למה זה משנה לנו?

אריק3333

New member
למה זה משנה לנו?

חשבתי לעצמי,נניח ואני פוגש בחורה לדייט ומתפתחת לנו מערכת יחסים שנינו כבר עברנו את ה-30 בגיל וגם במספר הפרטנרים במיטה בשלב מסויים תמיד תגיע שאלת ה: "נוווו, אז עם כמה היית? " למה כגברים תמיד נעדיף בחורה עם מספר נמוך יחסית? וכמה זה הרבה 10, 20 או שאולי 50? ברור שנשמח לבלות במיטה עם 40+ אבל האם נרצה להיות איתה לנצח? אשמח לתגובות

עם כמה בחורים היא היתה לפניך

זה לא כל כך חשוב הייתי מציע לך לבדוק יותר בכיוון למה היא נפרדה מאלה שהיו רציניים הפרמטרים שעל פי הם הייתי ממליץ לך לבדוק זה את המידות שלה אם קנאית כעסנית ואת הכבוד שלה להוריה כי בחורה שלא מכבדת את הוריה (בכלל כל בן אדם) לא יוכל אף פעם לכבד מישהו אחר חוץ מאת עצמו

זכוכיות

New member
והורים שלא מכבדים את ילדיהם,

אנחנו גם מחוייבים לכבד? דיי עם השטויות.

יש לי שאלה

ההורים גדלו אותך כל החיים שלך הם לא צריכים לכבד אותך את צריכה לכבד אותך אבא ואמא הם שותפים של אלוהים נהם הביאו אותך לחיים

זכוכיות

New member
מדבריך אני מבינה

שילד שעובר התעללות מינית\ פיסית\ נפשית צריך לכבד את הוריו המתעללים?

ילד צריך לכבד את הוריו בכל מקרה

לדעתי דברים כאלה הם מקרים קיצוניים שוואלה אני לא שופט אף אחד בהם אבל עדיין סוג של כבוד מינימלי זה לא לדבר עליהם רעה לענות להם כמו שצריך לשמוע בקולם זזה כן כל אדם מחוייב

ChilD SouL

New member
לדעתי...

זה קשור איכשהו לביטחון נמוך. שאתה תחשוש שאם הבחורה שלך הייתה עם 10-20 בחורים, אז היא בקיאה בכל עניין הסקס ואתה חושש שתאכזב אותה או שלא תוכל לספק אותה. קיצר, אפ'חד לא אוהב תחרויות.

כשאתה קונה רכב...

נגיד... אחרי 10 שנה.. אתה מעדיף אותו יד ראשונה... או יד שמינית... :).... סתם נו.. אבל נגיד שלאחת שהייתה עם 5 ואחת שהייתה עם 30 אז לזאת עם ה30 יהיה יותר קשה להתחיל להתרגל להיות רק איתך... לא...? חוץ מזה שיש לה 30 איש להשוות מולך... :).. נו זה כמו שהיו לך 30 רכבים ואתה משווה אותם לרכב שיש לך עכשיו... אם נהגת בפורשה.. אז יהיה לך קצת קשה להתרגל לנהוג רק ברנו.. לא..?...

מיטללל

New member
../images/Emo150.gif נמחקו פה כמה הודעות...

עם כל הכבוד- אני מכבדת כל דעה ואמונה של כל אחד מאתנו אבל הפורום הזה לא יהיה הבמה לוויכוחים לגבי דת ואמונה לא מקובל עליי שכל שרשור מגיע למקום הזה וליכוחים הללו. איש איש באמונתו יחיה ואם בא לכם להתווכח על נושאים אלו- אתם מוזמנים ללכת לפורומים רלוונטיים. תודה

מיטללל

New member
שמוחקים הודעה אחת

כל ההודעות שהיו משורשרות לה נמחקות באופן אוטומטי (אין לי יכולת שליטה/בחירה על זה)

זכוכיות

New member
הא, רק רציתי לדעת בוודאות

שהייתי ילדה טובה

מיטל אני לא מבין אותך

כל עוד לא נאמרים דברים בוטים וקללות למינהן ששמת לב כבר שאני לא מקלל ולא יורד לרמות האלה מה זה משנה על מה נהיתה פה אווירה מגעילה של סתימת פיות וצנזורה ומעניין שחברות שלך או חברים שלך שכותבים דברים שלא קשורים למלחמת המינים ההודעות שלהם לא נמחקות דת ואמונה זה חלק מזוגיות ומכלל החיים ועצם העובדה שאת סותמת פיות לאנשים יכול להיות שזה בא מאינטרס שרק את יודעת את סיבתו

מיטללל

New member
במידה ויש למישהו תלונות,

הוא בהחלט מוזמן להעביר תלונה להנהלת הפורומים של תפוז (בפורום משוב או ע"י שליחת מייל/מסר) אני לא חושבת שאני יכולה להסביר את עמדתי יותר טוב משהסברתי בהודעה הקודמת ממש אין פה איפה ואיפה לכל אחד יש את האמונה שלו, אמונה שלא תשתנה בגלל דיון בפורום לא הגיוני שכל שרשור יגמר במריבה בינך לבין גולשים אחרים. זה לא פורום דת זה לא פורום חולניות זה לא פורום שירי הלל לאלוהים. זה פורום מלחמת המינים.

זה הקטע שישגאן איפה ואיפה למה הודע

למה הודעות לא קשורות אחרות את לא מוחקת אין שום מריבה יש וויכוח וללכת להתלונן אני לא אתלונן כי זה הפורום שלך אחרי הכל ותעשי בו מה שעולה על רוחך לדעתי זה לא יפה מה שאת עושה אבל סבבה תעשי מה שבראש שלך אני פשוט חושב שהפורום הזה נהיה יבש בגלל כל סתימת הפיות שם

מיטללל

New member
זה לא הפורום שלי

זה הפורום של כולנו ואתה בהחלט מוזמן להתלונן, במידה וכך אתה מרגש וחש צורך.

אז זה הקטע מורגש כאן

שזה הפורום שלך ושל חברים שלך ואם יש איזה וויכוח שלא מתאים לאחד החברים שלך כי הוכחתי אותו אז את מוחקת ומצד שני כשמישהו אחר רושם דברים לא לעניין הפורום אז אני לא רואה שום התנגדות ועוד פעם אני לא אלך להתלונן כי ממש לא מעניין אותי אני לא מתרגש מזה אלא זה פשוט מציק אם את לא רוצה שאני אכנס לפורום את יכולה לשלוח לי מסר את לא צריכה לרמוז

למעלה