../images/Emo41.gifלכולכם../images/Emo41.gif
תודה זו לא מילה מספקת כדי לומר לכם את שבליבי.
מזה זמן מה אתם עומדים לצידי, וביומיים האחרונים, אני פשוט מתפאלת כל פעם מחדש מאהבתכם, מתרומתכם,מתבונתכם,מהעוצמה שיש בכל אחד ואחד מכם.
שמרתם על מנוחתי יומיים. עזרתם לי כל-כך אלפי תודות לא יספיקו לי להודות לכם.
אני מצדיעה לכם. אני רואה בכל אחד ואחד מכם חלק בלתי נפרד מהפורום שלנו. אני יודעת שיש בכם כוח נתינה עצום מקווה כי תראו בפורום הזה מקום תמיכה,מקום שבו תוכלו לפרוק ולשתף אותנו
הפורום הוא לתמיכה ולשיתוף ואני מקווה שתשתפו ותרגישו יותר בטוחים להיפתח. כי העובדה שאתה מוקף אנשים עם רצון להקשיב ולתמוך גם בזמנים הכי קשים-נותנת לך כוחות. ואני מקווה שתמצאו את הכוח/הזמן לעשות אותו דבר,מתי שתצטרכו-בלי היסוס
והבהרה קטנה,למה איני עונה ומגיבה על הדברים השונים, ההודעה שכתבתי נכתבה מתוך ייאוש,סבל,כאב.
ומתוך רצון לפרוק עול מעלי,להוציא את הדברים שכואבים לי עמוק בפנים ולשתף עם האנשים שקרובים אליי ומבינים אותי הכי טוב. אך עם זאת, פורום ``ילדים להורים פרודים``, הינו המקום שבו אנו מקווים להעניק תמיכה וייעוץ לכל מי ששרוי או בתהליך או כבר עבר את תהליך פרידת ההורים. הפורום ילווה את המשתתפים בדרך לקבלת ייעוץ וסיוע כלשהו, יעניק אוזן קשבת והמון אהבה לכולם.
הפורום הינו קבוצת תמיכה בלבד, ואיננו תחליף לייעוץ מקצועי. הפורום
אינו פתירת סכסוכים משפחתיים ,לסגור חשבונות ולהתחשבן. כל אחד מאיתנו חווה את החוויה הקשה הזאת ביום יום-במשכנו
,אין צורך להכביד עוד יותר.
. לכך אפשר לשלוח לי מסר! , ``כולנו מלאכים שרק כנף אחת לנו ורק אם נחבק זה את זה נוכל לעוף.` שלכם באהבה והוקרה, שקד