למה לא מייבאים לארץ אלפחורס???

Matanhirsch

New member
למה לא מייבאים לארץ אלפחורס???

בטח רוב הפורום כאן מכיר את האלפחורס..הדבר הכי טעים בעולם.. ולמה לא מייבאים את זה לארץ? כשבאים קרובי משפחה מביאים לנו או כשאנחנו טסים ואז קונים כמה חבילות(שבדרך כלל נגמר אחרי פחות משבוע).. מישהו מכיר מקום שיש אלפחורס(של Havanna) במחיר נורמלי?? בראשון,יש בתחנה המרכזית החדשה בימי שישי(וגם אמפנדס ממש טעימים) אבל הוא מוכר חבילה של 6 אלפחורס ב40 שקל!! אולי כדאי לארגן משהו כדי שכולם ידעו מה זה אלפחורס!

גרי רשף

New member
אני ראיתי שמוכרים ב"הזורע"

בחנות שבתחנת הדלק שליד קיבוץ "הזורע" (ליד עפולה..) גם מוכרים. אינני זוכר מה המחיר אך לפני שבועיים ראיתי.

Lolly Deep

New member
../images/Emo12.gif באמת?

אני גרה ממש 5 דקות מהזורע ולא ידעתי על זה? *שוק* אני הולכת לבדוק את זה!

גרי רשף

New member
../images/Emo122.gifטעות איומה.. התכוונתי מזרע

מקווה שלא הרצתי אותך לשם לחינם.

אלון 58

New member
הבאתי 2 חבילות...

כשחזרתי מארגנטינה לפני כ-3 שבועות,רק שהן נגמרו לאחר פחות משבועיים.

Lolly Deep

New member
אממ.. זאת שאלה טובה

בעיקרון, פעם אני זוכרת שהיו מייבאים את האלפחורס teravusi.. היה לנו בכלבו בקיבוץ תמיד. אחר כך הפסיקו עם זה.. וראיתי קופסאות של Havana לפני שנה באיזו חנות בדרום. בדרך לאילת עצרנו באיזה בית קפה, וליד הייתה מרכולית קטנה, אז היו שם קופסאות במחיר מצחיק של 80 שקל :/ אני באמת לא מבינה למה לא מייבאים בכמות רצינית.. אם אפשר לייבא דולסה דה ממברישו וכד'.. מה הבעיה באלפחורס? :(

אמממ בשדרה

יש חנות כזאת שמוכרת מלא מלא עוגיות ודברים מתוקים כאלה..פשוט חנות של עוגיות.... מהכיוון של איפה שהדגלים המזויפים האלה מיעני דשא לכיוון הבית כנסת הגדול שם וכל זה.. בשורה של הוניגמן, אופנה ישראלית וכו'.. רק טיפה בהמשך..

Matanhirsch

New member
אני מכיר פה חנויות שמוכרים אלפחורס

מתוצרת ביתית(הקטנים האלה..לא משהו האמת). אני מחפש כאלה של Havanna או כאלה שגם טעימים.. ובנוסף..Ducle de Batata למי שמכיר..איפה יש??זה גם אחד הדברים הטעימים!!

arquero loco

New member
be afula yes dulce de batata

che gever be afula mohrim dulce de batata...si conoces afula el negocio queda cerca a egged

skooby

New member
יש אלפחור של בונובון

(אמנם לא כמן של הבנה) בכל שפע שוק במחירים סבירים בהחלט (נראה לי 12 שקל לחבילה של שש)

arquero loco

New member
be mizra yes

leyad afula yes kibutz she korim lo mizra sha efshar leasig kimat akol...im ani lo toee mohrim sham alfajores havana yerba dulce de leche y de batata ...mohrim sham de todo az shave laso shem eze bikur kazar

Matanhirsch

New member
אבל תלוי מה המחיר..

אם זה כמו פה בתחנה המרכזית בראשל"צ שמוכרים חבילה של 6 ב38 שקל..אז לא שווה..אולי חד פעמי

למעלה