למה הישראלים לא מבינים שזה או הם או ביבי ?

גתרי ג'ונס

Active member
ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.

בון דוק

Well-known member
טוב, תדליקי נר או whatever
אתה וכל הכנופיה שכתבה תאלצו להבין שאם ראש הממשלה גונב לכאורה זה בגללו ולא בגלל מרוקאים
יש פולנים גנבים או מגידי עתידות או מכשפות.
ויש פולנים שהולכים למכשפות וקוראות בקפה למשל גודי ניר מוזס

אתה וכל הכנופיה שכתבה תאלצו להבין שאם ראש הממשלה גונב לכאורה זה בגללו ולא בגלל מרוקאים
יש פולנים גנבים או מגידי עתידות או מכשפות.
ויש פולנים שהולכים למכשפות וקוראות בקפה למשל גודי ניר מוזס
זה לא תירוץ עבור ביבי כי לדעתו כלום לא קורה בגללו או כמו שטלי גוטליב אומרת על ביידן "משהו שולט בו" (ואותה מענין רק ביבי...)
למרות שהפוסט צורם לך הוא מספק הגנה לביבי (רק חבל המרוקאים, מסכים).
ג'ודי ניר מוזס היא מילארדית וכמו שרי אריסון יכולה לעשות מה שהיא רוצה בכל תחום, הן לא מנהלות מדינות.

גתרי ג'ונס

Active member
אולי רמת הבנתם לא פחותה משלך, אבל הם פשוט בעלי השקפה שונה (אפילו בלי כישוף מיוחד). חשבת על האפשרות מרחיקת הלכת הזאת?
לבנתיים הכל כאן הולך פייפן, מה זה קשור להשקפת עולם ? (נכון שאין לך ילדים בצבא ?)

Harrington

Well-known member
מנהל
לבנתיים הכל כאן הולך פייפן, מה זה קשור להשקפת עולם ? (נכון שאין לך ילדים בצבא ?)
כי זה לחלוטין שאלה של השקפת עולם. לדעתי למשל, האמירה לפיה ״הכל הולך פה פייפן״ איננה נכונה. זה לא נובע מכך שאני מכיר עובדות אחרות ממך (אולי גם קצת), אלא מראיה שונה ופרשנות שונה את אותן עובדות. אם יש או אין לי ילדים בצבא לא משנה מאומה מהנ״ל.

כי זה לחלוטין שאלה של השקפת עולם. לדעתי למשל, האמירה לפיה ״הכל הולך פה פייפן״ איננה נכונה. זה לא נובע מכך שאני מכיר עובדות אחרות ממך (אולי גם קצת), אלא מראיה שונה ופרשנות שונה את אותן עובדות. אם יש או אין לי ילדים בצבא לא משנה מאומה מהנ״ל.
כשהילדים שלך בצבא אתה פותח את העיניים גם אם אתה גבר-גבר...

Harrington

Well-known member
מנהל
כשהילדים שלך בצבא אתה פותח את העיניים גם אם אתה גבר-גבר...
לא רואה כל סיבה שהשאלה הזאת תהיה רלוונטית לדיון בדרך כלשהי. השקפת עולמי היא השקפת עולמי, פרשנותי את המצב היא פרשנותי את המצב. מה כן או לא קורה בחיי האישיים לא משנה מאומה לכך. ככל שיש מישהו שעמדותיו משתנות בהתאם למאורעות בחייו האישיים, אצלו ובעמדתו הבעיה. לא אצלי.

לא רואה כל סיבה שהשאלה הזאת תהיה רלוונטית לדיון בדרך כלשהי. השקפת עולמי היא השקפת עולמי, פרשנותי את המצב היא פרשנותי את המצב. מה כן או לא קורה בחיי האישיים לא משנה מאומה לכך. ככל שיש מישהו שעמדותיו משתנות בהתאם למאורעות בחייו האישיים, אצלו ובעמדתו הבעיה. לא אצלי.
...תשלח את הבן שלך לצבא ותחזור לספר חוויות

Harrington

Well-known member
מנהל
...תשלח את הבן שלך לצבא ותחזור לספר חוויות
אוקיי. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגישי חופשיה לעדכן. כל עוד תעדיפי לברוח בתירוצים מתירוצים שונים ומשונים, נראה לי שמיצינו.

בריאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
כי ביבי יודע מה ישראלים רוצים לשמוע כאילו יש לו כישורי טלפתיה והוא יודע להגיד בנאומים שלו את מה שלפחות 80% מהיהודים הישראלים רוצים לשמוע.

אביב 2019

Well-known member
אני החלטתי לתת לביבי עוד כמה ימים המתנה, עד התקפה נגד
החיזבאללה בלבנון.ואם לא תהיה,
זה הזמן להדיח את ביבי מתפקידו לאלתר, כמו הנשיא ביידן.##
מי שמבליג על דם של 12 נערים תמימים,אין לו זכות קיום.
לך הבייתה !! לך....ביבי לךךךך....לך...

למעלה