ככה וככה
ישנם מקרים קיצוניים , כמו של עלמה ומורכב, שהענינים שם קשים מאד וכמו שאומרים - קטונתי. ישנו רוע בעולם על כל הרצף. וחלק מהאנשים הרעים מתגרשים והם עושים רע ללשעברים. קצת חרה לי שהאקסיות יוצאות כל כך רע. בואו לא נשכח- האקסים לא פעם בוחרים בדרך הרבה יותר קצרה: הם הורגים את הגרושות/ נשותיהן בנפרד וכו'. אבל, כאמור גם זה קיצוני. כמובן. אז לי יש קצת הסבר למה אפילו הלא נוראיות לפעמים רעות. חיי נישואין , המתחים בהם רבים. הנשים נושאות ברוב הפעמים ברוב העול הנפשי ,הרגשי והפיזי בבית ומשלמות מחירים גבוהים מאד. מהבית לעבודה ,ובחזרה לבית ועבודה רבה , כשבני הזוג לא תמיד שותפים. גברים הרי עסוקים נורא בעבודה (מחקר קטן ואישי מביא עדיות של גברים שמודים שנכון - קל להם להיות בעבודה מאשר בבית. ד"א גם לי- אבל אני מבינה שצרכי ילדי הרכים קודמים לאלה שלי)ויש לעתים מרמור. כשהזוג מתפרק זה נראה טבעי שהצד שהזניח עד היום לא יצא מורווח. אז המנעד הוא גדול מאד. לפעמים יוצא שנשים כועסות ומרעילות קצת. ולפעמים גברים. אני לא מצדיקה , אבל ברמות מסוימות - מבינה. בסופו של דבר טובתת הילד היא ששני הוריו ימשיכו להיות הוריו ורצוי גם אם אינם נשואים זה לזה יהיה ברור שהם לא התגרשו מהורותם - וכל תוספת של "חורגים" היא במקרה הטוב נחמדה ומוסיפה. במקרה הרע - מוטב לה להיות לא משמעותית.יותר מזה - זה רע מאד.