למה?!?!?!?!(המחבל היה מראשון..)

Matanhirsch

New member
למה?!?!?!?!(המחבל היה מראשון..)

למה לעזאזל הוא עשה את זה??ירה בדרוזים(שמשרתים בצבא) ובערבים-ישראלים??הוא ביצע בהם טבח באוטובוס!! הנה כתבה..

C T S

New member
כן גם אני ראיתי ... המוםםםםםםם

הוא מרמת אליהו היה כתוב בYNET. לא יודע מה הוא חשב באותם שניות אבל הייתה עליו כנראה מעמסה כבדה אני מניח, לא שאני מצדיק את מה שהוא עשה.

חןשסק

New member
מה זה חשוב מאיפה הוא היה ../images/Emo4.gif

הוא עשה מעשה נורא... למרות שעכשיו נראה כאילו ראשון הופכת בתקשורת לאיזו עיר פשע.. מפחיד קצת הייתי אומרת...

C T S

New member
סתכלי על זה ככה

אנחנו לא מזכירים בגלל שהוא מראשון מדברים על זה כי זה הפורום הנכון ותראי מותק את יודעת מה אני חושב ויש בסיס גם משלי וגם בטלוויזיה עכשיו ראיתי בחדשות שרייאנו את ההורים שלו ויש עדויות שכמה ערבים התחילו לתקוף אותו אז ממש אי אפשר לדעת מה היה שם ולצאת במסקנות יכול להיות שהוא עשה את זה ויכול להיות שקרה מה שהזכרתי בכל מקרה סיפור עצוב, מסכנה המשפחה.

Guy Schlesnar

New member
נו באמת

הוא חוזר בתשובה,פעיל בתנועת כ"ך,ועריק מצה"ל,שהסתתר בתפוח כדי שצה"ל לא יבואו לאסור אותו ולקחת לו את הרובה. אתה באמת מאמין שהוא היה במקרה על האוטובוס בשפרעם,בשכונה דרוזית,עם הרובה טעון,ואז כמה דרוזים התגרו בו אז הוא התחיל לירות לכל כיוון? טרוריסטים יש משני צדדי המתרס.

אגוזי19

New member
מההכרות שלי איתו

הוא היה ממש קיצוני בדעות שלו=\ יש חברים שאומרים אפילו שזה לא הפתעה שזה מה שהוא עשה..=\

תשובה בקשר לערוץ 1

האימא שם חולת נפש התפרעה שם שברה צלחות חבל על הזמן= ראיינו את האח שםגם כן דפוק בראש ענה להם כזה לא ברצינות

קיר קמט

New member
מסכנה המשפחה?!?!?!

ומה אמורים להגיד כל המשפחות של האנשים שהוא רצח או פצע בפיגוע?! מה הם יגידו?! מוזר שאף פעם לא אומרים מסכנה המשפחה כשזה מחבל פלשתינאי.. הימנים הקיצוניים השתגעו, אבל בזה אין שום חדש..

C T S

New member
אתה שם לב למה שאתה אומר אחי?

בוא אני אגיד לך את זה ככה ובלי להיכנס לוויכוח פוליטי: זה או הם או אנחנו במדינה הזו ואין מה לעשות צריך להשלים עם זה. אתה יודע מה אני כן מרחם על המשפחה שלו ועל החייל. הערבים עושים את זה במשפחה רבה בשביל להרוג יהודים - הם ייעלו לגן עדן וכל הבולשיט הזה.!!! המשפחה תומכת בהם לעשות את המעשים האלו לא כמו הוריו של אותו חייל שדרשו בפירוש מצה"ל לקחת ממנו את הנשק. אף אחד לא יכול להבין מה הלך שם באוטובוס תאמין לי אולי יש דברים שאנחנו לא יודעים. הפראי אדם האלו עשו עליו לינ'ץ לאחר שנהרג, השוטרים ניסו לעזור אך לשווא. זה הרמה של הערבים פראי אדם האלה. שוב, אני לא מצדיק את המעשה שהוא עשה אבל זה חלק מהתוכנית של שרון בהתנתקות וצריך להמשיך לחיות עם דברים כאלה. אני חוזר, או הם או אנחנו.

Guy Schlesnar

New member
באיזה פנטזיה אתה חי?

ואתה עוד שואל אותו אם הוא שם לב למה שהוא אומר. כשיהודי הוא מחבל,המשפחה מסכנה כי הם בטוח לא תמכו בו בזה,אבל כשזה מחבל ערבי,בטוח שהמשפחה תמכה בו? כמוך,גם אני מרחם על החייל והמשפחה שלו,אבל לא מאותן סיבות כמוך,אלא בגלל שאני מרחם על אנשים שמוצאים מוצא רק בקיצוניות,באלימות,ובהרג. אני מרחם על המשפחה,כי אחרי ששמעתי אותם מדברים,הם לא עושים עליי רושם של שיא השפיות. מאוד קל להבין מה קרה באוטובוס:עריק,חבר תנועת כ"ך,חוזר בתשובה,שגר בכלל בראשון לציון אבל מסתתר בתפוח (ורק העובדה שהוא הסתתר בתפוח דפקה את כל האליבי של המשפחה,שהוא כן רצה להסגיר את עצמו ולתת את הרובה שלו בחזרה בהפגנה במימון),עולה על אוטובוס בשפרעם,בשכונה דרוזית,חמוש עם רובה טעון. אחרי שיש לך את כל העובדות האלה,זה פשוט העלבת האינטיליגנציה שלך ושלי להגיד ש"קשה לדעת מה הלך שם,אולי הדרוזים התחילו". נורא מצחיק אותי אגב שאתה קורא להם פראי אדם,אבל רוצח שפל שעולה לאוטובוס ומתחיל לטבוח באנשים,אתה מנסה להבין,ואולי בכלל הוא לא רצה להרוג אנשים? בהחלט יכול להיות,הרי הוא ירה גם באוטובוס וגם החוצה,בטח כשהערבים התחילו איתו הוא לא שם לב מרוב התרגשות לאיפה הוא מכוון,אז הוא ירה גם לעבר אנשים בחוץ. ורטיגו,מה שנקרא. גם נורא נחמד כשאתה קורא לאנשים שכועסים על מחבל שכרגע ירה בשכנים שלהם פראי אדם,אבל כשהיה לינץ' בערבי לפני כמה שנים בגרנד קניון,לא שמעתי אף ימני קורא להם פראי אדם. ורק לסיום,כי כבר באמת אין לי כוח לכתוב דברים ברורים מראש למישהו שבבירור נמצא באיזה מצב של הכחשה וניסיון הצדקה נואש והזוי (זה מזכיר לי את ההיא שהראו בערוץ 10,שכשהאמא אמרה לה שגבר בוגר מצץ לבת בת ה10 שלה את החזה והשאיר סימנים,ככה שאין מקום לספק,היא אמרה "ואולי היא עשתה את זה לעצמה?"),איפה בדיוק הקטע של "הם או אנחנו" נכנס למשוואה כשמדובר על דרוזים,תושבי ישראל שאוהבים את המדינה,מתגייסים לצבא באהבה ומתוך רצון לתרום,ואת זה אי אפשר לומר על רוב הישראלים? דרוזים הם לא ערבים,אבל בטח בשבילך זה אותו דבר,כמו שכל מלוכסן הוא סיני,וכל שחור הוא אתיופי.

cobainos

New member
תהיה בריא

נכון,זה הם או אנחנו במדינה הזאת-ובגלל זה צריכה לקום להם מדינה משלהם,אבל מה?מדובר על דרוזים שחיים ביחסים מצויינים איתנו,משרתים בצה"ל ונותנים מעצמם כ"כ הרבה בשבילנו(הידעת?אחוז הקרביים הדרוזים גבוה מאחוז היהודים,ואני מדבר על אלו שיכולים כולל היחסות והכל.) אותו חייל היה גם פסיכופט,גם אכול שנאה שהוא בעצמו לא ידע למי וגם פאשיסט פנאט ואימבציל. הוא לא תכנן שום דבר מראש.אם הוא שנא ערבים למה שלא היה מנסה להסתנן לישוב ערבי ולעשות מה שהוא רוצה(וגם לזה אני מתנגד בכל תוקף,זאת רק הוכחה שהוא היה דביל שלא מגיע לו לחיות או כבוד כלשהוא) הוא בחר פשוט לעלות על אוטובוס ישראלי ולהרוג ישראלים בעלי ת"ז כחולה כי זה מה שהוא יכל לעשות. אלו שעשו בו את הלינץ' עשו זאת מזעם ותדהמה על מה שקרה,שאדם שחי במדינה שלהם שמשרת(או עריק) בצבא שלהם פשוט רוצח בהם. "זה הרמה של הערבים פראי אדם האלה"-אתה חושב שאנחנו טובים יותר?אתה יודע שכמה פעמים אחרי פיגועים,יהודים "נאורים" פשוט ביצעו לינצ'ים(קטנים יותר אמנם) בכל ערבי מסכן שבטעות היה בסביבה?אתה חושב שאנחנו כ"כ יותר טובים?ואם המקרה היה הפוך היה קורה אותו דבר בדיוק. ושרון אשם בזה שאיזה פנאט פסיכופט שהפאשיסטים מתפוח שטפו לו את המח קם ועשה מעשה כזה? טוב מאד שהוא לא יקבר בראשון וטוב מאד שלא יקבר בחלקה צבאית.

C T S

New member
אל תשכח דבר אחד

שהוא היה חייל צה"ל תחת חסות של צ"הל והוא צריך להיקבר בחלקה צבאית זה המינימום שמגיע לו

למעלה