למה ווינדוס כל כך כבדה שכבר אי אפשר להסיר אותה מהמחשב

רוב הזמן נח

Well-known member
רדו כבר מוינדוס, עברו ללינוקס, מה אתם מאזוכיסטים?
בלינוקס יותר גרוע. בלינוקס הם מכריחים אותך אחרי זמן מה לעבור למערכת הפעלה חדשה, אחרת שלך תהפוך ללא שימושית. בחלונות זה תהליך הדרגתי של שנים עד שאי אפשר להשתמש במערכת מחוסר התאמה שנוצר ולא כזה שנוצר בכוונה כמו בלינוקס מתי שהם מחליטים.

SupermanZW

Well-known member
בלינוקס יותר גרוע. בלינוקס הם מכריחים אותך אחרי זמן מה לעבור למערכת הפעלה חדשה, אחרת שלך תהפוך ללא שימושית. בחלונות זה תהליך הדרגתי של שנים עד שאי אפשר להשתמש במערכת מחוסר התאמה שנוצר ולא כזה שנוצר בכוונה כמו בלינוקס מתי שהם מחליטים.
אז אתה לא מכיר את לינוקס מינט, שבה זה לא ככה וכבר אפשר לשדרג בקלות גם בין גרסאות עיקריות ולא רק בין גרסאות משניות. אגב, מינט זו רק דוגמה, יש עוד כאלה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אז אתה לא מכיר את לינוקס מינט, שבה זה לא ככה וכבר אפשר לשדרג בקלות גם בין גרסאות עיקריות ולא רק בין גרסאות משניות. אגב, מינט זו רק דוגמה, יש עוד כאלה.
זאת הבעיה בלינוקס. יש יותר מידי גרסאות ואנשים לא מבינים מה ההבדל בניהם.

וחוץ מזה, יש כל מיני כלים חינמיים שאני משתמש בהם בחלונות בשביל כל מיני דברים שאני צריך (וזה כולל פוטושופ :sneaky:) שכבר התרגלתי אליהם ולא בטוח שיש אותם בלינוקס.

SupermanZW

Well-known member
זאת הבעיה בלינוקס. יש יותר מידי גרסאות ואנשים לא מבינים מה ההבדל בניהם.

וחוץ מזה, יש כל מיני כלים חינמיים שאני משתמש בהם בחלונות בשביל כל מיני דברים שאני צריך (וזה כולל פוטושופ :sneaky:) שכבר התרגלתי אליהם ולא בטוח שיש אותם בלינוקס.
יש הכל בלינוקס, צריך רק לדעת לחפש.

בלינוקס אפשר למצוא הכל, ויש תוכנות חינמיות לכל דבר, צריך רק להשקיע קצת יותר זמן בחיפוש.
אם זה היה כ"כ קל הרבה יותר היו עושים את זה.

גם להתעסק עם לינוקס(עם המע' הפעלה עצמה) זה הרבה יותר קשה מחלונות.

מצריך הרבה יותר סבלנות ומומחיות מהממוצע.

נראה לי מתאים יותר לאנשים צעירים שרוצים לחסוך על המחשב ואוהבים להתעסק...

SupermanZW

Well-known member
אם זה היה כ"כ קל הרבה יותר היו עושים את זה.

גם להתעסק עם לינוקס(עם המע' הפעלה עצמה) זה הרבה יותר קשה מחלונות.

מצריך הרבה יותר סבלנות ומומחיות מהממוצע.

נראה לי מתאים יותר לאנשים צעירים שרוצים לחסוך על המחשב ואוהבים להתעסק...
אתה סתם מתרץ לעצמך תירוצים, תמשיך להיות פראייר. הפופולריות של לינוקס עולה בהתמדה ושל ווינדוס יורדת בהתמדה.

אני עזרתי לאיש בן 70 לעבור ללינוקס ב2017 (הוא היה אז בן 70, עכשיו הוא בן 78) וההתעסקות עם לינוקס רק נעשית יותר פשוטה עם הזמן.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה סתם מתרץ לעצמך תירוצים, תמשיך להיות פראייר. הפופולריות של לינוקס עולה בהתמדה ושל ווינדוס יורדת בהתמדה.

אני עזרתי לאיש בן 70 לעבור ללינוקס ב2017 (הוא היה אז בן 70, עכשיו הוא בן 78) וההתעסקות עם לינוקס רק נעשית יותר פשוטה עם הזמן.

איך מי שמשתחש בחלונות הוא פארייר?

רוב הזמן נח

Well-known member
בחלונות צריך להחליף מחשב לפעמים רק בגלל מערכת ההפעלה שנהיתה כבדה יותר ותובענית יותר.

גם אם לא משלמים עליה.
כל חומרה של מחשב מתאימה למערכת ההפעלה של אותו הזמן. אז אם רוצים להחליף למערכת הפעלה חדשה יותר קונים מחשב חדש.

כל חומרה של מחשב מתאימה למערכת ההפעלה של אותו הזמן. אז אם רוצים להחליף למערכת הפעלה חדשה יותר קונים מחשב חדש.
בלינוקס לא חייבים!

אותו מחשב יכול להיות עם גירסאות רבות שזזות קדימה!

אתה קונה מחשב רק בגלל דרישות של תוכנות מסוימות(פוטושופ וכד')

ולא בגלל מע' הפעלה!!!

בדיוק עזרת...

לאנשים פחות מבוגרים זה גם קשה לבד.

כמה היה צריך לשלם לך שתעזור?

ואם בחינם אז מדובר במשהו לא רפלקטיבי.

שלא לדבר שיותר קשה לו עכשיו למצוא דברים חדשים/שינויים/תיקונים ללינוקס:

הוא תלוי בך יותר עכשיו מאשר עם חלונות.

SupermanZW

Well-known member
בדיוק עזרת...

לאנשים פחות מבוגרים זה גם קשה לבד.

כמה היה צריך לשלם לך שתעזור?

ואם בחינם אז מדובר במשהו לא רפלקטיבי.