מפטפט.
אז ככה... נקח את זה בשלבים 1 - ההודעות שלי: ההודעות שלי הן לא נסיונות להיות "מתחכם", או "נועז". ההודעות שלי הן מה שאני חושב נטו. אפילו לא לעומק מה שאני חושב על פני השטח. מסתבר שאף אחד לא חולק את האספקט שלי, למען האמת, אף אחד לא הראה לי סימנים שהוא בכלל מבין אותי (אבל זה בסדר אני כבר רגיל). לא עקביות? אולי כי צורת המחשבה שלי לא עקבית? כי היא לא, אני חושב מוזר, אני חושב בצורה אחרת - וגאה בזה, למרות שרק צרות זה מביא לי. 2 - האמת: איזה אמת בדיוק? למה הפורום הזה נוצר אם לא בשביל להציג אספקטים ולנסות ללמוד אספקטים חדשים - לא בשביל לפסול אספקטים על הסף. 3 - הלמה: למה הוא עניין מאוד פתוח, אני בהחלט לא מצפה למצוא פה את האמת האולטימטיבית - אני רק רוצה לשמוע איך אנשים מתמודדים עם שאלת השאולות - למה? מסתבר שאף אחד לא ניסה. ותגובה אליך - אני חושב שאתה מותח עלי ביקורת, במקום לנסות לפתח את הדיון. איש יקר, אין לך מה לומר - תשתוק! אל תנסה להציג אותי כ"פזיז", כי אני מנהל את הדיון הזה - ואת לא יודע בכלל לאן אני חותר. אל תגיד שלא הבנתי, כי הבנתי כל מילה, זה פשוט לא מה שרציתי לשמוע. והכי חשוב - אל תמתח ביקורת, כי, בפשטות, אני גם אנושי, וכמו כל בן אדם אני לא אוהב ביקורות פתע. אני לא מותח ביקורות על אחרים כי אני יודע כמה פוגע זה יכו ל להיות - ביחוד לאנשים שאתה לא מכיר. אז בבקשה ממך, תרסן את הדחפים שלך להיות "מתוחכם", או "יותר טוב" ותמתן את עצמך. כי אתה יודע מה? נפגעתי, כן, נפגעתי. תקרא לזה שטויות, תגיד שזה סתם. אתה לא יכול לדעת - אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע בכלל איך קוראים לי, אתה לא יכול לדעת מה פוגע בי ומה לא, בי או בכל אחד אחר. וזהו