעתי. היה שמח להיות חצי מזה.

אם אני "באמת רוצה להתעלם מכם"? כלל וכלל לא. לא רוצה להתעלם מאף אחד, לא דעה של 49.9% מהציבור ולא דעה של 10% מהציבור. אני כן רוצה לראות את הדברים בפרופורציות. לענייננו, כאשר הדעה שמוצגת כל עניינה יצירת כאוס, פיזור רעל ונסיונות לפלג את הציבור, או אז בהחלט אתעלם ממנה (או "מכם" כהגדרתך). כך אנהג שוב, בין אם מדובר ב10% מהציבור, ב49.9%, או ב68.17%.

לא הבנתי את הקשר בין דברי לערוצי טמבליזיה, כך שברשותך אדלג על הנושא הזה.

המצאות של פניה לטראמפ במקום לממשלת ישראל, מעבר לכך ששוב חסר כל רלוונטיות לדיון ולא קשור כהוא זה לדברי עליהם התיימרת להגיב, סתם הנפצה ממילא. כך שגם לזה אני לא רואה צורך מיוחד להתייחס באריכות.

מי שמרגיש שחייו במדינה "לא נעימים", אקווה שזה ישתנה עבורו ואם לא אציע לו שינסה חלופות מתאימות. אצטער אמנם על עזיבת כל יהודי את המדינה, אבל מי שלא טוב לו ומתקשה להתמודד עם כך, יתכן שזה מה שעליו לעשות. אני אמנם לא ביביסט וגם חיי לא דבש. אבל אני יותר בקטע של בכל זאת חשוב להמשיך להתגורר כאן, לחזק ולייצב את המדינה, ואחריותי למדינה ולעם ישראל בכלל מחייבת אותי להישאר כאן ולהתמודד גם כש"לא נעים".

אי-גיוס חרדים הוא נושא מרתק אך גם הוא, מה לעשות, לא קשור כהוא זה לדברי למעלה עליהם התיימרת להגיב.

בקיצור צביקה, אין לי בעיה לדבר על כל נושא, אבל אין לי חשק לדבר על 88 נושאים באותו דיון. לשיקולך, או שתבחר נושא או שניים ועליהם נדון, או שפשוט נתכנס לנושא הדיון והשרשור. זה יחייב אותך להתייחס עניינית לדברי עליהם אתה מציג את עצמך מגיב ולא להתבזר ל1,001 עניינים אחרים חסרי כל רלוונטיות. אני זורם עם כל מה שתבחר. אבל השיטה הנוכחית קשה לי (פשוט לא מאפשרת דיון ענייני ורציני).

שחר 676

Well-known member
בוודאי שהוא יכול.

תיקי האלפים נוצרו בתקופת שי ניצן ומנדלביט שכבר פרשו לגמלאות ועובדה שמשפט נתניהו מתקיים בשיא המרץ גם לאחר פרישתם. יש משפט שמתנהל כבר שנים.

חקירת יועצי נתניהו תמשך על ידי ראש השב"כ הבא. פקידים מתחלפים וראש השב"כ הוא בהחלט פקיד בכיר ובכל זאת פקיד.

ראש השב"כ הנוכחי צריך להיות מפוטר יממה לאחר השביעי לאוקטובר כל בר דעת מבין זאת זה שהוא נאחז בקרנות המזבח זה רק בכלל מאזן האימה שהזכרתי בפוסט הקודם שלי.

השמאל משתמש בטיעונים המגוחכים הללו בכדי לכפות/לסחוט את ראש ממשלת ישראל.

וואלה יופי....ראש שב"כ לשעבר מאיים בתקשורת על ראש ממשלת ישראל - זהו , חייבים לפטר באופן מיידי את רונן בר....יש משהו רקוב בממלכת דנמרק.

כל יום שעובר רק מדגיש כיצד הדיקטטורה שלכם השתלטה על ישראל.
כפי שכתבתי לך קודם - ראש השב"כ הבא יחקור את הנושא מה גם שע"פ פרסומים רבים יש אין ספור אנשי שב"כ לשעבר וישראלים נוספים שעוסקים בתיווך נשק ועסקאות נוספות עם קטאר ואף אחד מהם לא נחשד בבגידה.

אני לא אומר שלא צריך לבדוק את מסך הערפל שהפרחתם לאוויר בכוונת מכוון אבל זה בהחלט יכול להעשות על ידי ראש השב"כ הבא.

המניעים הזרים הם שלכם - היינו של השמאל
אתם התרגלתם לטפול האשמות ותיקים פליליים לכל מי שלא מסתנכרן לכם טוב בעיניים והנושא הזה חייב להפסק.
לא יקירי. מי שגורר את כולנו למלחמת אחים זה אתם.

אתם חוללתם מרד בצה"ל , אתם איימתם במלחמת אחים פיזית , אתם איימתם במרד אזרחי , אתם איימתם להוציא כסף מתוך ישראל , אתם משתמשים בבג"צ בכדי לדפוק את משילות הרשות המבצעת שהיא פועל יוצא של הדמוקרטיה.

בסוף תהיה כאן מלחמת אזרחים והיא תתרחש אך ורק בשל חוסר היכולת שלכם להבין שלמסעודה משדרות יש קול שווה בקלפי לגברת שוורץ מרמת אביב.

אתם לא אנשים דמוקרטים, אתם בולשביקים אשר מצפצפים על הדמוקרטיה.

רוצים להרגיע ? תתחילו להפנים אלמנטים דמוקרטים פשוטים.

פולגאר

Well-known member

למה ביבי לא מפטר את רונן בר וסוגר עניין​

סוחט אותו (את ביבי):

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
כי זה לא אתי למנות אנשים חדשים לפני שהעם אומר את דברו בבחירות. לביבי אין זכות מוסרית למנות אנשים חדשים עד שהוא מנצח בבחירות שנערכו אחרי השבעה באוקטובר.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי זה לא אתי למנות אנשים חדשים לפני שהעם אומר את דברו בבחירות. לביבי אין זכות מוסרית למנות אנשים חדשים עד שהוא מנצח בבחירות שנערכו אחרי השבעה באוקטובר.
אין עם זה שום בעיה אתית. נזכיר שבדמוקרטיה השלטון נבחר לקדנציה מלאה, יקרה במהלכה אשר יקרה. זאת בניגוד לבעלי תפקידים ממונים, שכהונתם תלויה בתפקודם. לביבי יש אם כן זכות מוסרית מלאה להחליף את ראש השב"כ במידה והוא מוצא לנכון לעשות זאת.

שחר 676

Well-known member
מה אתה אומר ?

זה לא מנע מבני גנץ למנות את הרצי הלוי לרמטכ"ל 9 ימים לפני הבחירות בזמן ממשלת מעבר ובניגוד לחוק.

אבל האמת היא שהחוק מאפשר לנתניהו לפטר מיידית את ראש השב"כ.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין חוק כזה.
דווקא יש. אבל הוא מופיע רק בעולם האמת, העובדות והמציאות. במצב זה אכן בעולמך יתכן שאין חוק כזה.

אל תטרח להגיב לי. תמשיך עם חברך לדיון והוא כבר יידע להשיב לך ממילא, אבל כנראה גם מוכן להשקיע את הזמן והאנרגיה הנחוצים לכך.

1ספי11

Well-known member
דווקא יש. אבל הוא מופיע רק בעולם האמת, העובדות והמציאות. במצב זה אכן בעולמך יתכן שאין חוק כזה.

אל תטרח להגיב לי. תמשיך עם חברך לדיון והוא כבר יידע להשיב לך ממילא, אבל כנראה גם מוכן להשקיע את הזמן והאנרגיה הנחוצים לכך.
אשמח אם תציג את החוק שנוכל התרשם.
מ"חברי" לדיון אני לא מצפה שידע להציג את החוק שהוא מדבר עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשמח אם תציג את החוק שנוכל התרשם.
מ"חברי" לדיון אני לא מצפה שידע להציג את החוק שהוא מדבר עליו.
תמורת סכום סמלי (בוא נגיד 280-360 ש"ח) לארגון צדקה עליו נסכים, אשמח להציג לך את החוק הרלוונטי. בלעדי זה צר לי, אבל כשאתה קודם צווח "אין חוק כזה" מבלי שיש לך שמץ של מושג ירוק בנושא ואחרי זה כשמעמידים אותך על טעותך, רק אז מתחיל לברר את נכונות דבריך ולבדוק את הנושא, אני לא מרגיש צורך מיוחד להוכיח לך משהו. עשה את עבודתך כפי שכל אדם הגון, כן וישר היה עושה ולא תצטרך אותי לעסוק בחיפושים עבורך.

1ספי11

Well-known member
תמורת סכום סמלי (בוא נגיד 280-360 ש"ח) לארגון צדקה עליו נסכים, אשמח להציג לך את החוק הרלוונטי. בלעדי זה צר לי, אבל כשאתה קודם צווח "אין חוק כזה" מבלי שיש לך שמץ של מושג ירוק בנושא ואחרי זה כשמעמידים אותך על טעותך, רק אז מתחיל לברר את נכונות דבריך ולבדוק את הנושא, אני לא מרגיש צורך מיוחד להוכיח לך משהו. עשה את עבודתך כפי שכל אדם הגון, כן וישר היה עושה ולא תצטרך אותי לעסוק בחיפושים עבורך.
אתה הוא זה שצווח שיש חוק כזה. ואני מעריך שככל שתצווח יותר המציאות תתישר עם דבריך . זה עובד עבור גוטליב.

צביקה5311

Well-known member

בוא נניח ל "עולמות" אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם

Harrington

Well-known member
מנהל
בוא נניח ל "עולמות" אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם
דווקא קל מאוד לדעת איזה חוק קיים בספר החוקים הישראלי בעולם האמת, העובדות והמציאות :). ממש לא מסובך במיוחד. אבל כשמישהו צווח "אין חוק כזה" מבלי שבדק בכלל או יודע על מה הוא מדבר, אז מה לעשות, הוא מדבר על ספר החוקים בעולם הדמיוני שלו, במציאות האישית שהוא בנה בין אוזניו. זכותו המלאה וכפי שאימי ז"ל נהגה לומר, גם אנשים כאלו יש ועלינו להכילם כחלק מהחברה. אבל בהחלט אפשר להצביע על ההבדל בין העולמות. במיוחד כך כאשר עסקינן ביהודי שמרגיש צורך כל פוסט שני (מקסימום) להשליך את עולמו זה עלי.

למעלה