זה הפארש... רק הפארש תעבור לירוק
כ כל השמות כבר תפוסים1 New member 9/5/05 #22 הבעיה היא שירוק אין עכשיו להשיג.. יש לנו רק חום.. אבל תודה בכל מקרה אחי, גם על התגובה למעלה.. תודה לכולם
הבעיה היא שירוק אין עכשיו להשיג.. יש לנו רק חום.. אבל תודה בכל מקרה אחי, גם על התגובה למעלה.. תודה לכולם
כ כל השמות כבר תפוסים1 New member 10/5/05 #24 אוקיי.. איזה גודל לחתוך מהבוף? גודל שאני מפורר על סיגרה אחת?
א אש ותמרות עשן New member 10/5/05 #28 תעשן חום נקי! שמים חום בכוס, שורפים נו יסבירו לך כבר.. תנסה פעם אחת תראה..
L lefteye1 New member 10/5/05 #29 באמת תעשן חום נקי תעשן ב פייפ פשוט שים תחתיכה ותעשן גם יותר מפציץ וגם אולי לא יהיו לך בחילות
כ כל השמות כבר תפוסים1 New member 10/5/05 #31 אין לי פייפ.. וכנסו רגע שניכם.. יש הדרכה לפייפ שטח? ואחי, למה התכוונה לחמם בכוס? לא הבנתי כלום.. חח
L lefteye1 New member 10/5/05 #32 תכנס תקנה אתה יכל לקנות פייפים ב50 שח.... אם זה יעזור לך אז זה שווה לאללה... ואין לי מושג איך אתה יכל להכין פייפ שטח...סורי...חחחח אני מהמפונקות
תכנס תקנה אתה יכל לקנות פייפים ב50 שח.... אם זה יעזור לך אז זה שווה לאללה... ואין לי מושג איך אתה יכל להכין פייפ שטח...סורי...חחחח אני מהמפונקות