למה לא פייסבוק ?

למה לא פייסבוק ?

אז הנה עוד דוגמא למה לא:

נשיא המדינה כתב בפייסבוק שלו (טיפשות ממדרגה ראשונה, הוא רוצה להיראות חברתי ?) על החתונה של מורן עם אחמד:
"קו אדום עובר בין חופש הביטוי לבין הסתה; לא כולם חייבים לשמוח בשמחתם - אך כולם חייבים בכבודם"

ראשית, הוא זכה להתקפה מכוערת של הרב הראשי לשעבר שלמה עמאר:"מוכר את כל הערכים של עם ישראל בנזיד עדשים".

בפייסבוק הוא זכה להתקפות של מאות אלמונים שקיללו אותו וכינו אותו בכינויי גנאי, כאשר הם מסתתרים מאחורי כינויים.
בשביל מה הוא היה צריך את זה ?
הרי הוא לא ילך לבית משפט לדרוש לגלות את זהותם ולתבוע אותם.
אז לשבת ולמחוק מאות תגובות ? לראות שמאות מצפצפים על מעמד הנשיא והם מלכלכים חופשי ?

אלו אין להם שום כבוד, אפילו לא לנשיא המדינה.
רק שהוא צריך לדעת שהפייסבוק הוא חרב-פיפיות, ולסגור את הכרטיס שלו. זה לא המקום לנסות ולהיות "סחבק", שישאר ממלכתי.....

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, דעתך על הפייסבוק ידועה לנו.

ובכל זאת כמו שיש מיליונים שמחרימים את הפייסבוק יש מיליונים שמאמינים בו.
רק שתדע שאם השמיצו אותך בתפוז, ומקלידים את שמך בגוגל, הקטע יכול להופיע שם.
כך שזה לא רק בפייסבוק.
לפני מספר שנים היה אתר שניקרא "דיבורים" זה היה אתר של פורומים בדומה לתפוז...
היה ליישוב שלנו דף שבו השמיצו אחד את השני כמובן עם שמות כינוי... האתר הזה כבר לא קיים...
אבל פתחו באתר דף לכפר יחזקאל...ששם השמיצו אותי...עם הקלדת שמי בגוגל - מופיע הקטע הזה שם
למרות שכבר חלפו שנים רבות מאז....

את יכולה לפחות להתנחם בעובדה

שמה שכתוב באתר של כפר יחזקאל, לגבי רכבת העמק הוא שטות גמורה, וזאת אני אומר כמומחה לרכבת העמק.....

מינהר

New member
היי היום צריך להגיע אלי טכנאי בזק. אני עוברת

לאינטרנט דרכם. עד כה הכבלים עשו לי הרבה בעיות. פעם עולה, פעם לא. צריך לשחק עם הראוטר כל פעם. לעשות ריסטארט בתוך המחשב, כרטיס רשת, יו בי אס, ושאר בלבול ראש.
יש לכם מושג אם בזק אדסל עדיף?

הדסהש1

New member
מינהר גם אנחנו עברנו מהוט לבזק, יש עוד מספר

דברים לסדר, השירות שלהם יותר טוב מהוט, הוט אנו רק לטלויזיה
ןיש סיכוי שגם אותם נחליף! נם עוליםעלהעצבים

עמיקם10

New member
ב'בזק' מדי פעם צריך לעשות איתחול לראוטר.

אצלנו גם 'יס' עובד על זה, אם האינטרנט מגמגם בודקים בטלויזיה אם ב'יס' יש אינטרנט, ואם יש אז הבעיה במחשב -ולא בקו של בזק.

מינהר

New member
תודה, עמיקם. זהו שאין לי טלויזיה ביס ולא היתה לי

גם בכבלים. האינטרנט חשוב לי, הטלויזיה הרבה פחות.

עמיקם10

New member
עובדה זה לא שם של מקום..זה בסיס

צבאי. שיש לי קשר אליו. חוץ מזה עובדה שמעתה משנים את קו הרקיע של עזה. בית ראשון של 14 קומות ירד.
במוסף 'הארץ ' היתה כתבה שבה הוגדר החמאס כמי שמחנך להצטיין. שיש לו חבילה משולשת-אחת של רגש עליונות.[כנראה מוסלמי.] השני-של ידיעה שלא מחשיבים אותו ולכן הוא מוכרח להראות לעולם.
הדבר השלישי אני לא זוכר כבר..אבל אחרי מספר שנים גם זהיעבור לו. אם הוא עוד יהיה.

מינהר

New member
יוליקה, מה רצו ממך בכפר יחזקאל?

ואיך את קשורה לרכבת העמק?

יוליקה

Member
מנהל
אין לי קשר בכלל....

רכס הגלבוע חוצץ ביננו.... אני רק שייכים לאותה מועצה אזורית...

מינהר

New member
חדשות טובות, דאעש מתקדם לכוון תורכיה, כותב הגרדיאן

הבריטי.
יעשו קצת מוות לארדואן. מגיע לו. לסכסכן של המרמרה ובכלל.

מינהר, עשית לי את היום עם הבשורה

הזו עם טורקיה , תוך כל הבלגן יש גם בקצת המנהרה מעט אור! מי שמתעסק עם יהודים , ישלם את המחיר !
אני מחכה שאירופה גם תשלם את מחיר של שש מילון היהודים, דבש הם לא ילקקו מדאעש , זה בטוח! !!

אבל התחנה הבאה היא לבנון, ואחריה ???

אירופה נרדמה בשמירה, אבל היא תשלם את המחיר ועוד איך, כיוון שבמקום לשמוע לחירט וילדס (חבר הפרלמנט ההולנדי) ולהתחיל להילחם בעוז נגד התפשטות האיסלאם באירופה, היום יש כבר באירופה 70.000.000 מוסלמים שממדרים עצמם מהציבור במדינה הם נמצאים ובכל הפגנה שלהם תמצאי את השלטים שהאיסלאם הולך להשתלט על העולם.
וכדאי להאמין להם כמו שכדאי להאמין שהחרדים מתכוונים להפוך את המדינה למדינת הלכה (והלכה המדינה...) מה שיקרה עוד כמה עשרות שנים, בקצב הילודה שלהם, ילודה שהחילוניים משלמים את המחיר.

אני מאמינה. המוסלמים רוצים להשתלט

על אירופה והחרדים רוצים שישראל תהיה מדינת הלכה. לדעתי - שני הדברים יקרו אלא אם יקרה משהו קיצוני מאוד, לפחות באירופה. בישראל - כלום לא יקרה. ינשקו את המזוזה והנשים תלבשנה שרוולים ארוכים.

אני גם לא מתפלא שהחרדים מתחברים לערבים

(אשתמש ב-"רוב" לפוליטיקל קורקט...)
הרי החרדים ברובם חברים של הפתח בארץ ובאירופה
רוב החרדים הם נגד מדינת ישראל כמדינה חופשית ודמוקרטית
החרדים ברובם בעלי חוקים חברתיים כמו הערבים
רוב הנשים החרדיות לבושות כמו ערביות
רוב החרדים רוצים להשליט על המדינה את ההלכה כמו המוסלמים

אז, אם הוא מהלך כברווז, מגעגע כברווז ונראה כברווז - הוא ברווז !!!

למעלה