למה לא בפורום?

למה את כזו........

פאסיבית?

פרח7

New member
לו היית לידי

לו את כאן לו את כאן הייתי.... מעל ערפילים ערפילים לה לה לה... לקטוף כוכבים בשמיים.

ציבונה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרח
לא, לא עלינו לשלטי חוצות. והאמת שגם בסוף לא יצאו התכנונים אולי פעם אחרת. סתם עשינו סקס פרוע עם המון צחוקים (בעיקר מהמלמולים והנהמות של הקטן שהיינו בטוחות שבכל רגע הוא הולך להפריע לנו באמצע) אבל שלטי חוצות... או את מעלה בי זכרונות נפלאים...

והנה עוד איגרת - מאותה הגברת:

"מאד התרגשתי מהתגובה של סיבונה. נראה שאנחנו , ואני חוששת שאני בעיקר, עשינו את כל הטעויות האפשריות. אחרי הלידה זוגתי היתה מאד לא איתי, לכמה שבועות, ואני מאד נפגעתי, התרחקתי והאשמתי. כשהיא כבר התחילה לחפש אותי, אני הייתי רחוקה, פגועה, ובתוך הקליפה שלי. מאז קרו הרבה דברים ושנים עברו, ואני פוחדת שכבר אין דרך חזרה. כל כך הרבה כעס ועלבון בלב של שתינו, שכבר קשה לקלף אותם ולמצוא את האהבה מתחת לגחלים הכבויות. אני מאד עצובה. מסרי תודה לסיבונה בשמי. שמחתי שהואלת לתרגם ולהציב את המכתב שלי בפורום הנהדר שלכם."

ציבונה

New member
סיבונה - זהו שמי החדש מהיום?

אין לי הרבה מה להוסיף. כמו שאמרתי צריך כל הזמן לשמור ולהזין את הזוגיות אחרת זה לא עובד. אבל לפעמים אם כבר לא מצליחים למצוא את האהבה ויש רק משקעים ןתחושות לא נעימות. אז אולי עדיף לפרק את החבילה? זה לא נורא כ"כ גם להיפרד. פרידה טובה עדיפה הרבה פעמים על זוגיות מחורבנת גם לכן וגם לילדים. מקווה מאד שתמצאו את הדרך והמתכון המתאימים לכן ביותר.

למעלה