למה ילדים מCMA לא מתחרים בחובבני

daskaliano

New member
יומן ארועים בינ"ל באיגרוף חובבני

אליפיות אירופה והעולם 2005 - 2005/07/30 15:47 חברים נכבדים מצרף לכם אליפיות אירופה והעולם בשנת 2005 אליפות אירופה והעולם 2005 אליפות העולם לגברים שיין 13.11.05 – 6 אליפות אירופה לנוער אסטוניה 7.8.05 – 29.7 אליפות אירופה לקדטים 18-25-6-2005 הונגריה אליפות עולם לנשים רוסיה 18-26-9-2005 אליפות אירופה לב"ס 28-08 עד 5-9-2005 רוסיה אליפות העולם לקדטים -2005-10-19-9 אנגליה גביע העולם באגרוף 2005-07-18-11 רוסיה אליפות אירופה לנשים נורבגיה 2005-5-15-8

daskaliano

New member
למי שצפה בקרב של רומן גרינברג

רואים שהבחור למד בחובבנים ועבודתו הטכנית מצויינת. הוא זז ברגליים לאחור ולצדדים ולא כמו האמריקני המטומטם הזה שניסה כל הזמן ללכת קדימה "וללחוץ" הוא נסוג צעד ותקף חזק בחזרה. כל פעם שהאמריקני ניסה ללחוץ אותו בפינה הוא יצא באלגנטיות והסייד סטפ שלו היה מצויין. הוא לא ניסה כל הזמן ללחוץ קדימה והשתמש הרבה בוו שמאלי מרחוק כפי שמלמדים בחובבנים ולא רק בג'אב. הוא פשוט הוכיח שבית הספר ליסודות האיגרוף ומה שלמד בחובבנים ממאמנו הראשון משמש בסיס לעבודת איגרוף מצויינת בלי להפגע סתם, בלי לקבל את כל המכות על הראש רק כדי "לשמור בקנאות על מרכז הזירה " כפי שמטיפים פה בתחרויות הזירה כמתכון לניצחון ולעשיית רושם על השופטים. זה ההבדל בין מי שלומד קודם בבית ספר יסודי ואח"כ הולך לחטיבת הביניים ולא ישר קופץ לאוניברסיטה... זה היה פשוט בית ספר לאיגרוף.

BROWN BOMBER

New member
ראיתי את הקרב והתרשמתי מאוד...

רומן בהחלט התקדם והוסיף לידע והנסיון שרכש בביה"ס לאיגרוף האולימפי ובזירה החובבנית.... רומן הוסיף לידע הנ"ל גם נסיון כמקצוען והצליח לשמור היטב על היכולת הטכנית ואומנות ההגנה של הזירה האולימפית... עמד מולו יריב חזק (יחסית) שעבר הכשרה בבית הספר המקצועני האמריקאי באיגרוף.... הוא לא הצליח להפתיע את רומן ולא הציג שום יכולת התנגדות ... רומן עשה בו כל מה שרצה עד שחיסל את האמריקאי ע"י שמאלית לקבד... אפילו הפרשן הרוסי של יורוספורט שידוע כאיש שחוסך בקומפלימנטים אמר שהגיע זמנו של רומן להתחרות על אחד התארים הבין לאומיים במשקל כבד... אליפות אירופה וכו'....

BROWN BOMBER

New member
מעניין לאן נעלם ירון יעקובי שלנו

פרשן האיגרוף של ערוץ הספורט שעבד עם רון ברבש... זה היה אחלה פרשן... מאוד מקצועי וענייני...

daskaliano

New member
הנה האיש בקישור הבא

בהחלט היה מתאגרף ענק ופרשן לעילא ולעילא.

MikeTyson

New member
תותח אמיתי!!!

היתה לו תכנית לפני 4-3 שנים עם רון ברבש בערוץ הספורט. תמיד הייתי רואה את הקרבות בלילה, דווקא היו קרבות טובים אבל שכחו לשים שם לפעמים את המשקל הכבד. מה גם שהקרבות חזרו על עצמם אבל בכל זאת ראיתי, כי בפתיח של התכנית היה את טייסון כשהוא עולה לזירה מול בוטה עם הכיפה השחורה הזאת על הראש. חחחחחחח

daskaliano

New member
קדימה תפעילו לחץ על ערוץ 5

תפציצו אותם במיילים שיחזירו את התוכנית.

MikeTyson

New member
לא נראה לי שהם יאפשרו..

יש את "הזירה" ויהיה גם את ערב הקרבות באוסישקין. עוד תכנית איגרוף בספורט 5?

BROWN BOMBER

New member
אפילו את האולימפיאדה לא משדרים

אני מדבר על קרבות האיגרוף באולימפיאדה... בסך הכל כמה שעות בארוצים הרוסים שלא קשורים לספורט בשום צורה משדרים את הקרבות... אבל עדיין "הזירה" וקרבות איגרוף מקצועני מארה"ב זה שתי דברים שונים לחלוטין... היתה תקופה גם ששידרו קרבות קלאסיים של כריס איובאנקף, הרבי האייד, רידיק בוואי, נייג'ל בן... היו דברים טובים דווקא... חבל שלא משדרים יותר...

daskaliano

New member
הנה האיש בקישור הבא

בהחלט היה מתאגרף ענק ופרשן לעילא ולעילא.

daskaliano

New member
הפרשן בESPN עדיף לטעמי

טד אטלס האגדי. BOMBER אתה מכיר את האיש והאגדה ?

BROWN BOMBER

New member
אחד המאמנים הראשונים של טייסון..

בטח מכיר... פרשן מצויין ומאמן אגדי... עבד בעבר עם קווין רוני וקאס דמאטו המנוח...

daskaliano

New member
שמעתי אותו בקרב נגד הוליפילד הראשון

הוא אמר לפני הקרב שטייסון הולך להפסיד ואף אחד לא האמין. היה לי חבר מירושלים שהתאמן בשבדיה באיגרוף. הבחור השיג לי אז משבדיה מערוץ שנקרא TV2000 את הקרב המלא. כולנו חשבנו שטייסון יפיל את הוליפילד והפסדנו לחבר הרבה משקאות.

MikeTyson

New member
תגידו, זה רק אני או ש...

לטדי אטלס יש איזשהו קו באמצע הפנים. מה זה הדבר הזה?? חחחחחחחחח

BROWN BOMBER

New member
חתך או משהו....

ידוע שהיה לו איזה עימות עם טייסון שאחריו הפסיק לעבוד עם דמאטו... אולי זה עבודה של טייסון...חחחחח...

daskaliano

New member
מידע על קורס מדריכי אגרוף

תגובה:לד - 2005/07/31 03:27 בס"כ הקורס הוא 220 שעות מדובר על ימי ששי שבת בימי ששי לומדים את העיוני במכון ויגייט אנטומיה 15 שעות פזיולוגיה 15 שעות פסיכולוגיה 15 שעות תורת האימון 15 שעות הכנה גופנית לילדים 15 שעות (מעשי) בנוסף ל120 שעות ענפי שאפשר להעביר אותם גם בוינגייט או כל מקום אחר מתאים מדברים על קורס של 4 חודשים העלות שנה שעברה היתה 3500 ש"ח בודאי בלי להתיחס לקורס של עזרה ראשונה 22 שעות ולא כולל שכר הלימוד . לרשותך

MikeTyson

New member
לפחות רבע מקורס מדריכי האיגרוף

אני לומד בבית ספר במגמת הספורט שבה אני לומד. פסיכולוגיה אני לומד פיזיולוגיה אני לומד הפסיכולוגיה של הספורט אני לומד תורת הכושר והאימון אני לומד אני יכול לגשת למבחן סופי בלי הקורס?

למעלה