למה הוא עושה לנו את זה

missundaztood

New member
../images/Emo41.gif

ההודעה הנ"ל(כותרת-שקד,) נכתבה לפני שראיתי את הודעתו של אביך...

NaDaV18

New member
אתם יודעים שההודעה הזאת מופיעה

בעמוד הראשון של תפוז?

נקודה למחשבה- לשקד ואביה../images/Emo18.gif

שקד ואביה שלום... שקד כואב לי לשמוע אותך אומרת דברים קשים כאלו ואני מאוד מבינה אותך גם כבת להורים גרושים. אני חושבת שאמרת נכון שלהיות אבא זו זכות ענקית ולא חובה. אבל כמו שאומרים לגבי אמא אז גם אבא יש רק אחד וכן את צריכה לכנותו אבא עם כל הקשיים שאתם עוברים. אני בטוחה שלפני הגירושים היו לכם יחסים הרבה יותר טובים שלא התבססו על הצד הכספי. אני חושבת שאת צריכה להפריד בין הדברים כסף ואהבה ולא להשוות. את כל הצד הכספי אמך ואביך יסגרו בינהם רק הם יודעים הכל באמת ואת לא צריכה להיות מעורבת... אני אומרת לך את זה בתור אחת שכן הייתה מעורבת.. זה ממש לא נעים. אל תנקטי שום עמדה, זה פוגע מאוד כלפי הצד השני, העובדה שאביך לא מסתדר עם אמך לא צריכה להשפיעה על היחסים שלך איתו. אז נכון, זה כואב לראות את אמא סובלת מבחינה כספית ולא מאושרת אבל אני בטוחה שכמוהה גם אביך כך גם אם זה לא בדיוק נראה לך. תאמיני לי הייתי בצד שלך ואני מבינה אותך ! גם היחסים שלי עם אבי בדיוק מאותה סיבה - כספית, ירדו וגם בי עלתה השאלה האם אני צריכה לכנות אותו אבא ולהכיר בו. מה שאני מנסה להגיד לך בגדול זה שתעשי הפרדה ברורה בין כסף לאהבה, אני בטוחה שאביך אוהב אותך מאוד ואם לא תערבי את העניין הכספי תוכלו לדבר ולחדש את הקשר שלכם כי כמו שאמרת אביך התגרש מאמך ולא ממכם הילדים. שקד, הוא אביך שאוהב אותך מאוד גם אם לא יוצא לו להגיד לך את זה תתני לו הזדמנות להוכיח את עצמו וגם את צריכה להוכיח את עצמך כבת שאוהבת למרות הכל. ואלייך אבא של שקד... תראה, העובדה ששקד כתבה את ההודעה כאן בפורום צריכה רק להאיר לך נורה שכנראה אתה לא מוכן להקשיב לה ולהבין אותה והיא רוצה לספר כדי לקבל תמיכה והבנה מאנשים אחרים. כמו שכתבתי לשקד גם אתה צריך לעשות את ההפרדה בין התחום הכספי לאהבה ולאהוב אותה ויותר מכל להבין אותה, היא בדיוק כמוך, אם לא יותר, עוברת תקופה קשה ותאמין לי להיות בתוך הסיפור הזה כילדה זה לא נעים וכואב כי את נקרעת בין שני האנשים הכי יקירם לך בעולם.עם כל הכעס שבך על אשתך לשעבר ועל כל המצב תחשוב בהגיון כי הכל בסופו של דבר זה לטובת הילדים שלך. תהייה קצת יותר גמיש בתחום הכספי כי המצב קשה לאמה שצריכה גם לעבוד לפרנס משפחה גדולה וגם לטפל בילדים. אתה המבוגר פה, ולכן אתה זה שצריך לדעתי לעשות את הצעד הבא ולנסות לגשר בינכם למרות שגם את שקד צריכה להראות נכונות ולנסות. תבלו ביחד זמן איכות, תדברו ותקשיבו אחד לשני. זה יקח זמן כי כל דבר בחיים הוא עניין של זמן, אבל אני בטוחה שהעניינים יסתדרו בינכם. חשוב לי לציין שניסיתי כמה שיותר בהקשר למה שכתבתי להסתכל מהצד ולא לנקוט בצד של מישהו, אני מקווה שלא נפגעתם כי כתבתי הכל רק מתוך כוונות טובות. אז שיהיה לכם המון בהצלחה ואני אשמח לקרוא בעתיד שהכל הסתדר בינכם. בהצלחה, עדי.

תגובה לשקד בת

לשקד נעים מאוד שמי גלית ויש לי גם סיפור של אהבת בת לאבא גדולה מהחיים הוא ידי חבר פסיכולוג ואח"כ אבא שלי אני מתה עליו אנחנו לא בעיניני כספים בכלל בביתי לא היו כאלה דברים מושג חסכון לילדים הנני בת 27 בת כמה את מעניין אותי מאוד חוץ מזה כואב לי שאני חודש לא מדברת עם אבי בגלל אשתו 2 יש לו מאימי 4 ומהמכשפה 4 שאני אוהבת נותנת ומעניקה להם ככל יכולתי אך המכשפה לא מעריכה זאת כלל וכלל 15 שנה זה כך לצערי אבי הוא נשמתי אך בגלל שהוא שפוט שלה נהיה כמה פעמים גם לתקופות ארוכות ניתקנו קשר לאכזבתי ויש עוד הרבה מה שאביך עושה לא הוגן בכלל כלפיכם ילדיו שאצלהם הגברים העיקר להביא אותנו אך לא להסתכל עלינו כשאנחנו גם בוגרים וזקוקים להם לפעמים נואשות אם בא לך לדבר ביותר חופשיות בכייף אל תבכי כי אלוהים גדול והגלגל מסתובב לו ותמיד הכל חוזר כבומרנג צרי קשר בפלא שלי או דרך תפוז מתי שבא לך בכל שעה באמת 058-683119 מחכה ממך ליצירת קשר באי חמודה יהיה טוב בעזרת השם אל תקחי ללב תחשבי קודם כל על עצמך ואחר כך על אחים שלך גם לך מגיע אבא טוב כמו שאת רוצה שאבא שלך יהיה טוב ובסדר עם אחייך באיי

עו מר 5

New member
מספיק כבר תרדו ממנו../images/Emo46.gif

אני כותב את זה לכל האנשים שתוקפים את אבא של שקד... אני לא מבין אתכם אתם תוקפים את הבן אדם כאילו אין לו חיים כאילו הוא לא צריך לדאוג לעצמו ולחיים שלו. נכון שהוא אמור לדאוג לילדים שלו ברגע שהוא משלם להם מזונות הוא לא חייב להם כלום יותר מעבר לזה, זה נכון שעל פי כל אחד מכם הוא צריך לתת לילדים שלו כסת ללימודים אבל אף אחד מאיתנו לא יודע מה הסיבות שבגללן הוא לא מוכן לתת לו את הכסף. הבן אדם חייב לדאוג לעצמו ואני ראיתי בהודעה שלו שלמרות הכל הוא עדיין אוהב את הילדים שלו. אין לי ספק שיש לו את הסיבות שבגללן הוא מתנהג כך אל ילדיו. אני בטוח ששקד והאחים שלה ואמא שלה עשו גם הם טעויות וגם הם לא טליטות כחולות אז אנא מכם אל תעבירו ביקורת סתם ואל תגידו לבן אדם איך לחיות את החיים שלו...

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo41.gifלכולכם../images/Emo41.gif

תודה זו לא מילה מספקת כדי לומר לכם את שבליבי.
מזה זמן מה אתם עומדים לצידי, וביומיים האחרונים, אני פשוט מתפאלת כל פעם מחדש מאהבתכם, מתרומתכם,מתבונתכם,מהעוצמה שיש בכל אחד ואחד מכם.
שמרתם על מנוחתי יומיים. עזרתם לי כל-כך אלפי תודות לא יספיקו לי להודות לכם.
אני מצדיעה לכם. אני רואה בכל אחד ואחד מכם חלק בלתי נפרד מהפורום שלנו. אני יודעת שיש בכם כוח נתינה עצום מקווה כי תראו בפורום הזה מקום תמיכה,מקום שבו תוכלו לפרוק ולשתף אותנו
הפורום הוא לתמיכה ולשיתוף ואני מקווה שתשתפו ותרגישו יותר בטוחים להיפתח. כי העובדה שאתה מוקף אנשים עם רצון להקשיב ולתמוך גם בזמנים הכי קשים-נותנת לך כוחות. ואני מקווה שתמצאו את הכוח/הזמן לעשות אותו דבר,מתי שתצטרכו-בלי היסוס
והבהרה קטנה,למה איני עונה ומגיבה על הדברים השונים, ההודעה שכתבתי נכתבה מתוך ייאוש,סבל,כאב.
ומתוך רצון לפרוק עול מעלי,להוציא את הדברים שכואבים לי עמוק בפנים ולשתף עם האנשים שקרובים אליי ומבינים אותי הכי טוב. אך עם זאת, פורום ``ילדים להורים פרודים``, הינו המקום שבו אנו מקווים להעניק תמיכה וייעוץ לכל מי ששרוי או בתהליך או כבר עבר את תהליך פרידת ההורים. הפורום ילווה את המשתתפים בדרך לקבלת ייעוץ וסיוע כלשהו, יעניק אוזן קשבת והמון אהבה לכולם.
הפורום הינו קבוצת תמיכה בלבד, ואיננו תחליף לייעוץ מקצועי. הפורום אינו פתירת סכסוכים משפחתיים ,לסגור חשבונות ולהתחשבן. כל אחד מאיתנו חווה את החוויה הקשה הזאת ביום יום-במשכנו
,אין צורך להכביד עוד יותר.. לכך אפשר לשלוח לי מסר! , ``כולנו מלאכים שרק כנף אחת לנו ורק אם נחבק זה את זה נוכל לעוף.` שלכם באהבה והוקרה, שקד

נשואה3

New member
כבר אמרתי לך שאת יותר בוגרת

מהרבה אנשים שאני מכירה? שהם בגיל הרבה יוותר מבוגרים ממך!

kingdom

New member
עקבתי אחרי ההודעות השונות

ואת צודקת! ולכן כתבתי לך מסר מקווה שקבלת ותעני

בתגובה אלייך ... וגם לשקד ואביה...

Kingdom, ומי אנחנו שנקבע דבר כזה בהסתמך על מספר הודעות שמופיעות בפורום. לא אתה ולא אני יכולים לנקוט צד, אנחנו לא יכולים לדעת את העבר, ההווה ואת המטען האישי שכל אחד סוחב. אני לא חושבת שיש פה צד של צודק ולא צודק, כל אחד צודק במובן שלו. יש פה פשוט אי הבנה... אני בטוחה שאם הם ישימו את כל הכעס והטינה בצד וישפכו את הדברים שבלב בשיחה בוגרת ורצינית הדברים יתחילו להתבהר ועם הזמן יסתדרו, ובהמשך יפתרו את אי ההבנה ויחדשו את הקשר. מקווה בשביל שקד אביה והילדים שכך יקרה. נ.ב. שקד ואביה, אני אשמח אם תגיבו על הדברים שנאמרים, אני יודעת שזה עניין אישי שלכם, אך אם זאת אנשים פה דואגים ואיכפת להם ופה רק כדי לעזור. תעשו את הבחירה שלכם... בכל מקרה... בהצלחה. עדי.

kingdom

New member
עדי,אני הגבתי לשקד על ההודעה

השלישית שהיא כתבה "לכולכם" ואני הסכמתי אם מה שהיא כתבה שם,לא עם הסיפור עצמו!

רותם טל

New member
שאלה לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אתם חושבים היא צריכה להמשיך איתו את הקשר לסלוח לו או לא?

missundaztood

New member
עם כל הכבוד,

שקד היא זו שצריכה להחליט מה לעשות ולא אתם, המצב הזה מכאיב לה ואני בטוחה שהיא בעימות עם עצמה, אומנם היא זקוקה לעידוד ולתמיכתנו אבל אתם לא צריכים לעשות החלטות בשבילה ובמקומה.

למעלה