למה לידת בית?

ראיתי את אחותי והתינוקת שלה 24 שעות אחרי

באתי לבקר את אחותי שילדה בלידת בית 24 שעות אחרי, וגם היא וגם התינוקת היו כל כך שלוות, ושתיהן הקרינו כזה אור, שלא היה ספק בכלל - ככה זה צריך להיראות אחרי לידה וזה מה שאני רוצה. ומעבר לכך, מניסיונותיי הקצרים עם רופאים מערביים - -זהירות הכללות גסות - הם לא עונים לי על שאלות הם לא מסכימים לתת לי אלטרנטיבות כשאני מסרבת לטיפול שהם מציעים לי הם מכירים רק שתי דרכים לפתור עניינים - לתת תרופות או לחתוך - שני דברים שאני לא רוצה בלידה שלי הם לא מסתכלים עלי ולא מעניין אותם איך אני מרגישה - רק מעניין אותם מה כתוב בדף הם לא מתייחסים כשאני אומרת כשכואב לי. ואלו רק רופאי המשפחה והגיניקולוגים שנתקלתי בהם. יש לי סיבה להאמין שהצוות במחלקת יולדות הוא כל זה ואף יותר - בגלל הלחצים במחלקה, בגלל הנהלים החקוקים בברזל, בגלל חוסר הידע בגלל הכסת"ח אין לי כוונה להפקיד את גופי ואת התינוקת בידיהם אם רק אוכל להימנע מכך. בסה"כ בשבוע 17 ומתפללת שמצבי הגופני יאפשר לי ללדת בבית.

חוזרת א

New member
שלום מתוקתי

מה שלומך? רציתי להתקשר אבל עבר עלי שבוע לא פשוט בכלל... תקופה קצת קשה לאחרונה אז אני מאוד מרוכזת בעצמי לצערי ובשעה שמונה בערב אחרי שהם נרדמים אין לי כבר כח לדבר עם אף אחד... שלא תחשבי ששכחתי אותך :) נשיקות

אני בסדר גמור

אין לך על מה להתנצל, אני לגמרי מבינה את חוסר הכוח הזה... כשיהיה לך חשק או סתם יתחשק לך לצעוק על מישהו, האוזן שלי שמעה הכל ויכולה לשמוע עוד המון

למעלה