למה?!?!?!?!(המחבל היה מראשון..)

קיר קמט

New member
לא מגיע לו כלום.

שיזרקו את הגופה שלו לים וזהו. זה כמו שמחבל מתאבד פלשתינאי היה נקבר אצלהם בחלקת גדולי האומה. זה לא מקומם אותך? זה מקומם אותי. אז בשבילי, בית קברות צבאי, שמלא באנשים שחרפו נפשם, חרפו נפשם, כדי להגן על המדינה הזאת (ולא כדי לפגוע בתושביה!!!!), הוא חלקת גדולי האומה. לא רוצה אותו שם.

C T S

New member
טוב אין לי כוח להתווכח איתך, אם אתה

חושב שערבי זה כמו מישהו יהודי וככה צריך להתייחס אליו אז אתה טועה בגדול, ויכול להיות שאתה חושב אחרת ואולי צודק גם אבל אני בכל זאת חושב שלערבים המלוכלכים האלה (לא ערביי ישראל) לא מגיע יחס שמגיע לבני אדם.

קיר קמט

New member
רואים, רואים

שאתה חלק מעם הסגולה אני ממש לא מבין איך עם שעבר כ"כ הרבה רדיפות יכול להיות כ"כ נוראי בעצמו. הקם להורגך השכם להורגו? לא, לא נתפס.

Guy Schlesnar

New member
אז לא נותר לי אלא לרחם עליך

באמת. אם אתה חושב שאדם אחד טוב יותר מאדם אחר רק בגלל ההורים שאליהם הוא נולד,לדת שלה הוא נולד ולגזע או עם שלו הוא נולד,ולא בגלל המעשים שלו,בכנות אין לי עוד מה להגיד חוץ מלרחם עליך.

C T S

New member
חחח לא הבנת אותי נכון

אני מאמין שאין הבדלים בין בני אדם אבל שאנחנו נמצאים במלחמה יומיומית שמים את הדברים האלו בצד

Guy Schlesnar

New member
אז למה ענית בכן על השאלה ששאלתי?

ועדיין,אולי אתה לא זוכר את מלחמת המפרץ ולכן אין לך ממש מושג מה היא מלחמה,אבל המצב עכשיו הוא ממש לא מלחמה,ולכן גם כל הטיעון שלך לא מתקבל פה.

cobainos

New member
המשפחה אכן מסכנה

אחרי שהבנתי קצת מה קרה שם: ההורים פנו למ"מ ולמ"פ ולמי אפשר היה,שבועיים לפני המקרה, בדיווח שהבן נמצא בתפוח,שהוא חמוש ומסוכן!לא ממש עזר,הגדוד אפילו לא דיווח עליו כעריק(לא ממש התגעגעו אליו) וההורים פנו לאיילה חסון שדיווחה לצבא ורצתה תגובה וגם טיפול בנושא. שעתיים בערך לפני הפיגוע דובר צה"ל חזרה אליה ושאל אם היא רוצה תגובה או טיפול. אז הם ניסו להזהיר מפניו ושיעצרו אותו אבל לא ממש שמו עליהם. הוא הבן שלהם עדיין,אחרי הכל וממש כואב להם שאף אחד לא מעוניין לקבור אותו אצלו(ובצדק) כשהם לא רצו שכל זה יקרה וניסו למנוע את זה. ומשפחות הנרצחים מסכנות מאד,את זה לא צריך לציין.

Matanhirsch

New member
המשפחה אולי מסכנה..אבל מה שהוא

עשה?!?!!?רצח דרוזים!!גם אם הוא היה רוצח ערבים פלשתינאים..זה נורא!!זה ממש טבח!!הם היו לא חמושים..וזה בדיוק כמו פיגוע התאבדות של הפלשתינים!! אני ממש לא רוצה שייקבר בראשון!!!(לצערי דוד שלי נפטר לפני שבועיים..והוא נקבר כאן בראשון ואני ממש ממש לא רוצה ש"מחבל יהודי" יהיה קבור לידו!!)

המחבל לא יקבל בראשל"צ

בהתחלה הוא היה אמור להיקבל בבית העלמין בגני אסתר- לא אישרו לו להיקבר שם- לאחר מכן ,מסע" הלוויה היה אמור להיות בבית העלמין בגורדון חפרו לו חלקה והכל-ראש העיר מאיר ניצן לא אישר את קבורתו בעיר- הקומטקר חזר לאבו כביר

מה הקטע של המאיר ניצן הזה

אפשר לחשוב שכל האנשים שנקברים בראשון צדיקים מה אכפת לו זה גופה הוא לא יעשה פה פיגוע שוב אני בהחלט חולקת על הדעה של עיירית ראשון המופלאת לא לקבור אותו כאן!

cobainos

New member
תפסיק כבר לגנוב לי דברים מהפה!!

כתבת כל מה שאני רוצה,חתיכת גנב

SoldieRonit

New member
שניכם גנבים ../images/Emo8.gif אתם עצורים ../images/Emo98.gif

פיכסה שאני אעלה לקיברה של סבתי (ז"ל
) ואתקל בדרך בחבורה של כהניסטים
חוץ מזה שהם בטח יעשו בלגנים - וזה אומר יותר עבודה בשבילי

זה בדיוק מה שאני חושב ומה שכתבתי

בניק השני שלי .. אגב יכול להיות שיקברו אותו בראשל"צ בנתיים זה לא סגור- אם יהיו לי דיווחים אני יעדכן אותכם- חבר שלי קברן בקדישא

קיר קמט

New member
נו, הוא עבר על עשרת הדברות

מאיר ניצן לא רוצה לחלל את אדמת ארץ ישראל הקדושה כדי לא לפגוע ברגשות יתר הכהניסטים.

שמעי אני יכול להבין את המשפחות

השכולות- תתארי לי אם חס וחלילה חס ושלום אחד מבני משפחה שלך היה קבור בבין העלמין הצבאי או באזרחי היו אותו קבר היה של הרוצח היה על יד אותו בן משפחתך. איך היית מגיבה לגבי זה שאלפי אנשים היו פוקדי את הקבר. וחס וחלילה עשו נזק. תראי באופן אישי אני יכול להגיד לך יש לי אנשים יקרים לי שקבורים בבית העלמין הצבאי ובאזרחי. גם אני לא הייתי מוכן שיקברו את אותו חלאת המן האנושי שם.

למעלה