תמיד ידענו שאתם השמאלנים גזענים, זה לא דבר חדש שאתם מגלים לנו. וזה לא הישראלים או ביבי, זה השמאל או ביבי, ואנחנו מעדיפים את ביבי על השמאל שכולנו כבר ראינו במי ובמה הוא תומך.ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
תמיד ידענו שאתם השמאלנים גזענים, זה לא דבר חדש שאתם מגלים לנו. וזה לא הישראלים או ביבי, זה השמאל או ביבי, ואנחנו מעדיפים את ביבי על השמאל שכולנו כבר ראינו במי ובמה הוא תומך.ובכן, פועל עליהם כישוף עתיק שמתופעל ע"י מכשפות מרוקאיות.
זה מה ששמעתי.
מי אמר שלא מבינים? בוודאי שמבינים.למה הישראלים לא מבינים שזה או הם או ביבי ?
גבר, להיות ביביסט זה נותן ראש שקט, יעני ביבי זה משהו נשגב ואתה רק בנאדם ואזרח/תושב פשוטיםמי אמר שלא מבינים? בוודאי שמבינים.
מי שלא מבינים הם אלה המכונים ביביסטים,
שהם סוג של חרדים, שלרבי שלהם קוראים ביבי.
הם עובדים אותו בנאמנות ומצייתים לכל מוצא פיו.
הם מאמינים, שיום חדש עולה, כשזורחת לו השמש מהתחת.
ביבי הוא נוכל ומי שטומן, במצוותו, את ראשו בחול - יש לו אוזניים מלאות חול ובאמת, יש לו שקט בראש.גבר, להיות ביביסט זה נותן ראש שקט, יעני ביבי זה משהו נשגב ואתה רק בנאדם ואזרח/תושב פשוטים
אני החלטתי לתת לביבי עוד כמה ימים המתנה, עד התקפה נגד
החיזבאללה בלבנון.ואם לא תהיה,
זה הזמן להדיח את ביבי מתפקידו לאלתר, כמו הנשיא ביידן.##
מי שמבליג על דם של 12 נערים תמימים,אין לו זכות קיום.
לך הבייתה !! לך....ביבי לךךךך....לך...
קשה לי להאמין שלא תבוא תגובה ישראלית כלל. זה שלוקח כמה ימים, גם אם כציבור שלא בקי בפרטים לא תמיד קל לנו להבין זאת, יכול לנבוע משיקולים מבצעיים (למשל צרכים צבאיים ו/או מיקום יעד לפגיעה וכדו׳).אני החלטתי לתת לביבי עוד כמה ימים המתנה, עד התקפה נגד
החיזבאללה בלבנון.ואם לא תהיה,
זה הזמן להדיח את ביבי מתפקידו לאלתר, כמו הנשיא ביידן.##
מי שמבליג על דם של 12 נערים תמימים,אין לו זכות קיום.
לך הבייתה !! לך....ביבי לךךךך....לך...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.