למה גברים יכולים להיות כאלה שמו..ם לפעמים?

lilush42

New member
למה גברים יכולים להיות כאלה שמו..ם לפעמים?

קבעתי ראיון עבודה עם גבר שגיולו בערך 52-55 בתחילת השיחה הוא שאל אותי: איך ניפתח? ועניתי לו,קודם כל נתנהג והדגשתי את הנתנהג,כי ממני אין מה לדאוג,נתנהג בכבוד ובנימוס אחד לשני,הוא ענה לי,בודאי,כל אישה שלא תהיה,אני מכבד אותה ומתנהג בנימוס. הנהנתי בראשי ושאלתי אותו שאלה,מה קורה אם יש לך 3 -4 עבודות התקנה ביום,איך אתה עושה את זה לבד? אז תקשיבו לתשובתו: בואי נגיד שאת עומדת לעשות סקס עם 3 גברים,אז תעשי אותם אחד אחד נכון? לא ביחד? ואני...........לפני שיחטוף איזו אחת לפרצוף,מייד הרמתי את הקול ובקול של מורה לתלמיד צעקתי לו: תגיד לי,על מה בדיוק דיברנו לפני 5 דקות?איפה הכבוד?איפה הנימוס? הוא התייבש,התחיל לגמגם מייד התנצל,המשיך בשיחה כאילו לא היה דבר אבל.......בהמשך השיחה הוא כבר דיבר לעניין,בלי שטויות,כ"מיקצוען" אמיתי כניראה שעבודה ממנו לא אראה ,אבל אני הראתי לו מה שצריך.את נחת כבודי אי אפשר לנהל שיחה היום בלי שאיזה חרמן מזדקן יזרוק איזו "בדיחה" גסה שאגב,רק הוא נהנה ממנה,אני מקסימום מקבלת בחילה קלה. גועל נפש

magenta73

New member
לא, זה לא "נו באמת אפשר לחשוב"

זה לא לעיניין וזה גם לא ממש חוקי, האמת.

lilush42

New member
בדיוק, והיה והיה מדבר אל הבת שלך כך?

והיא היתה חוזרת הבייתה בטראומה?אז..היית מלטפת אותה ואומרת:נו באת אפשר לחשוב? לא ניראה לי

Ja Tomer

New member
רק כדי שאני אבין

הטראומה שלך הייתה שהוא דיבר על סקס? או שהוא דיבר על סקס והיה מבוגר?

lilush42

New member
רק 3 דקות לפני ביקשתי

אבל אני לא מצפה ממך להבין,אתה הוא המבוגר העתידי הזה,רק לפי התגובה . הבן שלי התעצבן,ידידים שלי התרגזו,לך לא איכפת כי אתה לא מכיר אותי,אילו הכרת או הייתי אישתך,אמא,או אחות תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן אל תעשה לאחרים את מה ששנוא עלייך קפיש?

Ja Tomer

New member
אני לא יודע מה עשית מזה כזה סיפור

אבל אני אוהב את הנטייה שלך להפוך לפסיכולוגית ולנבא מה הייתי חושב במקרים אחרים.

bulb

New member
אישה עם 3 גברים ביחד זה לא חוקי?!?

כבר רץ להסגיר את עצמי לידי שלטונות החוק.

lilush42

New member
תשובה טיפוסית לסוטה עתידי (גבר לא?)

התשובה למטה אמורה להיות אלייך,טעיתי רק שלא תתעלל בילדיך שלך הא?

זמשוש

New member
שאלה

למה הרגשת צורך מלכתחילה לפתוח ריאיון עבודה בהערה "נתנהג בכבוד ובנימוס אחד לשני"? האם העובדה שאת אישה שמראיינת גבר כבן 50 גורמת לך לחשש שמא המרואיינים לא יכבדו אותך כפי שמגיע לך? ...הראת לו את נחת כבודך... את מרגישה צורך להראות לכל הגברים שאת היא שבשליטה על העניינים? שלא תביני לא נכון, אני חושבת שהתשובה שלו לשאלתך היתה ממש לא במקום ולא מקצועית וזה היה כנראה הפסד שלו כי הוא פספס עבודה אבל לא הייתי לוקחת את זה כל כך קשה...

lilush42

New member
מנסיון,יקירתי

וזו לא הפעם הראשונה,אז הקדמתי תרופה למכה,כדי שלא אגיע למצב כזה קראתי אותו,ראיתי בעיניו את החרמנות ...וצדקתי לא? אילו כל אישה היתה מתנהגת כך ולא נותנת לגברים גסים לדבר אליה כך,אולי היינו ניראים אחרת,בגלל שכמותכן מעבירות הלאה,זה נותן OK אחד גדול שמותר להתייחס לנשים כאל אובייקט מיני זו הטרדה מינית נקודה

זמשוש

New member
המתירנות של היום...

כולם מרשים לעצמם דברים וכל דבר קטן הופך להטרדה מינית צריך לקחת דברים קצת בפרופורציות.

lilush42

New member
יש כאלו שנהנות מזה

בגלל חוסר תשומת לב או סתם לא מתחילים איתן ושזה קורה?מה זה משנה אם הוא חולירה? העיקר שהתחיל איתן לי נימאס

Ja Tomer

New member
חבל שאת לא קוראת

היא ענתה לך יפה מאוד, זמשוש. "צריך לקחת דברים בפרופורציות" אני אספר לך סיפור: אישה בת XX באה לראיון עבודה אצל בוס בן YY. הוא שואל אותה "כשאת צריכה להדפיס שלושה מכתבים איך את עושה את זה?" היא עונה לו "כשאתה רוצה לעשות סקס עם 3 בחורות, אתה תעשה אחת אחת, לא את כולן ביחד, נכון?" האם זו הטרדה מינית?

למעלה