למה לדעתכם אתם חסרי ניסיון זוגי או מיני

Hawkgirl

New member

AlanSmith

New member
די, לא יתכן התפלק לי הניסוח של השורה הראשונה.

שכל מה שרציתי להגיד שמשקל יתר יכול להעיד על משמעת בריאותית גבוהה ועבודה ספורטיבית על הגוף.
ובטעות רשמתי את המשפט העגום הבא: "משקל גוף זה דבר שמעיד על משמעת ועבודה." שאני בהחלט חושב שהוא לא במקום.

בטח שזה לא מעיד על משמעת בחיי היום יום מבחינת דברים אחרים. או על רמת תפוקה במקום העבודה, או עבודות בית למינהן או תכונות אופי אחרות. אני מניח שגם אם הדעה הזאת לא יסכימו.. אבל זה ממש פספסתי בניסוח הקודם.
אני בעצמי בדיאטה ואני כל הזמן מכניס לי לראש משמעת ועבודה, משמעת ועבודה כנראה שזה התפלק לי פה בניסוח ושזה ממש לא מייצג את הדעה שלי.

תחת גשר

New member
שאלה מעצבנת

הלוואי והייתה לי סיבה כזו שיכולתי להאשים במצב
אני חושבת שעדיפה סיבה - תהיה אשר תהיה ! מאשר לאכול את עצמי מבלי לדעת למה.
שיש סיבה אפשר לעשות עבודה עצמית אינטנסיבית ולתקן במקצת (נניח, עודף משקל או מראה חיצוני)

פעם פחות חשבתי על למה?איך?ומתי? לקחתי את הדברים בקלות. הכל בסדר, אני בסדר!
בשנה האחרונה הדברים פחות בסדר. 25 זה כבר חצי מ50 :(
אני כל היום סביב אותה שאלה .. מנסה לראות מה אני יכולה לעשות או איך להיות אחרת? ולמה? למה? למה?

אז אני נשארת עם השאלות המטומטמות מסביב "איך זה שאחת כמוך לבד?" - התרגלתי כבר לעשות פרצוף מחויך באדישות ..כאילו לא מזיז לי
הרי .. תשמעו אנשים אני חיה על הקצה ובכל יום יש לי הזדמנות . אבל המוטו שלי הוא .."חופשי זה לגמרי לבד"( כן בטח
)
שאלה כזו מטופשת. הרי אף פעם אין תשובה שמניחה את הדעת מה.. " פאק בייצור".

לולקה1

New member
אני קוראת אותך ושומעת אותי

אותו סיפור, אחד לאחד

משהו בהחלט קורה בגיל המלחיץ הזה

Hawkgirl

New member
לחלוטין מסכימה

זו שאלה מעצבנת, אבל הכרחית.
בהחלט צריך לדעת את התשובה לה כדי להתחיל לעשות עבודה עצמית ולתקן.

avi1283

New member
אצלי זה כמה סיבות

יש את העניין המיני שאצלי קצת שונה מאחרים אבל זה לא הסיבה העיקרית, כי אפשר למצוא התאמה כשמחפשים באמת.
הייתי חסר ניסיון לחלוטין עד גיל 24 בעיקר בגלל שבמשך הרבה שנים היו לי תפיסות טיפשיות,
כמו שזה צריך לקרות מעצמו, וזה לא משהו שצריך לעבוד עליו, ואם זה לא קרה אצלי זה אומר שיש לי בעיה, ואם מישהי אחת לא מעונינת זה אומר שכנראה לא אצליח,
והשקעתי מלא זמן בלחשוב למה זה לא קורה, ובזה שלא טוב לי לבד, במקום להשקיע בלגרום לזה לקרות. ולא הבנתי בכלל שיש משהו לא נכון בתפיסה שלי.
רק יותר מאוחר הבנתי שזה כמו כל דבר אחר, וחייבים ליזום ולעבוד על זה קשה כדי להצליח.

זה כמו שמישהו לא יצליח במטמטיקה, וישקיע מלא זמן בלחשוב איזה באסה שהוא לא מצליח, במקום בללמוד, ואחרי תרגיל אחד שהוא לא פותר, הוא יפסיק ויחשוב שזה אומר שאין לו סיכוי במקום לנסות שוב ושוב,
כאילו זה די ברור שזה חסר סיכוי בצורה הזאת, ולא מבין איך פעם חשבתי אחרת.
אז כשהתחלתי ליזום יותר, כך גם הגעתי לקשרים.
זה לא אומר שעכשיו אני לגמרי יוזם כל הזמן, זה הרגל שלא קל לשבור, אבל ממשיך ומשתפר עם הזמן ולומד ליצור עוד ועוד הזדמנויות חדשות.

כמו כן אני קצת ביישן ושקט, אז לא קל לי ליצור קשרים חברתיים, אבל גם בזה אני משתפר כל הזמן, ועכשיו זה הרבה יותר טוב ממה שהיה בעבר.

Elle992

New member
אנטי

אופי אנטי שגורם לי לא לנסות דברים בחיים, האופי האנטי הזה משתק אותי כל פעם מחדש...אני רוצה, אני מנסה....וכשזה מגיע.......כלום!! פשוט כך,

לדעתי ככל שעוברות השנים אני יותר נפתחת ומקבלת ומבינה דברים אבל עדיין...משהו בתוכי....כן, מצב קשה קשה מנשוא קשה מהסבר אבל כן, אנטי, לפעמים אני מאוד מצטערת שאין לי נסיון מיני(יותר מאשר זוגי...) אבל אם זה לא בה מבפנים אז זה לא אמור לבוא בכלל, ככה הדעה שלי אומרת וככה הנפש שלי מכוונת,

אני לא טיפוס מוזר לגמרי...כלומר אין לי בעיות נפשיות וכד', אין לי רקורד בתור אחת שעושה צרות או כזו שלא מסתדרת בכל מקום, זה פשוט החיים הובילו אותי למקום כזה שלא יכלתי לרצות מספיק בשביל לעשות. והאמת...כל חיי הייתי במוד של ישרדות ככה שגם אם רציתי לא יכלתי לממש, אז....כן. זו הסיבה שלי. בערך

היו כבר שרשורים בנושא

בגדול, אצלי זה הרבה עניין של חוסר בטחון שמשליך על המון תחומים והיבטים בחיים.
הצורה שבה גידלו אותי, עודף המשקל ועוד דברים השפיעו על כך.
בדיוק יצא לי לחשוב על זה בימים האחרונים ואני מרגישה שאני לא ממש בנויה לזוגיות, שיש מלא דברים שיכשילו אותי, גם בהנחה שאמצא עכשיו פרטנר שרוצה אותי או אני אותו.

אני לא עושה עכשיו צעדים ממשיים לקידם העניין, אני לא מרגישה צורך בלחפש.
אני גם בתקופה כזו בה פוחת האמון שלי באנשים וקשה לי לחשוב על להכניס מישהו חדש לחיי.

memee2

New member
התבגרות מינית מאוחרת

התבגרות מאוחרת באופן כללי, חוסר וודאות באשר לזהות המינית שלי, לא מאמינה בחיפושים של בן זוג ולא מתאמצת לחפש, אין לי רצון רב לזוגיות, לא יוצאת הרבה, מי שרצה אותי אני לא רציתי אותו ולהפך מי שאני רציתי לא רצה אותי.

חרדה!! חשש לא מוסבר, לאו דווקא מדחייה.

ההתחלה מפחידה וגורמת לך לרצות לחזור לאזור הנוחות שלך, למקום שלא כיף בו אבל הוא מוכר לך. הדרך היחידה לצאת מזה, והפוסל במומו פוסל, זה להעיז.

גם אצלי זה בגלל משקל. וביישנות.

בתיכון הייתי סגורה ומאוד מופנמת, גם בגלל המשקל וגם בגלל האופי שלי, שנוטה להיות מאוד סגור כזה.
עכשיו אני מרגישה טוב עם עצמי. ירדתי 41 קילו. זה לקח איזה שלוש שנים. אני מתחילה ללמוד השנה, אז מקווה ליצור מעגל חברתי יותר גדול. וגם אני צריכה להתחיל להתלבש
אחרת. אני דתיה אז לרוב אני מתלבשת עם חצאיות ארוכות. לבשתי חצאתי קצרה *במיוחד* לפורים והיה ממש נחמד. אז נראה, אולי נלך לכיוון הזה יותר :)

Hawkgirl

New member
ואוו!!

באמת באמת כל הכבוד על הירידה במשקל!!
אשכרה גרמת לי לחייך מאושר בשבילך!! ^^

אם את דתייה איך תוכלי ללבוש חצאיות קצרות? (או בכלל פריט לבוש שלא עומד בסטנדרטיים של הדת?)

זה קצת מסובך..

אני בשלב כזה כשאני יוצאת מהבית עכשיו.. מחפשת דירה עם שותפות.. המון המון מחשבות לגבי האם אני דתיה בגלל שגדלתי עם זה או כי זו באמת אני.
אז אני קצת בחיפושים עצמיים כאלו עכשיו

ובפורים לבשתי חצאית קצרה, עם גרביונים כמובן. החצאית הקצרה הראשונה שלי ever. בציבור!!
והרגשתי ממש טוב עם עצמי. וזה עושה חשק להתלבש בצורה קצת
אחרת. אז נראה מה יקרה..

Hawkgirl

New member
הבנתי {:

אם כך נסי למצוא את עצמך {:

אני יכולה לומר על עצמי שתמיד אהבתי שמלות/חצאיות אבל מפאת המשקל לא לבשתי...
ברגע שירדתי מספיק במשקל, הדבר הראשון שעשיתי היה לקנות שמלה! XD

אוי, פורים... אחת האהבות הגדולות שלי ♥
בפורים התחפשתי סתם למשרתת *__*
(למרות שהייתי גם עם גרביונים לעומת התמונה... מרגיש לי יותר נוח... בלי קשר אני לובשת תמיד גרביונים... גם כשאני הולכת עם שורטס. מרגישה פחות "ערומה" ככה {: )

Hawkgirl

New member
*מובכת*

אה, סתם הצטלמתי עם התמונה הזו לפני פורים כדי להראות לחברים בפייסבוק מה הולכת להיות התחפושת שלי השנה P:
קצת התעצלתי לחייך כי בדיוק סיימתי לתפור את הרצועה הלבנה שבחלק התחתון לשמלה אז הייתי עייפה חחח...
(קניתי את השמלה באיביי, אבל היא הייתה מ-מ-ש קצרה. לא היה סיכוי בעולם שאסתובב איתה ברחוב, אז הארכתי אותה {: )

למעלה