ביבי שקול דעת.פעם חשבתי שלשתוק זה הכי נכון,
אבל אז הבנתי שאם אתה לא דוחף את עצמך. אף אחד לא יסתכל עליך
לכן ביבי נדחף בהפגנה ההיא באירופה לראש
לעתים אף באופן מוגזם.ביבי שקול דעת.
הוא שקול מאוד.ביבי שקול דעת.
כי גנץ מנהיג כמו שאני צנצנתהוא שקול מאוד.
אבל היום מוחצנות זו תכונה הכרחית להצלחה במיוחד בשיווק ופוליטיקה.
גנץ מחכה שיביאו לו כיבודים והוא לא מצליח לקבל כלום
את לא צנצנתכי גנץ מנהיג כמו שאני צנצנת
יש פער אדיר בהתנהלות ראש הממשלה הנבחר מבחינה זו, בין הקדנציה הראשונה שלו לאלו של התקופה הנוכחית. בקדנציה הראשונה היה שקול, צנוע, לא קידם את עצמו במיוחד וכו'. בהמשך למד שתוקפים אותו literally על כל דבר שהוא עושה או לא עושה, אומר או לא אומר, ללא כל קשר ענייני מיוחד בחלק גדול מהמקרים ותוך שהוא יוצא רע בכל מקרה. כשסבר שזה עובד על (חלק מ)הציבור, שינה את גישתו והתחיל גם בקידום העצמי שאנחנו מכירים ממנו היום.אבל היום מוחצנות זו תכונה הכרחית להצלחה במיוחד בשיווק ופוליטיקה.
זה תקופה כזו.יש פער אדיר בהתנהלות ראש הממשלה הנבחר מבחינה זו, בין הקדנציה הראשונה שלו לאלו של התקופה הנוכחית. בקדנציה הראשונה היה שקול, צנוע, לא קידם את עצמו במיוחד וכו'. בהמשך למד שתוקפים אותו literally על כל דבר שהוא עושה או לא עושה, אומר או לא אומר, ללא כל קשר ענייני מיוחד בחלק גדול מהמקרים ותוך שהוא יוצא רע בכל מקרה. כשסבר שזה עובד על (חלק מ)הציבור, שינה את גישתו והתחיל גם בקידום העצמי שאנחנו מכירים ממנו היום.
אכן. אבל עדיין יהיו כאלה שלא ייפלו לזה ויישארו צנועים כפי שהיו בעבר. אצל פוליטיקאים (ולא באמת משנה מה שמם או מאיזה צד פוליטי הם מגיעים), זה מן הסתם יותר מורכב, שכן ללא קידום עצמי הסיכוי שלהם להגיע רחוק לא מהגדולים. אז אפשר שלא לאהוב את זה (ואני בהחלט לא מהאוהבים), את השינוי במקרה של ראש הממשלה הנבחר או את השיטה במקרה של אחרים, אבל אפשר גם לגלות הבנה לצרכים הסובייקטיביים שלהם וכאמור מעלה, ודאי כך ביחס לנתניהו שמושמץ 24/7 על-ידי רוב התקשורת הממסדית ונדרש בכל זאת 'להשיב' לכך (במובן של לתת לכך מענה) בדרך כזו או אחרת.זה תקופה כזו.
בגלל הקפיטלזם וכו.
פעם להיות צנוע היה ערך.
היום מוחצנות זה סוג של ערך. כי כולם רוצים להיות סלב
כל-כך נכון. מה קרה לחברה שלנו? מה קרה לערכים? מה קרה לצניעות שלנו ומה קרה לערכים המסורתיים שלנו?אכן. אבל עדיין יהיו כאלה שלא ייפלו לזה ויישארו צנועים כפי שהיו בעבר.
בדיוק.פעם חשבתי שלשתוק זה הכי נכון,
אבל אז הבנתי שאם אתה לא דוחף את עצמך. אף אחד לא יסתכל עליך
או שמדובר במספר מאוד גבוהלא סתם החתימה שלי היא הפסוק המפורסם מתוך ספר תהילים, "עיניים להם, ולא יראו".
לא, הם פשוט טיפשים גמורים עד לכדי כך שאפילו מראה עיניהם לא עוזר להם. לא חסרים כאלו.או שמדובר במספר מאוד גבוה![]()
עם מס' מאוד גבוה, מראה עיניים לא עוזר כי רואים הכול מטושטשלא, הם פשוט טיפשים גמורים עד לכדי כך שאפילו מראה עיניהם לא עוזר להם. לא חסרים כאלו.
עוד אחד שנדמה לו שהוא רופא עיניים/אופטומטריסטעם מס' מאוד גבוה, מראה עיניים לא עוזר כי רואים הכול מטושטש![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.