למה הפורום מת?

שרוך

New member
למה הפורום מת?

בס"ד לכבוד מנהל/ת הפורום מדוע הפורום מת? מה קרה נגמר עונת הנסיעות אז הוא מת? יאלה יאלה חייבים לחשוב איך להחיות את הפורום החשוב הזה... אני פה כדאי לעזור שרוך

gold ayelet

New member
צודק! צריך למצוא עוד נושאים שיהיה

אפשר לכתוב עליהם בפורום , חוץ מ: אני צריכה להכין טקס אני צריך קטעים לאלבום אני צריך רשימה של חפצים להביא לפולין אני צריך רעיון ללוגו של חולצה .....וכ'ו! קיצור... אם למישהו יש רעיונות.. שישרשר לפה..

rainprincess

New member
...

אולי שכל אחד יגד למה הוא רצה לצאת למסע או למה הוא רוצה לצאת ולמי שהיה דבר אחד שהוא הכי אהב דבר אחד שהוא לא אהב ומה היה משנה במסע.. מה הוא לקח איתו משם(מבחינת רגשות לא בושם)

צודקים!! באמת צריך

להחיות אותו! אין לי רעיונות,אבל יש לי קצת עידכונים! סיימתי יב בתחילת השבוע! ומחר,9.6 יש לי יום הולדת 18!

gold ayelet

New member
התכוונתי גם לא רק לדברים שקשורים

למסע עצמו... כי המסע לפולין זה עונה מסוימת שכולם כותבים ואז יש יובש... אז אולי גם צריך יותר להכניס לכאן כל מיני חדשות שקשורות- להנצחת שואה, הכחשת שואה,כל מיני אירועים אנטישמיים וכ'ו..חח אפילו על הבגרות בהיסטוריה אנערף.. כאילו לפעמים אני חושבת אם לכתוב פה כל מיני דברים ואז אני אומרת לא זה לא קשור...

אפשר לעשות נגיד פינת שאלונים..

ופינת תלונות שוביעת (שתי הפינות האלה לקוחות מהפורום של עברי לידר בתפוז..) אני רוצה עם המנהלים יחליטו שזה בסדר אז אני רוצה פינה אחת..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif צודקים

כנראה זו תקופה חלשה כי אין הרבה מסעות עכשיו [
] לדעתכם כדאי לשלב במסע מפגש עם בני נוער פולנים או לא?

rainprincess

New member
לא

המסע צריך להיות משו בשבילנו אולי באחד הערבים לנהל איתם דיון אבל בהמלך כל המסע בשום פנים ואופן לא!

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif

זה יכול רק להועיל, אבל לדעתי זה לא יכול לבוא על חשבון של דברים אחרים.

gold ayelet

New member
לא, גם ככה לא מספיקים לראות הכל

בפולין, אני יצאתי עם תחושה שלא ראיתי מספיק. אני לא ארחיב היה לנו כבר פעם ויכוח על זה.. חח

למעלה