למה ברוב המקרים החיזור הוא מצד הגבר?

למה ברוב המקרים החיזור הוא מצד הגבר?

האם נשים לא רוצות למצוא את הדבר שלהן?! למה תמיד הגבר הוא זה שצריך לחזר? תמיד : בספרים, בסרטים הגבר מחזר אחרי האישה שלא נענת לחיזוריו ולבסוף נענית.... למה זה לא ההיפך ?! בהזדמנות זו, אשמח לקבל של סרטים בהם האישה מחזרת אחרי הגבר....

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo7.gif

התרגשתי . ועכשיו ברצינות, אף אחד לא קבע שכך צריך להיות תמיד, והיום יש בחורות והרבה, שמתחילות חופשי. למה אתה שואל? כי בסרטים גבר הוא תמיד האביר והאישה היא הנסיכה המתפנקת. הגבר הוא הגיבור החזק העוטף והאישה היא זו הקטנה שמתכרבלת בתוכו או כל מיני שיט אחר שכזה.

זהו שלדעתי השיט הזה דופק את 2 הצדדים

לעיתים זה דופק את הדבר לעיתים זה דופק את האישה. הרעיון הזה הלא שויוני...

Paranoid Eyes

New member
עזוב אותך לא שוויוני

זה חרטה בולשיט. אני שונאת את הפמיניסטיות האלו שמגזימות. יש דברים שאני מבינה שרוצים בהם שווין, שכר, פרנסה עבודות שוות לכולם וכולן וכו.. אבל ראבאק.. אני נהנית מלהיות לפעמים "הקטנה" המחוזרת והמתפנקת . אגב, יש גברים שזה כבוד אצלם להיות המחזרים, המפנקים, אילו שישלמו על הבחורה בהכל וכו... (בעניין הישלמו על הבחורה כל הזמן אני לא מסכימה נחרצות). בקיצור, מה הפואנטה?

זהו שכשאין שויון אז זה עד הסוף

היי !! האם חשבת פעם, אולי הגבר נהנה להיות הקטן המתפנק והמחוזר ? ובשבילו האי שיון הזה ממש מציק !! בדיוק באותה המידה שבה מציק לאישה יש אי שיויון בשכר (לדוגמא)... אי אפשר לבחור בזה אנחנו רוצים שויון ובשני אנחנו לא רוצים שויון כי זה לא מתאים לנו. ומצידנו שתדפקו מחוסר השויון הזה... הפאונטה: שברגע שיש אי שויון משמעו יש אי שיון בכל התחומים לטוב ולרע ולהיפך...

cook it

New member
אני אספר לך משהו

פעם הגברים היו ה"שולטים" ולנשים לא היו זכויות.. ולכן הם התחילו עם בנות .. אז משם זה התחיל. וזה לא נורא בוגר להגיד "מצידנו שתדפקו מחוסר השיווין.." כי אני יכולה לתת לך עכשיו מיליון תחומים שבהם הנשים נדפקות.. אז שנתחיל לבדוק מי התחיל קודם להתיחס לשני באי שיוויון? חוץ מזה יש כאלה שיגידו שזה יתרון לגברים. ובכלל איזה יתרון יכול להיות לנשים בזה? שהן לא מתחילות עם מישהו שמוצא חן בעיניהם? זה חיסרון אם כבר.. יש גברים שנרתעים מנשים שמתחילות איתם,זאת אשמתנו?

Lir האחת

New member
שאלה טובה..

אני בעצמי יוצאת תמיד מנקודת הנחה שאם גבר לא מתחיל, או לא יוזם - הוא פשוט לא מעוניין. ככה התרבות מכתיבה לנו... למרות שאני חושבת שהיום יש הרבה יותר פתיחות ויוזמה גם מהצד הנשי, מי יודע אולי עוד כמה שנים זה יתאזן

keton13

New member
למה אתה זורקים שטויות?

מי שלא יודע שלא ינחש. הסיבה היחידה שזה קורה זה בגלל הטבע. הזכר תמיד מחזר אחרי הנקבה, ולא רק בבני האדם. זו האבולוציה שאחראית לזה, הטבע שלנו שטמוע בנו מלפני מליוני שנים, משהו שלא ישתנה, ולא אמור להשתנות.

keton13

New member
הדעה שלי לא יותר נכונה, אבל מסבירה את הסיבה.

מה שרובכם אמרתם לא היה הסבר שמסביר למה זה ככה(כי הרי סרטים בני אדם עושים, ואם הם החליטו שהגבר הוא זה שיוזם בסרט כנראה שעמד משהו מאחורי זה, אבל מה? זה לא עונה על השאלה.) פשוט הסברתי שזה נובע מהעבר הרחוק ובכלל מהתנהגות הזכר בטבע(ולא רק בבני אדם).

mass

New member
להגיד אבולוציה זה לא מתן סיבה

או הסבר אליה בכלל.

Paranoid Eyes

New member
אני סתם הגבתי

בשעת לילה, לא ממש שמתי לב . זה טיפשי להגיד שזה בגלל הסרטים
משחר ההיסטוריה הגבר היה החזק , המפרנס, שיצא לצוד ולהביא אוכל והבלה בלה בלה.. והאישה הקטנה הייתה בבית עם המשק בית והילדים., כי נשים יותר רגישות לדברים כאלו . וכו.. לא יודעת להסביר,זה פשוט ככה. לא חושבת שיש הסבר כלשהו.

מה עם דברים כמו

"לדעתי, אם אתקע את המזלג לשקע, לא יקרה לי כלום"? גם זאת דעה שאי אפשר לומר עליה שהיא פחות נכונה או פחות טובה מדעה אחרת כלשהי? עם כל הכבוד לדעות, הן לא הכשר לאמירת שטויות. בוודאי שדעות יכולות להיות פשוט הבל מוחלט, אבל יותר מזה, יש גם משקל לדעות, לפי איכות החשיבה של בעל הדעה...

Paranoid Eyes

New member
וזה משורשר אליי כי?

אי אפשר לומר על דעה שהיא נכונה או לא. לכן זו דעה ולא עובדה. זה שיש משקל לדעות זה משהו אחר.

כי היה נדמה לי שאמרת במובלע

ששום דעה לא יותר טובה או נכונה משום דעה אחרת. אגב, זה עדיין משתמע. במקרה, ישנן ראיות מדעיות למכביר שמוציאות את שיקול הדעת שלך מחוץ למשוואה בנוגע לעניין הספציפי הזה.

Dark Muse

New member
אל תבלבל את המוח...

זה הכל דפוסי חברה, לא טבע ולא נעליים. להזכירך שנשים היו בעבר במעמד נמוך ומושפל, והגברים כביכול היו במעמד גבוה, עם זכויות שהיו רק להם? דווקא מבחינת התנהגות אנושית, זה לא טבעי בכלל שהגבר יתחיל עם האישה. גברים הם די גרועים בתקשורת. ובטבע לא חסרים בעלי חיים שהנקבות מחזרות אחרי הגבר.

אפילו יש גבר בהריון בטבע

הסוס ים. הוא הולך עם בת זוגו, החליטו לא להשתמש באפידורל. ובכלל, הקריירה שלו תקועה.

למעלה