למה חום קורם לי להקיא?

Nofale

New member
מקיא מקיא ?!

מוזר ..אני רק פעם ראשונה שלי שעשיתי חום לקחתי שאכטה חזקה מידי וכמעט היקאתי..אבל לא הקאתי:\

מקיא מקיא..

כל פעם שנאי מעשן את זה, וניסיתי כבר איזה 6-7 פעמים, אני מרגישה רע ממש ומקיא אולי זה קשור לזה שאני לא מעשן סיגריות רגילות? אבל בירוק זה לא ככה!

Nofale

New member
וולאק אחי אין לי מושג

אולי מישו מחוכם ממני יגיד לך . אולי יש לך קיבה רגישה ?! יענו בכללי כי אני גם לא מעשן סיגריות רגילות ואני מסתדר עם החום מצוין .. אולי החומר מאד מסריח ? נסה לקנות ממקור אחר .

blue pill

New member
זה יעבור....

אני מכיר אנשים שפעם הקיאו מחום ומירוק לא וזה עבר להם עם הזמן.... אני לא יודע למה אנשים מקיאים דווקא מחום, אבל לדעתי אם תמשיך לעשן, תפסיק להקיא..... אם לא, אז פשוט תעשן רק ירק.....

j i m m y

New member
זה פשוט מאוד בגלל הסיגריות

אתה בטח לא רק מקיא אלא מרגיש בכלל ממש מגעיל. בטח אתה מרגיש חולשה וחום וסחרחורת. אתה פשוט מקבל הרעלת ניקוטין כל פעם מחדש. ככה הגוף מגיב להרעלה מהסוג הזה - חום הגוף עולה, ריכוז תאי הדם הלבנים בגוף עולה, ההפרשות מתגברות כדי לסלק את הרעל מהגוף (זיעה מוגברת, בלוטות רוק עובדות אקסטרה טיים, העיניים דומעות) וכמובן ההקאה. אז במקום לסבול כל כך, עזוב אותך מחום, תעשן רק ירוק. או שפשוט תחתוך חתיכה מהבוף, תפורר ותבלע.

mUdaFuckAh

New member
או שיתחיל לעשן סיגריות ../images/Emo3.gif

נדרדר אותו לסמים קשים יאללה.

j i m m y

New member
לא צריך לחמם

לפורר ולבלוע. לפורר לחתיכות קטנות. זה יעשה לך חם בבטן, וזה יעשה לך סאטלה אחרי שעה בערך. אבל כמובן שגראס עדיף.

מרמרה

New member
כי חום גורם להקאות וירוק לא

גם לי זה קרה כבר כמה פעמים..שזה סתם עושה בחילה או משו.. אבל עדיין חום תמיד עדיף

^NB^

New member
גם זה היה קורה לי

שוט חום על בטן מלא, זה לא היה צירוף טוב. אבל לאט לאט זה עבר. וזה כנראה באמת שיש לנו קיבה רגישה. וזה ללא ספק הפארש.

הקפצה.. זה חשוב לי =/

תכין עוגיות או שתעשן נקי

תנסה נקי או ממש מעט טבק בבאנג, או עם מקטרת אתה יכול פשוט לשים קוביה קטנה ולעשן ככה.

אתמול ניסיתי עם ממש קצת טבק בג'וינט

ועדיין הקאתי, הרגשתי רע, התקפי חום, הרגשת חולשה, בחילות ומה לא.. מה זה הדבר הזההההההה?? אני אלרגי לחום?!

lefteye1

New member
כל הפעמים האלה זה היה אותו חום

או כל פעם חום אחר? כי אם זה אותו חום או חום שאתה לוקח מאותו בן אדם כל הזמן, אז יכל להיות שהוא מעול במשהו ממש מסריח שהגוף שלך לא יכל לקבל

למעלה