למה בכל אחד מהספרים (לא כולל את

DIDUDA

New member
התפקיד של רון והרמיוני..../images/Emo15.gif

בקשר להרמיוני, אין ספק שהיא דמות שולטת ביותר, במיוחד בספר החמישי, אין אין עליה פשוט. ובקשר לרון, הוא פשוט ח-י-י-ב להפוך לחבר אפילו יותר טוב של הארי משהו בסגנון סיריוס ורמוס וג'יימס. אז פשוט הרמיוני הספיקה להשתכלל לפניו, לא נורא...

rds15

New member
אבל זה פשוט נראה שאין לו תפקיד

חשוב בתוך הספרים, אני יודע שזה לא ככה כי יש לו תפקיד חשוב אבל הוא לא מגלה מידע חשוב לעלילה באף אחד מהספרים, הוא סתם סיידקיק שמקנא בהארי יותר ויותר בכל ספר עד שהוא התפרץ בספר הרביעי וזה רק בגלל שהוא לא קלט שמישהו מנסה להרוג אותו. דרך אגב למה לא ניסוו לגלות מי הכניס את השם שלו לגביע האש בספר הרביעי, ואם כן למה לא כתבו על זה כלום?

rds15

New member
השאלה היחידה היא איזה עתיד...

תארו לכם שבספר השישי או השביעי רון יבגוד בהארי ויעבור לצד של וולדי, זה יהיה התפתחות מעניינת של העלילה ואז יהיה לו תפקיד, למרות שזה יהיה הסטוריה חוזרת על עצמה (ג'יימס ופיטר) ולא נראה לי שג'קר הולכת בכיוון הזה

DIDUDA

New member
התכוונתי ש...../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

בספר החמישי גילינו כמה שהרמיוני מאגניבה, כמה שהיא מבינה אנשים ומסבירה להארי על בנות.... פשוט שולטת. לעומת זאת רון נשאר קצת סתום וגם כמובן לא כל כך מצליח לגרום לה לרצות אותו. רון יהיה יותר דומיננטי בעתיד, הוא יהיה שחקן קווידיץ' טוב, חבר אמיתי של הארי, כמו שסיריוס ורמוס היו בשביל ג'יימס, וככה כמובן גם הרמיוני תתחיל לרצות אותו יותר, וההמשך ברור. רון הוא דמות חשובה מידי בשביל לגמור כסתם חבר של הארי שמקנא בו כל הזמן.

n k

New member
לא כולם ../images/Emo123.gif

למשה אין עתיד

rds15

New member
זה כל כך עצוב!!!../images/Emo58.gif

למה היו חייבים לסיים את זה ככה??? למה ג'קר הרגה את הדמות הכי טובה בספרים? בניוחד אחרי שהיא טרחה לכתוב ספר שלם שמדב עליו??? ולא נראה לי שאין לו עתיד, הוא עוד יחזור ובגדול וחוץ מזה יזכירו אותו מלא פעמים בספר הבא הארי צריך לשנוא את עצמו על זה שבגללו הוא מת (מה שלא כל כך רחוק מהאמת)

mp38

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif מסכימה איתך

אני גם חושבת שסיריוס היה הדמות הכי טובה... ואז הוא מת...

rds15

New member
למה הרגו אותו??? למה?../images/Emo58.gif

למה לא יכלו להרוג את רון או את אחד מההילאים שהיו שם (מישהו שלא כתבו עליו את את הספר השלישי והזכירו פעם או פעמיים) אבל למה את סיירוס??? לא יכלו לתת להארי להיות מאושר פעם אחת? קודם הורגים לו את ההורים, אז הוא פוגש את מאלפוי+סנייפ אחר כך את לוציוס מאלפוי ואז הוא מגלה שהחבר הכי טוב של אבא שלו בגד בו והוא רוצה לנקום ואז הוא מגלה שהמורה שלו בגד בו ואז הוא מגלה שזה בכלל לא היה סיירוס שבגד באבא שלו אלא פיטר ואז פיטר בורח וסיירוס צריך לברוח שוב ואז מישהו מנסה להרוג אותו ואז וולדי חוזר לגוף שלו, משרד הקסמים לא מאמין לו, מפיץ עליו שמועות, תוקע מורה זוועתית בבית ספר שלו שמתעללת בו ואז בסוף הורגים לו את הסיכוי האחרון שלו לאושר שהורגים את סיירוס. כמה דברים הוא יכול לסבול, נראה לי שבסוף הספר השביעי הוא ו-וולדי יעבדו כצוות להרוג את כל העולם רק בגלל כל מה שעבר עליו, או זה או שהוא יעבור התמוטטות עצבים בספר הבא ויתקוף את הדודים שלו

smady by

New member
אני לא יכולה ליותר!!! ../images/Emo58.gif

תפסיק כבר לכתוב סיירוס!! זה לא השם שלו!! קוראים לו בעיברית סיריוס!!! סיריוס! סיריוס...

rds15

New member
מישהו שם לב שבספר החמישי ../images/Emo58.gif

הארי ורון החליפו תפקידים קצת? רון הצטרף לקבוצת הקווידיץ' והארי עף מקבוצת הקווידיץ' רון הפך למדריך והארי נשאר תלמיד רגיל רק יותר קרציתי ולשם שיוני מרגיש מקופח הדבר היחידי שהארי עשה ורון לא זה העובדה שהארי לימד בDA ולא רון

rds15

New member
עוד מישהו מוטרד מפיצול האישיות של

הארי שהתפתח בספר החמישי? זה מאוד מוזר שדמות ראשית מנהלת שיחות עם עצמה

Lovegood4ever

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

ג'יי קיי פשוט לא נשארת נאמנה לדמות... אני מתכוונת לכל ההתקפות זעם האיומות שיש לו... זה פשוט לא הוא! זה דווקא משעשע פה ושם, אבל בשלב מסויים (במיוחד בסוף עם דמבלדור, לטעמי) זה כבר ממש מרגיז. יאללה, שילמד לשלוט בעצמו!

rds15

New member
אני מסכים עם כל מילה ../images/Emo58.gif

וכמו שאמרתי כמה וכמה פעמים בעבר, הארי הפך להיות פוץ קרציתי וילדותי שרוצים להרביץ לו חזק או פשוט לשתק אותו לכמה זמן (למה להדרדר לקרב מוגלגי) אה כן וגם לתת לו מרשם לפרוזק+וואליום, ובכמויות גדולות!!! ואם זה לא יעבוד אפשר להפעיל עליו לחשי עידוד שייצא מהקריזה הזאת שלו במהלך כל הספר החמישי. אני באמת לא מבין למה ג'קר הפכה אותו לכזה מעצבן בספר הזה כי עד עכשיו הוא לא היה ככה והוא פשוט צריך להבין שלא סיפרו לו כלום מכמה סיבות: 1. חשבו שהינשופים נמצאים במעקב ולכן זה לא בטוח 2. דמבלדור ידע שיש קשר בין הארי וולדי (כמו בחלומות שלו על מחלקת המסתורין שוולדי שלח לו) ואז הוא חשב שמה שיגידו להארי גם וולדי ידע ובגלל זה הוא גם שלח אותו ללמוד אוקלומנסי כדי שהוא יכול לדבר איתו בלי לפחד שידעו כמה הם קרובים ולא סתם תלמיד ומנהל

Kryptonite

New member
אני דווקא כן הצלחתי../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

להבין את הארי, ואפילו מאוד. ההפך, אם ג'ייקיי הייתה כותבת את ההתנהגות שלו אחרת - הייתי מאוד מאוכזב. בסופו של דבר. הוא לא כזה פוץ כמו שעשיתם ממנו, אז נכון, יש לו התקפות זעם תמוהות, אבל זה רק בהתחלת הספר\בסופו. ואני חושב שבשני המיקרים (תחילת הספר - ניתקו אותו לחלוטין. סוף הספר - סיריוס מת, כל הקרב שהוא עבר)

rds15

New member
רק בהתחלה ובסוף???../images/Emo58.gif

במהלך כל הספר הוא צועק על רון והרמיוני, לא מבין למה דמבי שמנסה לארגן כוח שיתנגד לוולדי לא מדבר איתו (למרות שהיה לזה הסבר, הוא יצא מעצבן בזה) מעצבן את אמבריג' למרות שמקגונגל אמרה לו לא לכעשות את זה והוא לא מנסה להתאמן באוקלומנסי למרות שמסבירים לו שזה כדי שוולדי יפסיק לחדור לראש שלו ואם הוא היה עושה את סירוס היה בחיים
למה להתעלל בקוראים ולהפוך את הארי לפוץ ולהרוג את סירוס
? למה

למעלה