למה גברים יכולים להיות כאלה שמו..ם לפעמים?

Ja Tomer

New member
בכרטיס שלך כתוב שאת בת 42

את בטוחה שזה מדויק? לפי התגובות את בת 15.

magenta73

New member
זו עדיין לא הטרדה מינית

בטח לא במובן החוקי של המילה אז בואי לא נגזים, אבל זה לא לעיניין. היית צריכה להגיד לו שלום ותודה אחרי המשפט הזה, וזהו.

Paranoid Eyes

New member
נו, הוא ענה תשובה מטומטמת

מקורית אבל מטומטמת וחצופה. ואת, הולכת להתבכיין על זה? לזעוק הטרדה מינית? מזל שהוא לא נגע בך בטעות ביד או משהו, אחרת היית צועקת אונס.
פורפוציות זו מילת המפתח חברה יקרה. תסתפקי בזה שהוא אדיוט ושאת לא הולכת לקבל אותו לעבודה. ותעברי הלאה.. חסוס בן מרים הנפקנית, את עוד ממש משתמשת במילים הטרדה מינית חחחחחחחחח

lilush42

New member
הטרדה מילולית זו לא הטרדה?

משם זה מגיע לידיים ומי יודע לאן,צריך לעצור את הנבזים והחולים מההתחלה ולכן: תמשכנה להינות מכל מיני סוטים,כניראה שזה חסר לכן,אומללות שכמותכן וגברים,ממכם אינני מבקשת שתבינו,אתם חושבים דרך המכנסיים.

Paranoid Eyes

New member
הופה הופה גברת

רדי מהעץ. תראי, אולי את מתרעמת כ"כ כי קרה משהו דומה בעברך ולכן את מאוד רגישה לכך. אני מאוד מקווה שזה לא כך. ושלא תעברי כזה דבר בחיים. זה שהוא יצא אדיוט, אין ספק. זה שהרגשת לא נוח, אני מבינה אותך לחלוטין. אני הייתי קמה והולכת. ובלי שום קשר, מפה ועד לצעוק הטרדה מינית , צריכים לעבור הרבה מים בנהר. ולגבי ההערה :"תמשכנה להינות מכל מיני סוטים,כניראה שזה חסר לכן,אומללות שכמותכן " אני אפילו לא אתייחס, הערה כל כך מטומטמת.

../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין

אני בהחלט יכול להבין את התרעומת. אבל כמו שסיני זקן וחכם אמר פעם : "לכעוס על מישהו זה להעניש את עצמך על טימטום של אחרים". הטרדה מינית - היא כל התנהגות (של גבר או אישה) הגורמת אי נוחות או אי נעימות עח רקע של ג'נדר... כך שאם את הרגשת אי נעימות מסויימת - די בכך. אך בין זה לבין נסיון לבחוש בקלחת, לסחוף אחרייך עדת מסכימים - קהל שיצדיק את הכעס שלך.... יש בהחלט מרחק מה... בנוסף - הכללות כגון "גברים חושבים מאיזור המכנסיים" או כל בחורה תמימה שחושבת אחרת ממך משמשת כ"פרצה אשר קוראת לגנב" בהחלט לא לעניין. אז אותו אדם בהחלט מתאים להגדרה "אשמאי זקן" והאם להמשיך להיות באותו חדר עם אחד שכזה היא בהחלט החלטה שלך בלבד. אך לדעתי, ולדעתי בלבד את בהחלט דנה ברותחין.

lilush42

New member
אם בראיון הוא התנהג כך,איך יתנהג בתור בוס?

אאלץ לחייך כל פעם שיזרוק איזו שטות גסה? ומה אם ישלח יד? גם אחייך ואומר: לילוש פרופורציה? תעשו לי טובה זמשוש,שלחי את הבת שלך אליו ,את רוצה טל'? הוא מחפש פקידה? או שאת רוצה?לך לא יהיה אכפת ניראה לי

זמשוש

New member
את הבת שלי אני אחנך

כך שהיא תדע להתמודד עם גברים שכמוהו ולא תתחיל לחשוב שכל בדיחה והערה שנאמרים ע"י גברים זה הטרדה מינית. אני מאוד מקווה שהבת שלך לא למדה ממך וחיה ככה בהרגשה תמידית של הטרדה מינית. בכל מקרה, תודה על הצעת העבודה אבל אני לא מחפשת כרגע להיות פקידה.

גדי73

New member
החרמנים הזקנים

אני רוצה לשתף אותך במשהוא, כנראה שהחרמנים הזקנים רק מתרבים, חזרתי מכנס במלון בירושלים מטעם העבודה, היו בערך 150 איש מעורב גברים ונשים, והחרמנים הזקנים זה פשוט נהיה מגעיל ודוחה, כל משפט שני עם בחורה נשלח מהם רמז מיני וכדומה פשוט לא יאומן.

lilush42

New member
אני מכירה את זה טוב מאוד-תקראו זמשוש ותומר

מבחיל ומגעיל

LאלדדL

New member
אלה כבר לא אכפת להם מכלום חח

בגיל כזה עם חצי רגל בקבר ומבחינתם הכל על הז שלהם <תרתי משמע> עושים מה בא להם ...

למעלה