למה יש לי הרגשה שהסדרה מעניינת בעיקר

flashes

New member
אני לא קשורה לספקטרום בשום צורה

והסדרה הזו מרגשת אותי מאוד גם את הבת שלי, שעדין בכלל לא נשואה כך אני חושבת שזו הזדמנות של כולנו להחשף לעולם שידוע לנו שקיים אך מעולם לא נחשפנו אליו ממש.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני.

אין לי שום קשר משום סוג שהוא לאוטיזם. כלום. אפס. אני בת 17, בלי קשר לשום דבר כזה, ובכל זאת נדבקתי לסדרה. אני.

את כל כך טועה אוי כמה שאת טועה

דווקא בגלל שאנחנו לא מכירים את העולם הזה, טוב שאנחנו מקבלים הצצה. תסלחי לי על ההשוואה המוזרה אבל למשל באח הגדול הקודמת הביאו דתי והביאו הומו. בערך באמצע העונה הדתי אמר שההומו שינה את כל התפיסה לגבי האוכלוסיה הגאה.ולמה זה קרה? כי הוא נחשף אליו! לכן הסדרה הזאת בהחלט מעניינת אך גם חשובה כי היא נותנת לנו הצצה לעולם אחר. ואגב בלי קשר(ישיר) לאוטיזם, הסדרה הזאת מאוד מעניינת מבחינת התמודדות ההורים. מהכחשה ועד להשלמה.

lavendula

New member
לא טועה אלא תוהה ../images/Emo13.gif

מן הסתם, הסדרה מעניינת אותי באופן אישי כי יש לי ילד עם PDD. פשוט תהיתי איך היא נראית בעיני מי שלא קשור לנושא בשום צורה, כי אני "משוחדת". אני שמחה לגלות שהיא מעניינת גם אנשים "מבחוץ". הלוואי ואצל אחד זה יגביר את הבנת השונה, אצל השני את האמפתיה לאנשים עם צרכים מיוחדים, אצל אחר יעודד לקחת את הילד לאבחון, ואצל עוד אחד ישנה את הפרופורציות באשר להסתכלות על הקשיים שלו.

רונית י

New member
לדעתי הסדרה יכולה לעניין קהל שלא

קשור לספקטרום האוטיסטי אלא בכלל לילדים עם קשיים (ומי לא מתחבר לזה?) להזדהות עם ההורים בתהליך האיבחון, בחששות, באהבה האינסופית לילד, בסיפור שמסביב. לי אין קשר לנושא ואני אוהבת מאוד את הסדרה.

redyoyo

New member
אני לא משוכנע, אבל מעכשיו יותר מודע

לא הייתי יכול לומר שביקורת בפנאי פלוס היא אשר תכתיב או תשקף מציאות אמיתית שאינה ריאליטי. האמת - הגברת המודעות בנושא, הן תהליך האבחון והן העיכול הלמידה וההמשך מביא נופך חדש ומרענן בעולם הטלויזיוני, כולנו נולדנו שונים אך תהליך הסולציאליזציה כפה עלינו להתאים את עצמינו למשהו מסוים ומה שאינו עומד בקריטריון זה הוא חריג. הבנה שיש השונים מאיתנו, וכל אחד מביא את אופיו ואישיותו, מגרה את החושים שלנו ופותחת אותנו בפני עולמות מעניינים. טוב שישנה סדרה שמתעסקת בצורה אמיתית וחודרנית כמו פלפלים צהובים היא מציגה לנו פן שונה למי שאינו מכיר או נחשף בעבר ובכך גורמת אולי לבודדים אבל פותחת צוהר לרבים להכיר שכולנו בני אדם שונים ומיוחדים ולכל אחד מגיע להיות כאן. עופר

גם את מי שקשור להפקה ../images/Emo8.gif

צחוק בצד, אני אמנם אב לילד עם PDD, אבל הגעתי לצפות בסדרה הזו רק משום שראיתי בפרומו את עלמה זק, ואני מאד אוהב את השחקנית הזו. כשהתברר שיש בסדרה ילד PDD, זה בא לי בהפתעה. אז אני אומר, אולי יש עוד כמוני שבאו לצפות בסדרה ממקום אחר, ובזכות הסדרה נחשפו לעולמה של המשפחה המטופלת בילד PDD. מה רע ? וברוכים הנמצאים, כמובן

אני לא שייכת לספקטרום וגם לא מכירה מישהו קרוב

ששייך.בלי קשר לסדרה מאז ומתמיד היה לי זיקה לנושא. וחוץ מזה, "פנאי פלוס זה עיתון תת- רמה." פעם אהבתי אותו יותר. וגם בלי קשר לאוטיזם, סוף- סוף יש בטלויזיה תוכנית שאשכרה "חשבו" לפני שעשו אותה בניגוד לתוכניות הריאליטי למיניהן.

ל י ל ך פ

New member
הי גם פה

מהסביבה שלי, רואים ומתעניינים. ממני - הסדרה ברמה גבוהה ביותר, איכותית, גם אם לא הייתי במועדון, הייתי נכבשת, אני בטוחה. ומצטרפת - בשנים האחרונות התקשורת מלעיטה אותנו בתפריט עתיר קלוריות ריקות של כל זיבלוני הריאליטי, שאני אישית לא מסוגלת לראות. כשהקיבה מתרגלת לתפריט כזה, קצת קשה לעכל משהו יותר מורכב, אבל אני אופטימית, זה מה שמגיע לנו, ולא הריאליטים.

למעלה