בשוונג של הפיתה
Well-known member
גבר, אף פעם לא הבנתי את הקריירה של דני רופ ודומיו, יעני מה הבעיה שמישהו כ"ל מהשירות המטאורולוגי ידלקם מגניב את תחזית מזג האויר ושכרו ישולם במסגרת שירותו הלאומי ?אולי כי מצאו צעירים שאפשר לשלם להם פחות?
גבר, אף פעם לא הבנתי את הקריירה של דני רופ ודומיו, יעני מה הבעיה שמישהו כ"ל מהשירות המטאורולוגי ידלקם מגניב את תחזית מזג האויר ושכרו ישולם במסגרת שירותו הלאומי ?אולי כי מצאו צעירים שאפשר לשלם להם פחות?
עלית פה על להיט היסטריגבר, אף פעם לא הבנתי את הקריירה של דני רופ ודומיו, יעני מה הבעיה שמישהו כ"ל מהשירות המטאורולוגי ידלקם מגניב את תחזית מזג האויר ושכרו ישולם במסגרת שירותו הלאומי ?
גבר, זה ממש נפל לי מהשרוול, יעני כאילו שאף אחד לא חושב במדינה הזאתעלית פה על להיט היסטרי
לך על זה
לך למירילשווילי ותציע לוגבר, זה ממש נפל לי מהשרוול, יעני כאילו שאף אחד לא חושב במדינה הזאת
מה זה משנה שאתה לא מבין? האיש מגיל יחסית צעיר בטלויזיה כחזאי ומנחה. לשמאלנים יש כבוד לותיקים רק בבגץ?גבר, אף פעם לא הבנתי את הקריירה של דני רופ ודומיו, יעני מה הבעיה שמישהו כ"ל מהשירות המטאורולוגי ידלקם מגניב את תחזית מזג האויר ושכרו ישולם במסגרת שירותו הלאומי ?
אבל אני שאלתי ספציפי.התכוונתי באופן כללי.
אבל אני שאלתי ספציפי.
מתי תפסיק לכתוב שטויות?
ביבי הרג לך את בוקי עם המלחמה שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.