למה לא פייסבוק ?

הפתעה: ניצולי שואה נגד מדינת ישראל המבצעת "רצח עם"

אם לא הייתי קורא זאת, לא הייתי מאמין.
אני יודע שיש ישראלים רבים , בעיקר כאלו שלא חיים בארץ, שמדברים ופועלים נגד ישראל, אבל זה שיא חדש
http://news.walla.co.il/?w=/2689/2778980
הם קוראים לעצמם: "הרשת היהודית הבינלאומית נגד הציונות".
עם משוגע על כל הראש.....

לשרוף את הכנסת

אפילו אם זו היתה בדיחה, זה לא מצחיק...

מי שבדק את הנושא ואמר שכל מספרי החרדים המתגייסים הם שקר, צדק. לוקחים פושטקים שלא לומדים ולא עובדים, נותנים להם כיפה ציצית ותפילין, ומציגים אותם כחרדים (קראתי שאמא אחת אמרה שמוטב וילך לצבא ולא יתחבר למשמרות הצניעות שהם בריונים אלימים, ויסתובב ברחוב ויגרום נזקים לאנשים).
תביטו בתמונה - זה חרדי ?

מינהר

New member
מאיר, עושה רושם שיש צורך לטפל בהם כמו בחמאס.

או להתיחס אליהם כמו אל גיס חמישי- בוגדים.

חולי נפש כבר אמרנו !!

בושה להם, אם הם קוראים לעצמם יהודים ! לא מתביישים לצאת נגד העם??? הם שכחו מאיפה הם באו?
למה לא עושים משפט לאדם שמפיץ זבל כזה נגד היהדות?
דמוקרטיה ! גם בדמוקרטיה יש גבולות !!!

עמיקם10

New member
תמיד יהיו כאלה שיהיו נגד. הערבים בעזה לא ברחו די

רחוק. מי שעושה חצי עבודה אומרים לו גמור.

עמיקם10

New member
לא צריך להגזים.עם מספר המוסלמים באירופה.

"בכל אירופה חיים בין 25-30 מיליון מוסלמים", כך אומר העיתונאי צבי יחזקאלי שנסע למסע בעקבות התפשטות האיסלאם באירופה וחזר עם נתונים מעניינים. "המדינה עם האחוז הגבוה ביותר של מוסלמים בתוכה היא צרפת עם 10 אחוז מוסלמים מסך האוכלוסיה. 60 אחוז

עמיקם10

New member
וכאן עוד על המוסלמים

מכוני המחקר השונים העוסקים בתחום מעריכים את מספר המוסלמים החיים כיום במדינות אירופה (להוציא את המדינות הדו-יבשתיות טורקיה, קזחסטן ואזרבייג'ן) בין 38 ל-53 מיליון איש‏[4],
--------------מתוכם כ-15-20 מיליון ----- בתחומי האיחוד האירופי. תורכיה לא נחשבת.
אוכלוסיית המוסלמים באירופה היא מגוונת מאוד, והמוסלמים מגיעים אליה מאזורים רבים ושונים בעולם. האזורים באירופה בהם אוכלוסיית המוסלמים מייצגת רוב מספרי הם אלבניה, קוסובו, חלקים מבוסניה והרצגובינה וחבלי ארץ רוסיים בוולגה וצפון הקווקז.

למעלה