למה השמאלנים הרדיקלים בישראל כל כך שונאים את המדינה, את העם היהודי ואת צה"ל

סטילהוק1

Well-known member
אני לא בדיוק שמאל אתה יודע אבל אני יענה בשמם(אתימר),

רצו להפוך את המקום - למקום אירופאי נורמלי,

אבל ההוטנטוטים משתלטים

חחח.... בדיחה טובה שאתה לא שמאל חולה נקניקיות שמאלני. אגב, אם כבר בנקניקיות עסקינן מה דעתך על הקנונייה הגדולה והאמיתית שחשפתי? לא שמעתי אותך מצייץ מילה לגביה. ואתה עוד קורא לעצמך מומחה לנקניקיות....

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא בדיוק שמאל אתה יודע אבל אני יענה בשמם(אתימר),

רצו להפוך את המקום - למקום אירופאי נורמלי,

אבל ההוטנטוטים משתלטים

מקום אירופאי נורמאלי זה ללא חוק שבות אם חוקי קליטת מהגרים ללא בסיס אתני כמו בקנדה וארה"ב? זה בדיוק ההיפך מכל החזון הציוני, מכל הרעיון של הרצל ז"ל ובן גוריון ז"ל. למעשה בניגוד למיתוס נלחמנו בבריטים לא בגלל שהם היו כובש זר, אף רחוב אלנבי לא שינה את שמו, ואלנבי הוא הגנרל שכבש את הארץ, אלא בגלל שהם הגבילו את העלייה היהודית, נלחמנו בבריטים לא בשביל עצמאות אלא בשביל לפתוח את הארץ בפני כל יהודי באשר הוא וללא הגבלה והעצמאות הייתה כדי להשיג את זה, לאור שהבריטים נכנעו ללחץ של הערבים והלכו לקראתם והבנו שגם הבריטים לא יהיו כמו הפרסים בתקופת בית שני שנגדם היהודים מעולם לא מרדו.

מקום אירופאי נורמאלי זה ללא חוק שבות אם חוקי קליטת מהגרים ללא בסיס אתני כמו בקנדה וארה"ב? זה בדיוק ההיפך מכל החזון הציוני, מכל הרעיון של הרצל ז"ל ובן גוריון ז"ל. למעשה בניגוד למיתוס נלחמנו בבריטים לא בגלל שהם היו כובש זר, אף רחוב אלנבי לא שינה את שמו, ואלנבי הוא הגנרל שכבש את הארץ, אלא בגלל שהם הגבילו את העלייה היהודית, נלחמנו בבריטים לא בשביל עצמאות אלא בשביל לפתוח את הארץ בפני כל יהודי באשר הוא וללא הגבלה והעצמאות הייתה כדי להשיג את זה, לאור שהבריטים נכנעו ללחץ של הערבים והלכו לקראתם והבנו שגם הבריטים לא יהיו כמו הפרסים בתקופת בית שני שנגדם היהודים מעולם לא מרדו.
מרוב עצים אני לא רואה את היער.

לא הבנתי מה רצית להגיד.

שאם מדינה אירופאית נורמאלי זה ללא חוק שבות וללא חוקים שמעדיפים את היהודים זה להרוס את כל מה שהרצל חלם עליו וכל מה שבן גוריון בנה.
אני לא חושב שהשמאל מתעקשים על בלי חוק השבות,נראה לי תעמולה שדוחפים לך בימין.

תשאל את השמאל בפורום ותראה בעצמך.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שהשמאל מתעקשים על בלי חוק השבות,נראה לי תעמולה שדוחפים לך בימין.

תשאל את השמאל בפורום ותראה בעצמך.
השרשור נפתח לגבי השמאל הרדיקאלי וגדעון לוי אמר אפילו לפני יותר מעשור שהוא נגד, גם עופר כסיף נגד, ועמירה הס בכלל קראה ליהודים לא לעלות לישראל. ואתה העלת את העניין של מדינה אירופית בלי להסביר למה הכוונה.

השרשור נפתח לגבי השמאל הרדיקאלי וגדעון לוי אמר אפילו לפני יותר מעשור שהוא נגד, גם עופר כסיף נגד, ועמירה הס בכלל קראה ליהודים לא לעלות לישראל.
כמה כאלה יש?

לא משמעותי.
ואתה העלת את העניין של מדינה אירופית בלי להסביר למה הכוונה.
השמאל רצה מדינה אירופאית מחונכת כאן אבל רק עם יהודים שמותר

להם לעלות לארץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה השמאלנים הרדיקלים האוטו-אנטישמיים שונאי ישראל בישראל כל כך שונאים את מדינת ישראל, את העם היהודי ואת צה"ל ומנגד תומכים ומגנים על מחבלים וזכויותיהם ובטרור האיסלאמונאצי הפונדמנטליסטי הרצחני.

הסיבה היא פשוטה: הם שונאים את עצמם על זה שהם יהודים ומשליכים את שנאתם העצמית התהומית על המדינה היחידה שיש לנו ועל אזרחיה. הם שונאים ומתכחשים לכל מי ומה שמזכיר להם את יהדותם. החל ממדינת ישראל עצמה שהיא המדינה היהודית היחידה בעולם, בעוד שיש עשרות מדינות מוסלמיות ועשרות מדינות נוצריות לעומת מדינה יהודית אחת קטנטנה בכל העולם.

הם שונאים את העם היהודי שמזכיר להם שהם יהודים ושכל העולם מתייחס אליהם כיהודים, לא משנה בכלל כמה הם ישנאו ויתכחשו לדתם ומוצאם. ולהיות יהודי זה אומר להיות על המשמר כל הזמן, כי לא משנה איפה אתה חי ואיפה אתה נמצא, תמיד יהיו כאלה שישנאו אותך, ירדפו אותך, יתעללו בך ואף יפגעו בך. ממש לא קל להיות יהודי. ולכן אנחנו העם הכי אמיץ בעולם, עם שעבר ועובר כל כך הרבה סבל רדיפה ושנאת חינם רק בשל היותינו יהודים.

הם שונאים את צה"ל (צבא ההגנה לישראל) הצבא הישראלי שמזכיר להם שהם יהודים, שמחוייבים לשמור ולהגן על מדינת ישראל, המדינה היהודית היחידה בעולם. ואם צריך גם ליפול למענה בשדה הקרב או בעת מילוי תפקידם.

הם שונאים את הדגל הישראלי שמזכיר להם שהם יהודים שחיים במדינה היהודית היחידה בעולם, מגן דוד כחול גדול בין שני קוים כחולים שמסמלים את הים ונהר הירדן שביניהם נמצאת ישראל.

הם שונאים את התקווה, ההימנון הלאומי שמזכיר להם יהודים שחיים במדינה היהודית היחידה בעולם, נפש יהודי הומייה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה. עוד לא אבדה תקוותינו התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון וירושלים. הימנון שמהווה במילותיו את כל המהות של מה זה להיות יהודי וציוני. ולכן לא פלא שהדבר שהכי מפריע להם בו הוא צמד המילים נפש יהודי.

הם שונאים את ירושלים בגלל שהיא עיר הבירה הנצחית של מדינת ישראל והעם היהודי. העיר הכי חשובה ביהדות ולכל היהודים בעולם, מה ששוב מזכיר להם שהם יהודים.

וכמובן, הדבר הכי שנוא עליהם: ספר התנ"ך - התורה היהודית שעליה מבוססת כל הדת היהודית וזכותנו הנצחית כיהודים על ארץ ישראל. אין דבר שהם שונאים יותר מאת ספר התנ"ך שמזכיר להם ולעולם כולו שהם יהודים. וזה למה הם כל כך מתכחשים לתנ"ך ולכל סממן יהודי שמזכיר להם את יהדותם.

ובדיוק מאותה סיבה שהם כל כך שונאים את עצמם ואת יהדותם, את מדינת ישראל, ואת עמם, הם כל כך תומכים במחבלים ומזדהים עם אוייבי ושונאי ישראל, ובראשם המחבלים הפלסטינאצים והאיסלאמונאצים הפונדמנטליסטים הרצחניים שמטרתם להשמיד את מדינת ישראל, המדינה היהודית היחידה בעולם, ואת כל היהודים שחיים בין הים לנהר הירדן, ולהפוך גם אותה למדינה מוסלמית נוספת לכל 57 המדינות המוסלמיות שהם כבר כבשו וטבחו את כל תושביהן שסירבו להתאסלם ולקבל את הדת המוסלמית הפונדמנטליסטית הרצחנית כדתם. כמו גם את כל מדינות המערב שאליהם הם חודרים ומסתננים בסיוע השלטונות השמאלנים, אם בכסות "פליטים" ואם כמסתננים ומהגרים בלתי-חוקיים במהלך העשורים האחרונים.

ומנגד יש את החרדים, ובעיקר הסאטמרים, שאף הם שונאים את מדינת ישראל, את צה"ל ואת הציונות, אך הם שונאים אותה מסיבות אחרות שכפי שכבר הסברתי יותר קשורות לדת היהודית עצמה שאותה הם עיוותו והקצינו בטירוף ולקחו אותה למחוזות הזויים עד לכדי מיאוס, ובכל יום רק ממשיכים להקצינה. אך הם נושא לפוסט נפרד אחר שאינו קשור כלל לשמאלנים הרדיקלים האוטו-אנטישמיים שונאי ישראל ותומכי המחבלים והטרור האיסלאמונאצי הפונדמנטליסטי הרצחני.
האמת אני לא יודע אם שנאת מרדכי גורמת לאהבת המן או אהבת המן גורמת לשנאת מרדכי. פשוט כל כך מעריצים את אויבינו כל כך מצדיקים את המופתי, עד שהנרי כתב שבפרעות תרפ"ט המופתי ניסה להרגיע את הרוחות ולמתן את הפורעים. הם מזוהים לגמרי עם הצד הערבי, מבחינתם הצדק המוחלט עם הפלסטינים עד שמבחינתם ערפאת ואבו מאזן וויתרו לנו יותר מדי, ובאמת יותר ממה שהם היו מוותרים במקומם.

אבל הסאטמרים לפחות לא ממשים את האזרחות במדינה שלדעתם אין לה זכות קיום ולא מצביעים לכנסת ולא משתמשים בשקלים ומדברים אידיש ולא עברית, ואילו השמאל הרדיקאלי פועל בנחישות להרס מדינת ישראל מבפנים עם הצבעה למפלגות ערביות ולמפלגות שמאל קיצוני, עם עיתון שהוא ביטאון של המוקטעה ובמהדורה האנגלית שלו מפיץ תעמולה ערבית, עד שבארץ נהדרת, אגב תכנית שמלאנית, לעגו לנושא שנסראללה וסינואר בעולם הבא וכשהם שומעים שהם בגהינום הם נדהמים ושואלים "מה כבר עשינו, אנחנו הרי לוחמי חופש, אתם לא קוראים את הארץ?" וגם קוראים לחרמות על ישראל מצד מדינות המערב. אם מישהו היה בא מהחלל החיצון היה חושב שאת עיתון הארץ כותבים במוקטעה של הרשות.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם גם שונאים את עצמם. שמאלנות זה גם הרס עצמי.
הלוואי והיו שונאים את עצמם ואז היו מתאבדים או הורגים את עצמם לאט לאט עם אלכוהול ועישון ואולי אפילו סמים, אבל הם פועלים בנחישות להרס המדינה כמו שהגידול הסרטני פועל להרס הגוף ובסוף מת איתו.

למעלה