למה זה משנה לנו?

מיטללל

New member
כמו שאמרתי

ביקורת על הפורום, או עליי, אמורה לעבור דרך ערוצים פרטים (מסר, מיילים) באמצעות מסר אליי, או באמצעות תלונה אל הנהלת הפורומים. על כן מבחינתי זה אמורה להיות ההודעה האחרונה בנושא בשרשור. בקצרה- על גבי הפורום כולם מקבלים ממני אותו יחס. אין לי העדפות מיוחדות... אבל יש הבדל בין כך שמישהו פותח דיון שקשור לחורף, או מספר על מריבה שהייתה לו עם ההורים שלו שזה
אבל סבבה, כי מבחינתי הפורום שייך לחבריו הקבועים, ואם מישהו חש צורך לשתף במשהו פרטי שלו, בכל נושא שבעולם, זה מבורך לבן שכל שרשור שאתה מגיב בו, מפתח בסופו של דבר למריבה בינך לבין שאר הגולשים שקשורה לאמונה הפרטית שלכם. כל שרשור!!! (אני יכולה להביא לך דוגמאות אבל זה נראה לי מיותר, פשוט תסתכל בהודעות שלך בעמודים האחרונים) מתחתי את החוט עד לפה, ניסיתי להתעלם מזה, אבל דיי. אני מבקשת שזה ייפסק. מותר לך להאמין במה שאתה מאמין. לי מותר להאמין במה שאני מאמינה. לו מותר להאמין במה שהוא מאמין. תכתוב את דעתך, תבהיר את עמדתך, אבל דיי להיכנס לעשרות הודעות של ויכוחים אינסופיים שלא מובילים לכלום ואף מסיטים כל פעם מחדש את הדיון המקורי של הפורום לכיוון אחר. (וזה תקף לגבי כולם)

אני מאמין שמניסיון מיני רב של בחורה

אפשר להסיק הרבה על אופיה ואופי החשיבה שלה. אנחנו מייחסים חשיבות רבה למראה, לעבודה, והשכלה ולעוד הרבה דברים בבחינתנו את הבן/בת זוג הפוטנציאליים אז למה להתעלם מאספקט כה חשוב בחיינו כמו מין או במקרה זה ניסיון מיני. כמובן שבחורה אשר שכבה עם 30 בנים עד גיל 22 אולי פשוט מאוד נהנת מסקס וזה נחמד, אך אני מכיר הרבה מאוד סיבות נוספות שיהיה לי פחות נוח איתן, אני רואה במספר הזה סממן ליחסה של הבחורה למערכות יחסים בכלל. ברור שחלק מהבעיה היא בנו הגברים ובאגו המנופח שלנו...הרי מה שאנחנו רוצים זה שהבחורה שלצדנו תהייה רק איתנו ושלנו, קצת קשה לנו להשלים עם העובדה שעברו עליה פלוגות שלמות לפנינו...איך נוכל להאמין שיש פה משהו מיוחד כשהפלאפון שלה מלא במספרים של יזיזים?

למעלה