באיזה פנטזיה אתה חי?
ואתה עוד שואל אותו אם הוא שם לב למה שהוא אומר. כשיהודי הוא מחבל,המשפחה מסכנה כי הם בטוח לא תמכו בו בזה,אבל כשזה מחבל ערבי,בטוח שהמשפחה תמכה בו? כמוך,גם אני מרחם על החייל והמשפחה שלו,אבל לא מאותן סיבות כמוך,אלא בגלל שאני מרחם על אנשים שמוצאים מוצא רק בקיצוניות,באלימות,ובהרג. אני מרחם על המשפחה,כי אחרי ששמעתי אותם מדברים,הם לא עושים עליי רושם של שיא השפיות. מאוד קל להבין מה קרה באוטובוס:עריק,חבר תנועת כ"ך,חוזר בתשובה,שגר בכלל בראשון לציון אבל מסתתר בתפוח (ורק העובדה שהוא הסתתר בתפוח דפקה את כל האליבי של המשפחה,שהוא כן רצה להסגיר את עצמו ולתת את הרובה שלו בחזרה בהפגנה במימון),עולה על אוטובוס בשפרעם,בשכונה דרוזית,חמוש עם רובה טעון. אחרי שיש לך את כל העובדות האלה,זה פשוט העלבת האינטיליגנציה שלך ושלי להגיד ש"קשה לדעת מה הלך שם,אולי הדרוזים התחילו". נורא מצחיק אותי אגב שאתה קורא להם פראי אדם,אבל רוצח שפל שעולה לאוטובוס ומתחיל לטבוח באנשים,אתה מנסה להבין,ואולי בכלל הוא לא רצה להרוג אנשים? בהחלט יכול להיות,הרי הוא ירה גם באוטובוס וגם החוצה,בטח כשהערבים התחילו איתו הוא לא שם לב מרוב התרגשות לאיפה הוא מכוון,אז הוא ירה גם לעבר אנשים בחוץ. ורטיגו,מה שנקרא. גם נורא נחמד כשאתה קורא לאנשים שכועסים על מחבל שכרגע ירה בשכנים שלהם פראי אדם,אבל כשהיה לינץ' בערבי לפני כמה שנים בגרנד קניון,לא שמעתי אף ימני קורא להם פראי אדם. ורק לסיום,כי כבר באמת אין לי כוח לכתוב דברים ברורים מראש למישהו שבבירור נמצא באיזה מצב של הכחשה וניסיון הצדקה נואש והזוי (זה מזכיר לי את ההיא שהראו בערוץ 10,שכשהאמא אמרה לה שגבר בוגר מצץ לבת בת ה10 שלה את החזה והשאיר סימנים,ככה שאין מקום לספק,היא אמרה "ואולי היא עשתה את זה לעצמה?"),איפה בדיוק הקטע של "הם או אנחנו" נכנס למשוואה כשמדובר על דרוזים,תושבי ישראל שאוהבים את המדינה,מתגייסים לצבא באהבה ומתוך רצון לתרום,ואת זה אי אפשר לומר על רוב הישראלים? דרוזים הם לא ערבים,אבל בטח בשבילך זה אותו דבר,כמו שכל מלוכסן הוא סיני,וכל שחור הוא אתיופי.