גתרי ג'ונס
Active member
ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
זה מה ששמעתי.
כל מערך המשרתים והמשרתות של ביבי הם מרוקאים וזה אחלה הסוואה למכשפותובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
הוא ושרה למעשה זומבים של המכשפות המרוקאיות. רק אחת ברמה של נטליה אברמוביץ' יכולה לשבור את הכישוף הזה.ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
טוב, תדליקי נר או whateverהוא ושרה למעשה זומבים של המכשפות המרוקאיות. רק אחת ברמה של נטליה אברמוביץ' יכולה לשבור את הכישוף הזה.
הדלקתי נרות בשישי, אז היום אדליק קטורתטוב, תדליקי נר או whatever
אתה וכל הכנופיה שכתבה תאלצו להבין שאם ראש הממשלה גונב לכאורה זה בגללו ולא בגלל מרוקאיםטוב, תדליקי נר או whatever
זה לא תירוץ עבור ביבי כי לדעתו כלום לא קורה בגללו או כמו שטלי גוטליב אומרת על ביידן "משהו שולט בו" (ואותה מענין רק ביבי...)אתה וכל הכנופיה שכתבה תאלצו להבין שאם ראש הממשלה גונב לכאורה זה בגללו ולא בגלל מרוקאים
יש פולנים גנבים או מגידי עתידות או מכשפות.
ויש פולנים שהולכים למכשפות וקוראות בקפה למשל גודי ניר מוזס
אולי רמת הבנתם לא פחותה משלך, אבל הם פשוט בעלי השקפה שונה (אפילו בלי כישוף מיוחד). חשבת על האפשרות מרחיקת הלכת הזאת?למה הישראלים לא מבינים שזה או הם או ביבי ?
לבנתיים הכל כאן הולך פייפן, מה זה קשור להשקפת עולם ? (נכון שאין לך ילדים בצבא ?)אולי רמת הבנתם לא פחותה משלך, אבל הם פשוט בעלי השקפה שונה (אפילו בלי כישוף מיוחד). חשבת על האפשרות מרחיקת הלכת הזאת?
כי זה לחלוטין שאלה של השקפת עולם. לדעתי למשל, האמירה לפיה ״הכל הולך פה פייפן״ איננה נכונה. זה לא נובע מכך שאני מכיר עובדות אחרות ממך (אולי גם קצת), אלא מראיה שונה ופרשנות שונה את אותן עובדות. אם יש או אין לי ילדים בצבא לא משנה מאומה מהנ״ל.לבנתיים הכל כאן הולך פייפן, מה זה קשור להשקפת עולם ? (נכון שאין לך ילדים בצבא ?)
כשהילדים שלך בצבא אתה פותח את העיניים גם אם אתה גבר-גבר...כי זה לחלוטין שאלה של השקפת עולם. לדעתי למשל, האמירה לפיה ״הכל הולך פה פייפן״ איננה נכונה. זה לא נובע מכך שאני מכיר עובדות אחרות ממך (אולי גם קצת), אלא מראיה שונה ופרשנות שונה את אותן עובדות. אם יש או אין לי ילדים בצבא לא משנה מאומה מהנ״ל.
לא רואה כל סיבה שהשאלה הזאת תהיה רלוונטית לדיון בדרך כלשהי. השקפת עולמי היא השקפת עולמי, פרשנותי את המצב היא פרשנותי את המצב. מה כן או לא קורה בחיי האישיים לא משנה מאומה לכך. ככל שיש מישהו שעמדותיו משתנות בהתאם למאורעות בחייו האישיים, אצלו ובעמדתו הבעיה. לא אצלי.כשהילדים שלך בצבא אתה פותח את העיניים גם אם אתה גבר-גבר...
...תשלח את הבן שלך לצבא ותחזור לספר חוויותלא רואה כל סיבה שהשאלה הזאת תהיה רלוונטית לדיון בדרך כלשהי. השקפת עולמי היא השקפת עולמי, פרשנותי את המצב היא פרשנותי את המצב. מה כן או לא קורה בחיי האישיים לא משנה מאומה לכך. ככל שיש מישהו שעמדותיו משתנות בהתאם למאורעות בחייו האישיים, אצלו ובעמדתו הבעיה. לא אצלי.
אוקיי. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגישי חופשיה לעדכן. כל עוד תעדיפי לברוח בתירוצים מתירוצים שונים ומשונים, נראה לי שמיצינו....תשלח את הבן שלך לצבא ותחזור לספר חוויות
מה הקטע שלך ?אוקיי. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, תרגישי חופשיה לעדכן. כל עוד תעדיפי לברוח בתירוצים מתירוצים שונים ומשונים, נראה לי שמיצינו.
בריאות.
מה לא ברור לך בדברי?מה הקטע שלך ?
כי ביבי יודע מה ישראלים רוצים לשמוע כאילו יש לו כישורי טלפתיה והוא יודע להגיד בנאומים שלו את מה שלפחות 80% מהיהודים הישראלים רוצים לשמוע.ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
ישראל מדינה מחוסלת, זהו. אנחנו גמורים.ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.