למה לא הצליחה לי העוגת שוקולד?

יוכי לא הזהרתי קודם?????

כמות שגרתית מותק. עוגה מרובעת רגילה. גבוהה ומהממת ובלה בלה בלה.

רותי410

New member
בעצם, זאת כמות של שתי עוגות "נורמליות", לא?

אז על כל עוגה כוס וחצי סוכר וכוס שמן וארבע ביצים, זה לא נורא. וגולדה, אם אני רוצה לעשות אותה בתבנית 26 (שזאת תכולה של 2 אינגליש קייק), אני פשוט מחלקת את הכמות ל-2, לא?

עיריתד

New member
מכינה את אותה עודה אבל בחצי כמות וזה מספיק ל

2 עוגות אינגליש קייק ולפני סיום הערבול מוסיפה חצי כוס שוקולד ציפס אני חושבת שהכוונה לא לריץ אלא לאינסטנט פודינג שוקולד

יש גם ריץ' וגם אינסטנט פודינג וניל והעוגה

מספיקה ל4 אינגליש קייק לדעתי בשביל תבנית 26 תעשי את כל הכמות אל תמלאי ממש עד למעלה כי העוגה מטפסת ואם ישאר תעשי עוד אינגליש קייק אחת ומקסימום תקפיאי. אני לא מוסיפה שוקולד ציפס כי העוגה עשירה גם ככה ומתוקה מספיק אבל לבחירתך.

יפית מן

New member
בוקר טוב ורענן ובריא,ופעיל לכולנו../images/Emo42.gif

ראשית גשם,גשם בוא,אני מבקשת למי ממכם וש מתכון של אינגליש קיק? אבל מרשם של אינגליש קיק אכלתי פעם אצל חברה ילידת אנגליה,הזמינה אותי לשעת תה בשעה 5 אחרי הצהרים אבל , העוגה היתה נהדרת ויבשה כי אני מאוד אהבתי ,אבל לצערי כיום אין את מי לשאול כי היא נפטרה צעירה לימים (רחוק מאיתנו). אולי יודעים אתם מרשם של העוגה האמיתי,כמו שהאנגלים עושים המרשם יתקבל בברכה

יוכי68

New member
הנה כמה מתכונים שהמליצו עליהם

מתכונים לעוגות שוקולד בחושות תאריך : 18/09/05 19:46 מחבר/ת : עידית המקורית בתגובה ל: שלום לכם. צריכה עוגה בחושה וטעימה להביא מחר לעבודה באינגליש - רוי טל ================================================ עוגת שוקולד מתכון שנתנה חופית מצרכים: 4 ביצים ½1 כוסות קמח ½1 כוסות סוכר 3 כפות קקאו 1 שקית אבקת אפיה 1 כוס שמן 1 כוס מים אופן ההכנה 1. משמנים 2 תבניות איינגליש קייק עם מרגרינה או שמן. 2. מערבבים בתוך קערה את כל החומרים לפי הסדר ויוצקים בתוך התבניות. 3. אופים בחום בינוני עד שננעץ קיסם מעץ בתוך העוגה והוא יוצא יבש. עוגת שוקולד מתכון שנתנה יעל מוינה פשוט פשוט וטעים טעים. חומרים: ¾1 כוס קמח +כפית א. אפיה ¾1 כוס סוכר כוס שמן 5 ביצים שקית סוכר וניל קליפת לימון 1/2 כוס יין 3 כפות קקאו כפית קפה נמס אופן ההכנה: לערבב היטב, לצקת לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני. עוגת שוקולד מתכון שנתנה ספיר חומרים 2 כוסות סוכר 1/2 חבילה מרגרינה ½1 כפיות סודה לשתיה מומסות ב1/2 לבן 1/2 כוס קקאו 2 ביצים 1 שקית סוכר וניל, כפית רום כפית נס קפה 2 כוסות קמח 1 כוס מים רותחים מקציפים מרגרינה עם סוכר, מוסיפים את שאר החומרים, לאחר שהכל הומוגני מוסיפים מים רותחים. אופים שעה בחום בינוני.

למעלה