למה ילדים מCMA לא מתחרים בחובבני

daskaliano

New member
לגבי הקורס.

אתה צריך לגשת לדיקאן הסטודנטים בוינגייט ואם הוא יכיר לך במקצועות האמורים, יש סיכוי שתקבל פטור. הם לא ממהרים לתת פטורים. בנוסף - יש לך 220 שעות ענפי שתהיה חייב לעשות ולהבחן. אגב - כל נושא נבחנים בנפרד.

daskaliano

New member
יותר נכון משעמם, אבל חשוב מאוד

חשוב שכל מאמן יכיר קצת פיזיולוגיה של המאמץ.

MikeTyson

New member
נכון מאוד...

המקצוע הכי משעמם שיש.. שרירים, עצמות, כוח וכו'... נרדמתי בשיעורים.

BROWN BOMBER

New member
איגרוף אולימפי... אתה לומד???

עם כן ויש לך כמה קרבות טובים בזירה אז תבקש לגשת... בטח יעלו אותך לזירה לפני מול איזה רוצח סדרתי לפני שאתה יושב לכתוב את המבחן עם תבוא להם בהצעה כזאת...

MikeTyson

New member
לא הבנתי מה תכלית ההודעה...

כאילו שופט באיגרוף אולימפי?

BROWN BOMBER

New member
עשית קרבות איגרוף בעבר???

אני לא בטוח שמישהו שאף פעם לא התחרה באיגרוף יקבל הזדמנות לעבור קורס מאמנים... ד"א גם עם יתקבל לקורס - לא יעבור אותו... צריך לדעת את החומר היטב ולנסות את האנף על בשרך כדי לאמן אנשים אחרים... בארץ זה יותר חפיף .... ברוסיה למשל.... בלי להציג מאזן מרשים של מתאגרף - לא יגישו אותך אפילו למבחני קבלה...

MikeTyson

New member
לא. וזה לא נראה לי קשור בכלל

כל שופט שרוצה לשפוט חייב להיות מתאגרף? קח את השופטים בכדורסל... כל השופטים הם 1.60 גובה ו-80 קילו נראה לך שהם היו שחקנים בעבר? אני לא רוצה להיות שופט או משהו... חחח סתם בשביל הכיף. אבל רק מה שנכון זה אצל המאמנים. מאמן (לדעתי) חייב להיות בעל עבר כלוחם בזירה. זה חוק!

daskaliano

New member
קורס שופטים זה משהו אחר ממדריכים

אבל חייבים להבין את הענף.

garey

New member
daskaliano הבן שלי עשה את 2

הקורסים גם מדריך לקיקבוקס ותאילנדי ,בוינגייט ובהצלחה רבה , וגם קורס שופטים לאיגרוף , לדבריו המעטים { לא דברן גדול} זה שיפר לו המון את החשיבה וההשכלה לגבי הדרך שבה הוא הולך באופן משמעותי ביותר , לכן לדעתי בתור אב שמדריך ומציע כיעקב דסקלו ,ואני רואה את התוצאות , בבית בחוץ ובכלל ,אין בהיתנהגות ,ובחיים הפרטיים ,לא רק בזירה , ממש כייף ותענוג גדול , ג'רי

BROWN BOMBER

New member
מדובר כאן בקורס מדריכי איגרוף....

אני לא יודע מה בנוגע לשופטי כדורסל... אבל שופט איגרוף חייב להיות מתאגרף לשעבר .... לא משנה עם היה מוצלח או פחות מוצלח... העיקר שיהיה לו את הנסיון כי אחרת לא יוכל לשפוט קרב איגרוף בצורה מקצועית... זה בדוק... אצל מאמנים זה עוד יותר קריטי... איך תוכל ללמד אחרים משהו שאתה בעצמך מכיר רק מהטלוויזיה???

MikeTyson

New member
נכון, בגלל זה

אני בחיים לא אתאמן אצל מאמן שאין לו עבר בזירה. ויש כאלה מאמנים... מה מטרת המאמן? לאמן ותוך כדי להקנות ידע מנסיונו האישי.

daskaliano

New member
יש מבלחן קבלה לקורס ידידי היקרים

מגיע איזה שהוא בוחן מוינגייט וצריך להראות שאתה יודע משהו מהחיים שלך באיגרוף. עושים קצת הדגמות תכלית ושיחה עם האיש לראות מי אתה. יש איזה מבחן קצר או יותר נכון שאלון וכמובן תשלום ויאללה הפועל. הקורס עצמו מלמד אותך ללמד אחרים. אם אתה לא יודע כלום אז חבל"ז לגשת.

daskaliano

New member
BOMBER אתה מגיע בשבת ליסיף ???

יהיו שם מבחנים לילדים בגילאי 13-15 . יהיה מעניין.

BROWN BOMBER

New member
אני מקווה שכן...

עם אפתור את הבעיה של איך להגיע... הרי אין תחבורה ציבורית בשבתות...

garey

New member
BROWN BOMBER הוזמנתי והגיע

מאיפה אתה מגיע והיכן אתה גר ,כך שאולי ניסע ביחד

daskaliano

New member
למה ילדים מCMA לא מתחרים בחובבני

אבל בבקשה תשובה רצינית.

RoyceGracie

New member
אני מניח שמאותה סיבה ליפלוג

של רענן ושאר לחימה משולבת- רענן רוצה להיות זה שיארגן את הקרבות, לכן הם משתתפים רק ב"הזירה" ובאינטרקלאבים פנימיים של משולבת. ולא יוצאים החוצה... זאת דעתי, אני יודע שרענן קורא את זה, מקווה שלא טעיתי, אם טעיתי הוא מוזמן לתקן אותי.

MikeTyson

New member
זאב, הוא התכוון למשהו אחר...

אני חושב שהוא התכוון לקרבות איגרוף החובבני בצפון שמארגן ויליאם שחאדה. אם כבר שאלת דסקלו, אז אלעד שמואל עשה קרב בעבר בחובבני, ויעשה עוד קרב בעתיד בחובבני. אל תחשוב שהוא מוותר כל כך מהר.

למעלה